עבור לתוכן

כרטיס קול למחשב

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות כרטיס קול ,

בעיקר כי הצ'פ שמגיע עם הEPOX לא תומך בmic

אם יש למשהוא ניסיון עם כרטיס קול שתומך ברמקולים 2.1 + MIC נא להגיב

תקציב לא מוגבל , יחד עם זאת אני רוצה כרטיס שיתמוך רק ברכיבים הנ"ל בלי כל דבר אחר מיותר.

תודה רבה

פורסם

Creative Sound Blaster Live 5.1 - RETAIL 234NIS

Creative Sound Blaster® PCI4.1 Digital121NIS

Genius Sound Maker Value 5.1 - RETAIL91NIS

אלה הפשוטים יותר ואז זה מתחיל לגדול 400 700 וכאלה...

אבל לא הבנתי עדיין...

אתה רוצה כרטיס קול שיתמוך במיקרופון??....

יש כרטיס שלא תומך?

פורסם

אני באמת בספק שיש כרטיס קול כלשהו שלא תומך ב 2.1 כי מבחינת הכרטיס זה רמקולים סטריאו ולא מייצרים כרטיסים שלא תומכים בסטריאו כבר לפחות 7 שנים

ככה שכל כרטיס שיש לו כניסת מיקרופון יתאים ואני לא ראיתי אחד בלי כבר המון זמן אז פשוט תקנה את הדבר ההכי פשוט שאתה מוצא רק תוודא שיש כניסת מיקרופון

למרות שאישית הייתי ממליץ ללכת על משהו קצת יותר משוכלל כמו ה GTXP אבל כתבת שאתה לא רוצה שום דבר מעבר לשתי התכונות הנ"ל

עריכה: יש לך את ההרקולס Digifire 7.1 שמגיע עם תמיכה בכל דבר אפשרי ונדמה לי שכולל גם FireWire ב 380 שקל

לפרטים המלאים על הכרטיס

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם ;)

אם הבנתי נכון אז אין בעיה עם ה2.1 והרכיבים שהצעתם,

הבעיה שלי יותר עכשיו בכוון האם המיקרופון יעבוד לי,

וזו בעצם הסיבה היחידה שאני קונה כרטיס חדש כי שלי לא תומך בmic.

פורסם

אני יודע שמה שאני הצעתי יש לו מיקרופון ואני דיי בטוח שגם מה שהוא הציע תומך ההבדל זה שהכרטיסים שהוא הציע הם בסיסיים ביותר וה Digifire הוא כרטיס מעולה

כמובן שהאיכות מתבטאת גם במחיר אבל לפי דעתי שווה להשקיע עוד טיפה בשביל זה או אולי למשל...

Gamesurround Muse 5.1 שזה גם כרטיס מעולה ב230 שקל ההבדל העיקרי בינו לקודם שהצעתי הוא שזה תומך רק ב חמש רמקולים (פלוס סאב) ואין לו FireWire

פורסם
  • מחבר

תודה decktor

Digifire 7.1 נראה מצויין לפי המפרט,

יש למשהוא ניסיון איתו ?

פורסם

קודם כל שים לב שערכתי את ההודעה הקודמת בשביל עוד כרטיס

אין לי נסיון עם הכרטיסים של הרקולס אבל שמעתי עליהם רק דברים טובים אם אני לא טועה יש אנשים בפורום עם כרטיסים שלהם אז תחכה אולי מישהו מהם יגיב

פורסם

אתה יכול לקחת את הכרטיס הפשוט.. כולה 90 שקל...שהוא 5.1 כמובן לא Audigy

אבל אתה לא צריך משהו מיוחד....

פורסם

נכון הוא יספיק לך עקרונית אבל נדמה לי שהוא Soft audio שזה בעצם אומר שהוא משתמש ב CPU בשביל הסאונד וזה מוריד מהביצועים כשהכרטיס בשימוש (זאת אומרת בכל משחק אפשרי אבל לא בבנצ'ים)

גם הכרטיס הנוכחי שלך הוא כזה אז לא תרגיש ירידה בביצועים אבל יהיה שיפור אם תקנה אחד יותר טוב

נ.ב. SixKiller זה מתחיל להיראות כאילו אני דווקא נכנס בך בכל ת'רד היום זה ממש במקרה לא אישי ;) מצטער אם התעצבנת

פורסם
  • מחבר

ok'

אז יש לי 2 אופציות,

1. Digifire 7.1 HERCULES

2. Gamesurround Muse 5.1

תודה six אבל 90 ש"ח נראה לי מפוקפק :P

כול מה שנישאר לי לדעת לפני הקניה זה האם יש למשהוא ניסיון עם הכרטיסים הנ"ל כולל MIC

פורסם

אני הייתי הולך על ה Digifire 7.1 HERCULES ללא ספק.

פורסם
  • מחבר

ok

Digifire 7.1 HERCULES

תודה רבה לכול העונים ;)

כול מה שנישאר לי לדעת לפני הקניה זה האם יש למשהוא ניסיון עם הכרטיסים הנ"ל כולל MIC ?
פורסם

נכון הוא יספיק לך עקרונית אבל נדמה לי שהוא Soft audio שזה בעצם אומר שהוא משתמש ב CPU בשביל הסאונד וזה מוריד מהביצועים כשהכרטיס בשימוש (זאת אומרת בכל משחק אפשרי אבל לא בבנצ'ים)

גם הכרטיס הנוכחי שלך הוא כזה אז לא תרגיש ירידה בביצועים אבל יהיה שיפור אם תקנה אחד יותר טוב

נ.ב. SixKiller זה מתחיל להיראות כאילו אני דווקא נכנס בך בכל ת'רד היום זה ממש במקרה לא אישי ;) מצטער אם התעצבנת

חחח לא סבבה....

נחמד דווקא.. :)

דווקא חידשת לי גם...

איך אתה יודע שהוא

Soft Audio

עריכה:תודה six אבל 90 ש"ח נראה לי מפוקפק

:\ ....

אמרת פשוט...

לא הגדרת מה זה פשוט בדיוק....

אמרת שיענה לך על הציפיות זה עונה לך אבל...

:)

פורסם
  • מחבר

כול מה שנישאר לי לדעת לפני הקניה זה האם יש למשהוא ניסיון עם הכרטיסים הנ"ל כולל MIC ?

ועוד שאלה ברשותכם :

יש כרטיסים שניתן להכניס עוד מערכת ?

(לדוגמא 2 רמקולים פשוטים שיכנסו לכניסה 1 בכרטיס ומערכת בכניסה 2 )

פורסם

יש כרטיסים כאלה.... יש הרבה כאלה למעשה

אצלי לדוגמא אפשר לחבר את המערכת ועוד שני רמקולים אחוריים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים