פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים ro.build.fingerprint=samsung/GT-I9000/GT-I9000/GT-I9000:2.2/FROYO/XXJPO:user/release-keys
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים עשיתי את מה שאמרת OMRIJ , ועכשיו זה התקין לי אפליקציה שמקודם הוא לא מצא, אבל עדיין הוא לא מוצא לי את GOOGLE VOICE SEARCH .האם אני חייב שיהיה לי את זה מותקן או משהו?
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים מחבר גם לי הוא לא מוצא לי את voice search או את maps. אני חושב שצריך שיהיה לך איזה fingerprint אמריקאי בשביל זה.
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים זה תיקון לתוכנות מוגנות (עדיין לא הבנתי למה יש כאלה) כמו CALCALIST וMAKOאם אתה רוצה תוכנות שמיועדות לשוק אמריקאי אתה צריך להשתמש בתוכנה כמו MARKET ENABLER
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים תוכל לשלוח לי אולי את ה APK של GOOGLE VOICE SEARCH ?עריכה: הסתדרתי....אגב, תודה על הטיפ עם ה BUILD.PROP . עכשיו זה מוצא לי חלק מהדברים שלא נמצאו קודם (אני אנסה גם MARKET ENABLER כמו שאמרת, עבור האפליקציות שעדיין מסרבות להופיע...).
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים זה תיקון לתוכנות מוגנות (עדיין לא הבנתי למה יש כאלה) כמו CALCALIST וMAKO אם אתה רוצה תוכנות שמיועדות לשוק אמריקאי אתה צריך להשתמש בתוכנה כמו MARKET ENABLER יש מצב שאתה שולח לי APKs שלהם?
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים תגידו, יש פיתרון לבאג של ה 50% ללא קליטה?בכל BOOT של המכשיר זה קורה, וזה די מעצבן...אני נכנס ויוצא מ FLIGHT MODE , אבל היה נחמד אם היה פיתרון יותר קבוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.