עבור לתוכן

ריבוי מסכים (כ - 6) במרחקים שונים

Featured Replies

פורסם

קודם כל שלום לכולם ואני אודה לכם מאוד (למי שמבין ) על העזרה המהירה בנושא הנ"ל.

בכל אופן אז ככה :

ברצוני לרכוש כ - 6 מסכי lcd 15 לפזר אותם במיקומים שונים על גבי קיר ולחבר אותם לריכוז מסויים ... (יש בהרבה תצוגות של מסכים לדוגמא אופיס דיפו וכ"ו מעין קופסאות כאלה ... בתצוגות של מסכים וכ"ו ... ) , לקופסאת ריכוז הזאת אני אחבר טיונר טלוויזיה חיצוני ... , אליו אני אחבר ממיר כבלים \ די וי די ...

זה הקונספט באופן עקרוני ... , עכשיו לדילמות שלי ....

המרחק של המסכים מקופסאת הריכוז יהיה בין חצי מטר לעד 6 מטר פחות או יותר , האות לא יחלש ?

איפה אפשר לקנות את הכבלים המתאימים ? ז"א ... כדי לחווט את זה כמו שצריך ובצורה אסטתית אני צריך להריץ דרך קירות ומעל תיקרה מסויימת (מגשים - אקוסטית אין בעייה מעליה ... ) העניין הוא שאני חושב שאין מצב לחשב אורכים באופן מדוייק עד שאני לא משחיל ומריץ חוטים וחשבתי לקנות סליל של כבל , לחתוך וכ"ו ... ואז לעשות את הסגירה בקצוות ... (הראשים של vga , קצת עבים ואני חושב שזה יהווה בעייה להשחיל כבלים סגורים מראש (מקל עלי עניין של חיווט .. אבל עושה את ההרצה קצת מסובכת ...:)

מה אתם אומרים ? יש למישהו רעיונות אחרים ?

כמו כן אשמח לדעת מי מייצר כבלים לפי הזמנה ... מהסוג שאני צריך כמובן ... :)

בתודה ... טל.

פורסם

לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה לעשות.....אתה יכו לעשות שרטוט בצייר או במשהו אחר ולהעלות את השרטוט לפה?

פורסם
  • מחבר

אני אנסה להסביר את עצמי קצת אחרת ... :)

אז ככה ...

1 DVD

2 ממיר כבלים/יס ----- מתחברים למשהו בסגנון - Aver tv box3--- מהיציאת vga של הקופסא חיבור לקופסאת פיצול של מסכים ... כמו בנגיד תצוגה של אופיס דיפו ... רק שהמסכים לא נמצאים אחד ליד השני ... (כל האלמנט הזה נמצא באולם גדול) אני רוצה לחבר לכל העניין נניח 6 מסכים (כולם מן הסתאם מראים אותה תמונה בדיוק ...:) במרחקים שונים אחד מן השני ...

פחות או יותר יש לי את האלמנטים החומרתיים של הפרוייקט - מאיפה לקנות מסכים שטוחיםlcd - לתלות על קיר , קופסאת טיונר ...

מה שחסר לי זה את הכבלים בעצמם ... ה"סופיות שלהם" ... וקופסאת פיצול שכזאת ... כמו נגיד האב של מסכים ... :)

זהו בעצם ... מקווה שהסברתי את עצמי יותר ברור ... :)

אודה לכם על העזרה ... בתודה ...

טל.

פורסם

ממממ... קשה לי (וכנראה גם לאחרים) לענות לך בגלל שזה תחום רחוק מאיתנו אבל בקשר לסופיות VGA אני חושב שאתה יכול לברר בחנויות אלקטרוניקה. האם ה"האב" הזה הוא אותו האב שמוכרים בחלק מן החנויות כדע לזפזפ בין מסכים על אותו מחשב? אולי מוכרי ציוד משרדי מוכרים כאלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים