פורסם 2010 בדצמבר 815 שנים שלום לכולם.יש לי בעיה במחשב כול שנייה שאני ניכנס לאינטרנט או למשחקים יש לי שגיאה כזואת "internet Explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר אנו מתנצלים על אי-הנוחות"אוקיי נסתי לתקן לא הצליח לי עבר יום יומיים הכנסתי דיסק פרימוט למחשב הפעלתי מחדש אוקיי ואחר כך לא הצליח לפרמט כתוב כזה ABORT:10014 Cannot open" 1:3\GHOST\ MAL YHEB"
פורסם 2010 בדצמבר 815 שנים תוכנה לניהול דיסקים פיזיים ומחיצות.אם מה שאתה צריך זה לחלק את הדיסק ו/או לפרמט אותו. זאת התוכנה שאתה צריך.יש קישור בנעוץ(סטיקי) בפורום אמצעי אחסון.
פורסם 2010 בדצמבר 815 שנים לפי תוכן ההודעה הבן בכלל רצה לדרוס את את המחיצה עם Image של Ghost. : בכל מקרה איך זה קשור בדיוק לבעיה חומרה ואיך התיאור הכל כך לא ממוקד של הבעיה שלך מתקשר להתקנה מחדש של מערכת הפעלה?
פורסם 2010 בדצמבר 815 שנים מחבר לפי תוכן ההודעה הבן בכלל רצה לדרוס את את המחיצה עם Image של Ghost. : בכל מקרה איך זה קשור בדיוק לבעיה חומרה ואיך התיאור הכל כך לא ממוקד של הבעיה שלך מתקשר להתקנה מחדש של מערכת הפעלה? למה אתה מתכוון בדיוק
פורסם 2010 בדצמבר 815 שנים רגע.מה אתה מנסה לעשות?לפרמט מחיצה, או להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?באמת משהו לא מובן בשאלה שלך.
פורסם 2010 בדצמבר 815 שנים מחבר רגע.מה אתה מנסה לעשות?לפרמט מחיצה, או להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?באמת משהו לא מובן בשאלה שלך.מה אתה לא מבין אני רוצה לפרמט את המחשב לגמרי ואני לא מצליח
פורסם 2010 בדצמבר 815 שנים אני לא מבין מה פירוש המשפט "לפרמט את המחשב".מפרמטים דיסקים או מחיצות, אין דבר כזה לפרמט מחשב.
פורסם 2010 בדצמבר 815 שנים מחבר אני לא מבין מה פירוש המשפט "לפרמט את המחשב".מפרמטים דיסקים או מחיצות, אין דבר כזה לפרמט מחשב.ברור שיש כזה דבר לפרמט מחשב.לפרמט מחשב זה כאילו לעשות אותו מחדש לגמרי
פורסם 2010 בדצמבר 815 שנים בקיצוראתה כנראה מתכוון להתקנה נקיה של מערכת ההפעלה.איזו מערכת הפעלה אתה מנסה להתקין? אם אתה משתמש בIE אז כנראה ווינדוס. אבל איזו גירסא?כמובן שאתה צריך דיסק התקנה תקין וסריאל חוקי.אבל בלי לדעת איזו גירסא אתה מנסה להתקין אי אפשר להמשיך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.