עבור לתוכן

אוזניות סנהייזר ב12 דולר?!

Featured Replies

פורסם

חייב לשתף אתכם:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34760

תהיתי אם מדובר בחיקוי או בדבר האמיתי, אבל הזמנתי בכל זאת כי זה בסה"כ 12 דולר. מקסימום הוצאתי 40 שקל על אוזניות לא משהו...

קיבלתי ביום שישי האחרון והתחלתי לבחון...

על סמך זה:

http://detail.china.alibaba.com/buyer/offerdetail/494818373.html

עושה רושם שהמוצר שנשלח אליי הוא אכן אוזניות מקוריות.

אני חייב לציין שב10 דקות הראשונות שהקשבתי לאוזניות האלה (במחשב עם כרטיס קול מובנה מלפני 4 שנים) לא הייתי בטוח כ"כ שמדובר בדבר האמיתי בגלל טווחים קטנטנים שהיו מעט צורמים לעיתים, אבל מאוד מהר האוזניות "נפתחו" והצליל נשמע חם, מדוייק, ונעים להפליא. לאחר כשעתיים חיברתי אותם למחשב החדש שלי, גם הוא עם כרטיס קול מובנה אבל חדש וטוב יותר (בן כחצי שנה), התפלאתי אפילו יותר.

סנהייזר ידועים בגלל הבס המאוד עמוק שלהם, ואכן לאוזניות האלה יש באס מאוד מדוייק וברור, אם כי לא עמוק כפי שאולי ציפיתי (אולי כי אני רגיל לבאס מוגזם מאוזניות ה5.1 SpeedLink Medusa שלי שפשוט מרעידות את כל הראש). יחד עם זאת חשוב לציין שהבאס הרבה יותר טוב מכל אזניית in-ear שיצא לי לבחון אי פעם, היות והוא לא מגיע על חשבון המיד או הטרבל בכלל, לעומת אוזניות in-ear אחרות שניסיתי.

פשוט מדהים ומומלץ. אני לא מוצא שום פגם באוזניות הללו, והצליל מדהים ביחס למחיר.

אפילו אם באמת מדובר על חיקוי (קשה לי להאמין שישקיעו בפרטי האריזה, העיצוב ואפילו בסאונד עבור חיקוי) אז תקבלו חיקוי ברמה כ"כ גבוהה שהוא שווה כל סנט מתוך ה12 דולר האלה.

אני ממליץ בחום.

פורסם

DX = חיקוי.

מוכרים שם רק חיקויים (:

אבל ברמה גבוהה.

קניתי שם מגן מסך ומגן סיליקון למכשיר שלי (N97) ו2 ביחד עלו לי 4 דולר, והם ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שעולה פה בארץ 70 ש"ח (רק המגן סיליקון !!!)

והמגן מסך עולה עוד איזה 30...

בקיצור, מחירים טובים.

אבל שמות גדולים זה חיקוי שם.

פורסם

DX = חיקוי.

מוכרים שם רק חיקויים (:

לא אם כתוב "Genuine " בכותרת של המוצר.

פורסם

לא אם כתוב "Genuine " בכותרת של המוצר.

עוד לא ראיתי.

תפרסם לינק.

פורסם
  • מחבר

ככל הנראה האוזניות שרכשת הינן מזוייפות:

http://imgur.com/a/3P4L1/dealextreme_fake_sennheiser_cx55

גם אני מצאתי את הפרסום הזה ברחבי הרשת. הבנאדם שפרסם את התמונות האלה קנה סנהייזר מקורי כשנתיים לפני שהזמין מDX.

היו לאוזניות האלה מספר גרסאות ייצור (שכבר לא משווקות באופן רשמי). להבנתי, היו מקוריים שיוצרו עם מפצל מלבני, וגם עם מפצל Y (שלי מלבני), וקליפס עם ציר מתכת חשוף, או לא חשוף (שלי לא חשוף).

זה שהוא לא מודע לגרסאות השונות לא הופך את זה לזיוף (ובמספר פורומים ממש קטלו אותו ואת הגישה שלו על כך).

אודיופילים שקיבלו את אותה הגרסא ה"מזוייפת" לטענתו, השוו את איכות הסאונד בינה לבין הגרסא הקודמת ולא מצאו שום הבדלים מורגשים בסאונד.

שוב, לאוזניות האלה איכות בניה ללא רבב ואיכות סאונד מדהימה - מה שלא נפוץ בקרב חיקויים. וגם אם זה באמת חיקוי (מה שכנראה לעולם לא נדע), אז הוא שווה כל אגורה ממה שמשלמים עליו.

פורסם

וואלה נראה מעניין!

אני חושב להזמין אותם סתם די לראות אם שווה משהו. הכי הרבה הלכו 40 שקל :cool2:

פורסם
  • מחבר

עדכון:

מיום ליום אני רק משתכנע יותר שמדובר על הדבר האמיתי.

ייתכן וזה אפקט הפלסיבו, או שהאוזניה משתבחת במהלך ההרצה שלה - אבל אני לא מוצא שום פגם באיכות הסאונד שיוצאת מהאוזניה הזו.

שוב, הייתי רוצה טיפה יותר באס בגלל ההרגלים המגונים שלי - ניסיתי גם לשחק עם האיקווילייזר בלי שהצלחתי להגיע לרמת באס שנושך כמו שהייתי רוצה, אבל הגעתי לרמת איזון שמאוד נוחה לאוזן שלי.

באופן מפתיע, אגב, האיזון הספציפי הזה שהחלטתי עליו באיקווילייזר נשמע מדהים גם על הATP3 שלי - הרבה יותר טוב מאיך שהיה קודם.

equalizerz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

עדכון:

מיום ליום אני רק משתכנע יותר שמדובר על הדבר האמיתי.

ייתכן וזה אפקט הפלסיבו, או שהאוזניה משתבחת במהלך ההרצה שלה - אבל אני לא מוצא שום פגם באיכות הסאונד שיוצאת מהאוזניה הזו.

שוב, הייתי רוצה טיפה יותר באס בגלל ההרגלים המגונים שלי - ניסיתי גם לשחק עם האיקווילייזר בלי שהצלחתי להגיע לרמת באס שנושך כמו שהייתי רוצה, אבל הגעתי לרמת איזון שמאוד נוחה לאוזן שלי.

באופן מפתיע, אגב, האיזון הספציפי הזה שהחלטתי עליו באיקווילייזר נשמע מדהים גם על הATP3 שלי - הרבה יותר טוב מאיך שהיה קודם.

מצטער לאכזב, זה לא הדבר האמיתי.

שמחתי לשמוע שאתה אוהב את הסאונד !

אם זה מספיק לך, ואתה מרוצה מהאיכות, ואתה מרוצה מהמחיר, אז למה לא (:

זה גם נראה בדיוק כמו המקורי, אז אתה יכול להגיד שזה מקורי ;)

פורסם
  • מחבר

מעניין אותי לדעת על סמך מה רמת הבטחון הזו שלך כשאתה אומר שזה לא הדבר האמיתי.

המחיר? ראית את האוזניות שמגיעות מDX? האזנת להם?

שוב, גם אני הייתי מאוד מאוד סקפטי עד שהם הגיעו. מאז אני מתאמץ למצוא פגם ולא מצאתי.

לא שזה באמת משנה לי אם הם באמת מזוייפות או לא, הסאונד עדיין מדהים במחיר מגוחך :silly:

פורסם

מעניין אותי לדעת על סמך מה רמת הבטחון הזו שלך כשאתה אומר שזה לא הדבר האמיתי.

המחיר? ראית את האוזניות שמגיעות מDX? האזנת להם?

שוב, גם אני הייתי מאוד מאוד סקפטי עד שהם הגיעו. מאז אני מתאמץ למצוא פגם ולא מצאתי.

לא שזה באמת משנה לי אם הם באמת מזוייפות או לא, הסאונד עדיין מדהים במחיר מגוחך :silly:

המוצרים הנ"ל מיוצרים במפעלים ברמה גבוהה מאוד בסין.

הזמנתי, האזנתי, ואני עדיין מתעסק הרבה מאוד עם האתרים האלה בחו"ל.

מנסיון, זה לא מקורי.

זה לא אומר שהאיכות תהיה מעפנה !

כמו שאמרתי, זה מיוצר ברמה גבוהה מאוד, והם מייצרים את זה בצורה הכי קרובה למקורי, חוץ מהמראה, שזה בדיוק כמו מקורי.

פורסם

אלו לא אוזניות מקוריות מהסיבה הפשוטה שהחברה סנהייזר קובעת

את המחירים של המוצרים שלה, בהכרח את המחיר בו היא מוכנה

למכור למשווק\קמעונאי את המוצרים שלה ואף לקבוע את טווח

המחירים שבהם המשווקים\קמעונים רשאיים למכור את המוצרים שלה

לצרכנים.

כפי שאפשר לראות בעניין האוזניות הוא כי יש פער של 200% בין מחירי

הקמעונים, מה שלפעמים אפשרי, אך לא הגיוני ומעורר באופן מיידי את

החשש כי מדובר בזיוף. האם הקמעונאי ימכור לך מוצר בהפסד?

כשיצא לך לטייל במזרח (תאילנד, פיליפינים, יפן, הונג-קונג), אתה תבין

עד כמה רצינית תעשיית הזיופים.

הנה דוגמא ספציפית למכשיר אלקטרוני מזוייף (נינטנדו DS) שעובד בדיוק

כמו המקורי...

פורסם

חוקי המסחר מאוד רופפים בסין ומאחר שלא רק ההרכבה הסופית אלא כל שלבי הייצור עברו לסין במרבית מוצרי הצריכה האלקטרוניים, יכול מאוד להיות שמדובר בחיקוי שמשתמש באותם מרכיבים כמו המקור, בתוכניות ההרכבה של היצרן ויתכן גם באותה איכות בניה. יכול להיות שלכל דבר ועניין מדובר במוצר זהה למקורי. אבל בתכלס - זה לא "סנהייזר".

לא כל מוצר סיני הוא "זבל" - יש ב-ebay וב-DX מוצרים איכותיים למדי, דוקא המוצרים הסינים הזולים הנמכרים בארץ הם באיכות נחותה באופן מחריד (היבואנים שרוצים להרוויח קונים בסין את המוצרים הזולים ביותר).

פורסם

מוכרים שם גם מוצרים גנריים וגם אמיתיים.

יש ברשותי את הגרסא המזוייפת וגם המקורית ואני מוכרח להגיד שאין שום הבדל בסאונד..

למה? כנראה שככה זה בסין.. אחד העובדים במפעל עושה כסף מהצד..

באמת שאין שום הבדל בצליל.... והזיוף מחזיקות לי כבר שנה של שימוש אינטנסיבי (סתם כי אני לא רוצה להתעלל במקוריות...)..

שימוש = סקי, נרטבו, ספורט וכיוצ"ב...

הדבר היחידי שהתפרק זה הברזל בתוך האוזנייה כשהחלפתי את הגומיות (באחת האוזניות).. אבל עדיין זה לא משפיע על כלום כי זה לא בא במגע עם האוזניים.

פורסם

מוכרים שם גם מוצרים גנריים וגם אמיתיים.

יש ברשותי את הגרסא המזוייפת וגם המקורית ואני מוכרח להגיד שאין שום הבדל בסאונד..

למה? כנראה שככה זה בסין.. אחד העובדים במפעל עושה כסף מהצד..

באמת שאין שום הבדל בצליל.... והזיוף מחזיקות לי כבר שנה של שימוש אינטנסיבי (סתם כי אני לא רוצה להתעלל במקוריות...)..

שימוש = סקי, נרטבו, ספורט וכיוצ"ב...

הדבר היחידי שהתפרק זה הברזל בתוך האוזנייה כשהחלפתי את הגומיות (באחת האוזניות).. אבל עדיין זה לא משפיע על כלום כי זה לא בא במגע עם האוזניים.

ג'נריים ?

אני לא חושב שאפשר לקרוא לזיופים שם "גנריים".

ולא, לא מוכרים שם מקוריים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים