עבור לתוכן

רעש מהמחשב| תקלה אחת הולכת, אחרת באה במקומה

Featured Replies

פורסם

ככל הנראה גיליתי מה מקור הבעיה, נראה לי שהיא נובעת מכבל SATA שנפגש עם אחד המאווררים של כרטיס המסך. השאלה היא האם כדאי לי לנסות ולהזיז את הכבל בעצמי לשקע אחר (ככל הנראה יהיה כרוך בפירוק כרטיס המסך) או לתת למעבדה לעשות זאת? זה עלול להסיר אחריות?

פורסם

או שתוזיז אותו קצת שלא יפגש עים המאוורר, ידנית.

או אים אתה מסתבך תעשה מודינג קטן קח איזולירבנד תאלטר ותדביק את הכבל שלא יהיה מגע עים המאוורר.

פורסם

איזו שאלה מטומטמת,אלוהים ישמור,בלי לפגוע,

פורסם
  • מחבר

או שתוזיז אותו קצת שלא יפגש עים המאוורר, ידנית.

או אים אתה מסתבך תעשה מודינג קטן קח איזולירבנד תאלטר ותדביק את הכבל שלא יהיה מגע עים המאוורר.

אי אפשר, ניסיתי... צריך להזיז את זה לשקע SATA אחר על לוח האם, השאלה היא אם זה לא יכול לגרום לבעיות אם אני אעשה את זה בבית... הבחנתי בבעיה לפני שבוע אבל אני מניח שזה נובע מההחלפה של הכרטיס מסך (בישן היה מאוורר אחד וגם הוא היה מוגן, בחדש יש 2 חשופים).

אם זה עדין מאוד ומסבך להתעסק עם זה אז עדיף לתת להם כדי לא להרוס או לבטל אחריות אבל אם זה 2 דקות עבודה אז אני חושב שכדאי שאני אעשה את זה... פירוק של כרטיס מסך (dual slot כן?) זה בורג אחד או שצריך לפרק את כל הלוח אם?

פורסם

DUAL SLOT זה שני ברגים

בשביל להוציא את הכרטיס צריך להחזיק קליפס ביטחון שנמצא בקצה של תושבת כרטיס המסך

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני אנסה לסדר את זה בעצמי

פורסם
  • מחבר

הפירוק היה מאוד פשוט, לא הייתי מבצע אותו אם לא הייתי מתייעץ איתכם... אז תודה :) מסתבר שכנראה הם הבחינו בבעיה כבר במעבדה כשהם החליפו את הכרטיס אז הם פשוט שמו אזיקון קטן על הSATA של הכונן DVD והכונן הקשיח וחתכו לו את הזנב. לא יותר פשוט להזיז את הכבל לשקע אחר? יש עוד 4 פנויים! אז אחרי שעשיתי את העבודה במקומם, הרכבתי את הכרטיס, חיברתי הדלקתי את המחשב (למזלי לא היה רעש ככה שהבעיה הזו נפתרה) וכעבור 3 שניות המחשב נכבה ונדלק שוב באופן מחזורי. ניסיתי להבין איפה הבעיה (BTW, בבעיה הזו כבר נתקלתי ושלחתי את המחשב למעבדה שהחזירה לי את המחשב מיד כי המחשב עבד אצלם בסדר וכך גם אצלי) ואז חשבתי אולי הבעיה היא בכפתור ההפעלה מחדש, ואכן, כך היה. מה שמרגיז אותי זה שהבחנתי בבעיה הזו מהרגע הראשון שהמחשב הזה אצלי וחשבתי שהכפתור מהונדס כך בכוונה ושקוע מעט כדי שלא ילחץ בטעות. אז לחצתי כדי לנסות לשחרר אותו ואז הוא נתקע עוד יותר עמוק!!!!!!!

פורסם

תשחרר אותו באמצעות מחט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים