פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים יכול להיות שמשהו בוינדוס נדפק בגלל הזכרונות הדפוקים שהיו קודם ?אולי הכל נובע מבעיות תוכנה.
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים מחבר שהחליפו לי את הזכרונות החליפו לי את הארדיסק גם כי הוא היה עושה מסכים כחולים באמצע רינדור ככה שזה דופק את הארד דיסק אז החליפו לי הכל ושמו לי ווינדואס חדש שלשום פרמטתי אותו כי חשבתי שהוא הבעיה מסתבר שלא
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים את זה לא ניסיתי אין ברשותי מחשב אחר בבית עם SATA 2 אפשר גם ללכת הפוך, אתה יכול לחבר הארד דיסק אחר למחשב הזה?
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים מחבר לא עובד..לקחתי את הכונן מאחי יש לו WD 250G הסדרה השחורה IDEשמתי אותו כSLAVE כי אם אני שם אותו לבד הוא עושה מסכים כחולים בהעלת הWINDOWSוגם היה בעיות בחילוץ... היאוש יכול להרוג אני כבר לא מצליח להבין ממה הבעיה הזאת
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים מחבר כבר קודם החלפתי כבלים כמו שכבר אמרת לי אני עדין לא מבין מה הבעיהאה בנוסף ניסיתי להעביר את קבצי הWIN RAR למחשב של אחי ופתאום גם שם הם לא נפתחו אולי המחשב שלי הורס אותם? כי אם אני שם מדיסק אצלי זה לא יעבוד ואצלו כן זה מאוד מאוד מאוד מוזרעשיתי חיפוש מהיר בגוגל על התופעה הזאת וראיתי שיש הרבה מקרים כאלה אבל הבעיה היא שלאף אחד לא באמת פתרו את הבעיה אני חושב שביום ראשון אני ישלח את המחשב לSKYPC שיחליפו לי את כל החלקים שיכול להיות שהבעיה אצלהם
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים מחבר עוד בעיה חדשה עלתהעכשיו שאני שם משהו בMP (מדיה פליר) אז הוא נתקע עם התמונה הראשונה של הסרט או הסרטון ולא זזאם אני ישבור את המחשב על המנהל של SKYPC אתם חושבים שזה יעזור?
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים אם אתה בטוח שגם אחרי התקנת וינדוס נקיה זה קורה.ושללת אפשרות של כונן או כבלים לא תקינים.ובדקת אם שני הבקרים של הלוח.והזכרונות תקינים.אז מה נשאר ?
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים החשש הוא לכיוון לוח אםתבדוק אם יש קבלים מנופחיםתבדור עם יש טפר חריגה באחד המכלולים
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים כמו כן תנסה לעלות עם סטיק אחד של זיכרון כל פעם ותראה אם הבעייה נפתרה.אם הדיסק שלך מחולק למחיצות אז תנסה לאחד אותם בפרמוט.
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים מחבר אם אתה בטוח שגם אחרי התקנת וינדוס נקיה זה קורה.ושללת אפשרות של כונן או כבלים לא תקינים.ובדקת אם שני הבקרים של הלוח.והזכרונות תקינים.אז מה נשאר ?כבר ניסיתי הכל.. עם התקנה נקיה של הוינדוס עדין אותו הדברהחלפתי כבלים ועדין אותו הדברעדין יש לי הרגשה שזה הכונןהחשש הוא לכיוון לוח אםתבדוק אם יש קבלים מנופחיםתבדור עם יש טפר חריגה באחד המכלוליםבדקתי הכל נראה טוב לעין אין דברים מנופחים או כבלים שלא במקום כמו כן תנסה לעלות עם סטיק אחד של זיכרון כל פעם ותראה אם הבעייה נפתרה.אם הדיסק שלך מחולק למחיצות אז תנסה לאחד אותם בפרמוט.מה הכוננה של להעלות סטיק אחד של זיכון?ולא אני לא יכול לאחד אותם כל החומר שלי שם אולי אני יקנה כונן חדש מהחנות פה ליד הבית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.