עבור לתוכן

ניורון - פרסום לאנשים שלא מבינים במחשבים

Featured Replies

פורסם

אני זוכר שפתחתי מזמן, לפני שנה בערך, ת'רד על אותו נושא. גם ניורון ד"א כיכב שם.

מאז לא נשתנה הרבה, ניורון עדיין מוכרת שטויות במסווה מתוחכמת יותר ומי שמבקר בפורומים מפרטים

של האתר Hwzone קונה מחשב חכם. זהו.

פורסם

הנה סיפור חם מהתנור ... (מתכונת מצומצמת...אבל שווה קריאה)

ביום שישי האחרון שכן שלי ביקש מימני להתקין לו כמה משחקים חדשים למחשב החדש שלו ...

טוב התקנתי את המשחקים וכשבאתי להפעיל אותם כאשר הם היו אמורים להציג גרפיקה תלת-מימדית הם היו יוצאים ישר לוינדוס (ישר אחרי התפריט) אז אמרתי לו שצריך כניראה להתקין דריוורים חדשים ,לפי הקבלה נראה כי יש לו כרטיס Gforce אז צרבתי לו את הדריוור החדש

והתקנתי לו...אך המחשב לא זיהה את הדריוור מה שהעלה את החשד שלי אם יש לו בכלל Gforce כלשהו...לאחר בדיקה קצרה שלא העלתה שום זכר ל gforce התקנתי לו את סנדרה והכרטיס מסך התברר כלא אחר מאשר משהו בשם "Xabre"

לקויים נוספים להלן

הבטיחו לו מחשב מהיר למשחקים שירצו חופשי עם "AMD 2000" (לפי מה שהוא קיבל זה דומה יותר להרצת פאק-מאן על FPS סביר)

אשר התברר כ AMD DURON 1300 מולחם על הלוח

הקטע הוא שללוח האם קוראים "AMD 2000" אך המעבד הוא בכלל לא AMD 2000 mhz אבל זה אפשר להם לעבוד על כל מי שלא מבין

ארד-דיסק של 60 גי'גה התברר כ 40 גי'גה

וזה רק ההתחלה

כאשר הם שמעו את החדשות המרות הם ביקשו מימני להצטרף איתם לפגישה עם המוכר כדי שהוא לא "יסובב אותם שוב עם כל מיני שטויות"

מצד אחד לא רציתי להסתבך בסיפור הזה יותר מידי מכל מיני סיבות אבל מצד שני

1. רציתי לעזור לשכנים שלי

2. רציתי להכנס במוכר הזה על זה שהוא עובד על אנשים תמימים

3. זה נראה כיף ;D ...

אז יום למחרת (יום שבת האחרון) נסענו לחנות וכמובן שהמכור ניסה לסובב אותם שוב אבל על כל ניסיון כזה סובבתי אותו 20 סיבובים לצד השני

מה שגרם לו להתחמקויות נואשות ופתטיות להלן דומאות מקוצרות

אני : בקבלה כתוב שיש במחשב הזה ארד-דיסק של 60 גי'גה אבל לפי מה שבדקתי זה יותר בכיוון של 40 גי'גה

המוכר : יש בוא 60 גי'גה .

אני : לא ניראה לי ...אני אומר לך שיש 40 גי'גה

המוכר : לא , יש בוא 60

אני : ok , אז מה אתה אומר שנפתח את המחשב ואני יראה לך בברור שכתוב על הארד-דיסק 40 גי'גה ?

המוכר : עזוב אותי עכשיו אני לא פותח את המחשב

(כמובן ששאלתי אותו שוב ושוב אבל הוא לא הסכים)

אני : כתוב בקבלה שיש גי'פורס אבל יש במקום זה כרטיס מסך מעפן לגמרי

המוכר : יש לו גי'פורס

אני : ok , אז בוא נחבר את המחשב לחשמל כי לפתוח אותו אתה לא רוצה ...ונראה לפי התוכנה "סנדרה" איזה כרטיס מסך יש בדיוק

המוכר : אני לא מחבר פה שום מחשב את זה עושים במעבדה

הוא גם ניסה להתווכח איתי שAMD DURON 1300 שווה ל פנטיום 4 1800 ואמר לי שהוא לא מקבל כל מיני "דעות" ושאני יראה לו כל מיני

מדדים טבלאות וכו' אז אמרתי לו שאין בעיה ושרק יתן לי לגלוש באינטרנט (במחשב שהיה מוצב על השולחן שלו) ושאני יראה לו כמה הוכחות שהוא רוצה (למרות שלא ידעתי ממש מאיפה להראות לו את זה ישר ,אבל סמכתי על זה שהוא לא יביא לי לעשות את זה) אבל הוא מין הסתם שוב התחמק ואמר לי "אל תיגע לי במחשב" וכו'

(השיחה הזאת נמשכה יותר משעה והתפוצצה כאשר אמא של המוכר התערבה ...וכמעט הזמינה משטרה חחח)

בקיצור זה היה כיף מאוד גדול לקטול אותו שוב ושוב ולראות איך הוא סובל ומנסה להתחמק בפתטיות (מה שמגיע לו ועוד הרבה יותר גרוע מזה)

פורסם

ומה הפואנטה בכל זה???

השכנים שלך קיבלו משהו ???

או נשארו נדפקים??

בעיקרון הם יכולים להפיל עליו תביעה לא קטנה...

הלווי עלי קטע כזה....

הייתי מרושש אותו...

יש שם לפחות 3 סעיפי תלונה.

אם לא יותר.

תדבר איתם.... אם הכסף שהם יקבלו ( בית מתשםט לתביעות קטנות מקסימום 5000 שקל)

אם יוכלו לקנות עוד מחשב:)

הפעם בחנות אחרת. ;D

פורסם

ומה הפואנטה בכל זה???

השכנים שלך קיבלו משהו ???

או נשארו נדפקים??

בעיקרון הם יכולים להפיל עליו תביעה לא קטנה...

הלווי עלי קטע כזה....

הייתי מרושש אותו...

יש שם לפחות 3 סעיפי תלונה.

אם לא יותר.

תדבר איתם.... אם הכסף שהם יקבלו ( בית מתשםט לתביעות קטנות מקסימום 5000 שקל)

אם יוכלו לקנות עוד מחשב:)

הפעם בחנות אחרת. ;D

הפואנטה היא להראות איך עובדים על אנשים שלא מבינים כלום ומשקרים להם בעליל

השכנים שלי קיבלו מחשב שמתאים יותר להרצת פאק-מאן מאשר משחקים חדשים (ואמרתי למוכר את זה )

כל הסיפור הזה דיי בעיתי כי החברה דיי שמרה על התחת שלה אבל כניראה לא מספיק...

לדוגמה הם אמרו לו ב"על-פה" שזה מעבד של 2000mhz אבל בקבלה כתוב רק "AMD 2000" (שזה השם של הלוח)

אבל מצד שני הם אמרו לו שישימו לו gforce למרות שהם ידעו מההתחלה שזה בלטי אפשרי בלוח הזה והביאו לו את הכרטיס מסך שמולחם על הלוח

הקבלה בכלל לא מפורטת ובקיצור הם עבדו עלהם חזק ,בבית משפט תהיה בעיה להוכיח כל מיני דברים שהם דאגו להגיד להם רק בעל פה ושבקבלה כתוב אחרת למרות שניראה לי שהשופט אמור להבין אל הלוקש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים