פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים התקציב המוגבל והדל שלי הוא 160~170 ש"ח , אני מאוד רוצה לרכוש אוזניות סגורות (או פתוחות אם אין ברירה ) כי המשפחה שלי לא הכי בקטע של מטאל , או CRYSIS בפול וולוים באמצע השבת >_< אני יודע שבתקציב כזה אני לא אקבל איכות , ואפילו לא משהו שמתקרב לאיכות (שזה לא נורא כי אני לא כזה אאודיופילי ) אבל בכל זאת הייתי רוצה אוזניות כאלה שאני לא אצטרך לרכוש אספקת אספירין במקביל כדי להשתמש בהן . השימושים העיקריים זה משחקים ומוזיקה (ואני די מתקשה לחשוב על שימושים אחרים שיכולים להיות לאוזניות ) מסריקה קצרה של הרשת קפצו כמה דגמים שאנשים נתנו להם ביקורות חיוביות : Sennheiser HD202 (עד כמה ההבדל מורגש בין שני הדגמים והאם הוא שווה את הוספת המחיר ? ) Sennheiser HD201 SteelSeries 3H Headset Black אני אשמח לחוות דעת , ואני פתוח להצעות אחרות HELP PLZ
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים מחבר HD202 ממממ אם אפשר מעט מידע כדי שאני אדע מה אני מרוויח ביחס לשני הדגמים האחרים ? זעום כותבים עם "ע". מגיע לי הקלת עולה חדש לא ?
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים HD201 - סאונד אנמי במיוחד.HD202 - יש לי אותן, סה"כ נחמדות אבל גם הן די אנמיות, אבל עדיפות על ה 201.SteelSeries - אוזניות צעצוע.לדעתי לך על זהhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=413538
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים מחבר HD201 - סאונד אנמי במיוחד.HD202 - יש לי אותן, סה"כ נחמדות אבל גם הן די אנמיות, אבל עדיפות על ה 201.SteelSeries - אוזניות צעצוע.לדעתי לך על זהhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=413538בדיוק עברתי על אשכול דומה לשלי וראיתי את האוזניות האלה =Dסילחו לי על הבורות אבל מה זה סאונד אנמי ?
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים מחבר תודה רבה על העזרה , אז עכשיו העדיפות היא לEH150 רק הבעיה היא שאין חנות שמוכרת אותם באזור שלי במחיר נורמאלי =\אם אני לא אצליח למצוא אותן הדגם הבא ששווה לקחת הוא הHD202 כן ?תודה רבה על העזרה =]
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים אני יודע שאני קצת באיחור, אבל גם אני ממליץ מאוד על הHD202 למחיר שלהן. ד"א, אחלה כינוי
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים מחבר אני רק מתקן, לא שופט. ברוך הבא לפורום. תודה =] אני יודע שאני קצת באיחור, אבל גם אני ממליץ מאוד על הHD202 למחיר שלהן. ד"א, אחלה כינוי אחרי שישבתי קצת על גוגל מצאתי לא מעט אנשים שאומרים ש201 קצת יותר איכותיים אבל באס חלש מאוד , ו202 טיפה פחות איכותיים אבל עם באס חזק ואף מוגזם , עד כמה זה נכון ? ותודה רבה =)
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים את ה201 לא יצא לי לשמוע, אבל שמעתי 202 אצל חבר, אני כבר לא זוכר אם הוא התעסק טיפה עם אקולייזר אבל הן נשמעו די טוב ביחס לאוזניות אחרות במחיר הזה, הבאס לא היה מוגזם, אבל יש לו נוכחות. בכל מקרה אם המטרה היא בעיקר משחקים ומטאל באס הוא דבר די חשוב.
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים מחבר טוב אני בדרכי לKSP , עם עדיפות לHD202 , אני אחזור כבר עם אוזניות אז אפשר לנעול את האשכול .תודה רבה לכל מי שעזר =] !!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.