עבור לתוכן

בעיה|explorer (הווינדוס) נתקע\קופא בעת הפעלת דפדפן.פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע איך בדיוק להסביר את זה אבל זה ככה:

הכל פועל טוב ויפה ונגיד אני נכנס לדפדפן כלשהוא (בדקתי אינטרנט אקספלורר,כרום וספארי) אז כאילו הווינדוס נתקע, אני יכול להמשיך להיות בדפדפן ובכל התוכנות אבל נגיד אם אני רוצה לגשת לסרגל תוכנות ממוזערים אני לא יוכל בקיצור כל דבר שהוא קשור ל-explorer גם מנהל המשימות בקיצור. תוכנות כמו skype וכאלה אני יכול לגשת אבל הבעיה שאם אני ממזער את הדפדפן אז אני נמצא במצב שאני באקספלורר שזה תוקע לי ככה את כל המחשב ואין לי מה לעשות.

ואני בטוח שזה רק בדפדפן כי אני יוצא מהדפדפן הכל רגיל פתאום.

ויש לציין שאני לא חייב לכבות את המחשב או שזה מכבה את המחשב לבד.אני יכול לעשות לעשות ctrl+alt+delte ואז log off ואז חוזר למחשב וזה פועל לי ( כי זה יוצא מהדפדפן במהלך ההתנתקות מהמשתמש. ודרך אגב אני משתמש בווינדוס 7.

מה אתה חושבים הבעיה ומה אני יכול לעשות...

תודה לעונים

פורסם

תתקין את "מד המהירות" שמראה % שימוש במעבד

יש מצב שהבעיה עם FLASH , ואולי סרגל כלים שהותקן ללא ידיעתך ?

תנסה להעלות את IE בSAFE MODE שלו - רק שאני לא זוכר איך .

לחילופין - כנס בלוח הבקרה ל "אפשרויות אינטרנט" שזה IE7 ותלחץ על DEFAULTS .

פורסם
  • מחבר

תשמע המעבד לא במאמץ שזה קורה וזה בטוח אני בדקתי את זה. אני אפילו יכול להפעיל משחק בזמן שזה קורה. כל הקטע זה משהו עם הדפדפנים לא יודע איך אבל בטוח בהם כי שום דבר אחר לא עושה את זה.

לגבי הפלאש הוא מועדכן לגירסא אחורה וזה לא בעיה בדפדפן הוא פועל מצויון הבעיה שהוא גורם ל-windows explorer להתקע (רק לו)

ואני לא יודע גם איך עושים safe mode ל-IE אבל הקטע שזה גם נראה לי לא קשור כי זה כל דפדפן לא רק IE.

תודה בכל מקרה על הניסיון לעזור...עוד עצות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים