עבור לתוכן

מפרט ב 3500 ללא מסך - מתלבט בין AMD לאינטל

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה...יש לי מפרט מצוין של amd ב תקציב של 3500 שקל שרבים ממכם המלצתם עליו והרבה אחרים טכנאים במקצועם המליצו לי דווקא על intel אין לי מושג למה כולכם חושבים על amd והם על intel תגידו לי למה אתם חושבים שעדיף amd או intel בתודה העקרב.......

פורסם

לעיצוב גרפי..תוכנות ציור ועריכה.. לך על אינטל ...

משחקים והשאר לך על amd

גם איימדי לא כזה לא לעריכה והשאר רק הוא טיפה יותר איטי.

פורסם
  • מחבר

Intel Pentium IV 2.4C - 1063.89

Western Digital 60GB 7200 rpm ATA100 HDD - 376.42

Geil DDR-Ram 256 2700Value Memory ( X 2 ) - 488.46

Msi Geforce 4 Ti4200 8x Vivo 128Mb DDr Retail Video Card - 850.71

Msi 865Pe Neo 2-S motherboard ( Ht , DualDDR400 , 5.1 Sound ,S-ATA , AGP8X , Usb 2.0 ) - 581.50

Midi Tower ATX Case For Pentium IV 300 Watt - 147.45

Total - 3508.44מה דעתם כל המפרט הזה שבניתי מבוסס אינטל אני בכול זאת מעדיף לקחת INTEL כי אני לא מכיר את AMD וגם האיש שאני קונה ממנו ישיג לי יותר בקלות

במפרט המעבד הוא טוב , 60 גיגה שיספיקו לי במהירות 7200 rpm ( לא לקחתי את גירסת ה 8 MB chace כי זה יעלה ת'מחיר ואני ממש לחוץ בזה ) , הכרטיס מסך

שלקחתי הוא TI4200 שמעתי שהוא טוב ברמה של R9500 Pro רק שהוא לא תומך ב DX9 אבל בכל זאת בתקציב הזה אני חושב שכזה כרטיס מסך עדיף , לקחתי

שני סטיקים של 2700 של GEIL ( אם יש חברה אחרת ביותר זול זה בסדר אני לא עושה OC ) הלוח אם הוא הדבר היחיד שאני לא בטוח לגביו מה דעתכם עליו בתקציב

הזה ? הוא בסדר יחסית לא ? המארז הוא סתם אבל מה שרציתי לשאול עליו אם הספק שלו יחזיק טוב מחשב כזה בערך עם שידרוגים לעתיד ?

נ.ב שיפורים יתקבלו בשמחה ובבקשה לא לעבור את ה 3500 יותר מדי

פורסם

ספק ומארז ג'נריים לא יחזיקו יותר משנה....הספק יכול לקרוס ולקחת את כל המחשב איתו בדרך....

במחיר הזה עדיף מפרט AMD וגם לקחת 80GB עם 8MB BUFFER וכרטיס מסך יותר טוב.

אבל למה מיועד המחשב? :-\

פורסם

קח AMD עם תקציב כזה.

כך תוכל לבנות מחשב הרבה יותר חזק מהסיבה שיהיה לו יותר זכון, HD יותר גול וכרטיס מסך יותר טוב.

כך שתהיה לך מערכת הרבהי ותר חזקה.

אבל למה המחשב?

פורסם

ומה בדיוק אני כתבתי???? >:(

פורסם

אני חבר של ScorpZ אז אני ידבר בשמו בנתיים עד שהוא יחזור . תשמעו הוא די לא מבין בתחום הזה אני קצת יותר ממנו הוא יודע מי זה AMDוהוא יודע מי זה INTEL אבל הקטע שהוא חושש לקחת AMD בגלל הדברים הרגילים שאומרים עליהם ( חום וכו' ) וגם בגלל שמבחינה כספית שזה גורם חשוב מאוד כרגע הטכנאי שהוא ישיג ממנו את המפרט יכול להשיג רק INTEL והוא קונה רק מהטכנאי הזה . אז במקום שהטכנאי יביא לו מפרט כרגיל של טכנאים ( 2.66 FX5200 או מה שהם שמים כיום ) הצעתי לו שיגש לפורם הזה כדי לבקש עזרה בהכנת המפרט כי יש פה הרבה אנשים שמבינים ויכולים לעזור ובגלל זה אני רוצה שתעזרו לו לבנות מפרט או שתשפרו את זה שהוא הביא ( שאני בניתי ) כי אני די בטוח שהוא לא משהו אבל צריך להתחשב בתקציב הזה ו INTEL הצורך שלו למחשב הזה הוא למשחקים וכמובן איטרנט אבל הגורם המרכזי המשפיע זה המשחקים ושוב בבקשה לא לעבור את ה 3500 שקל הוא די לחוץ בזה

תודה

כמה הערות על המפרט : בקשר למארז סליחה טעות שלי התבלבלתי בינו לבין המארז של HEC ( אם אני צודק הפעם ) שהרבה המליצו עליו ושיש לו ספק חזק ואמין שמחזיק טוב . בקשר ללוח אם ראיתי בכמה מפרטים שממליצים על הלוח אם הזה - זה הוא ? או שאני מתבלבל בינו לגירסה אחרת ? . הזיכרונות לאינטל אם אני זוכר נכון עדיף לקחת 3200 אבל בתקציב הזה זה קצת בעיתי ... אז נסתפק ב 2700 . הכרטיס מסך הוא יחסית כרטיס מסך טוב לא ? הוא יחזיק לו ( גם בנוסף לחלקים האחרים שחשובים ) משחקים טוב לא ? שמעתי בכמה מקומות שהוא ברמה של R9500 Pro ושהוא עובר אותו רק שהוא ללא פילטרים משהו כזה והחסרון שלו לעומת ה R9500 Pro שהוא לא תומך ב DX 9 ?

Gnome - אמרתה "כך תוכל לבנות מחשב הרבה יותר חזק מהסיבה שיהיה לו יותר זכון, HD יותר גול וכרטיס מסך יותר טוב" - ה HD הזה מספיק לו בהחלט הוא לא צריך כמות גבוהה יותר . הכרטיס מסך במקרה שהוא יקח AMD יצא בערך R9600 Pro לא ? הוא לא יוכל להכניס משהו יותר טוב בתקציב הזה בהקשר לחלקים אחרים - יהיה כל כך הבדל ?

Ido-K - אמרתה "ספק ומארז ג'נריים לא יחזיקו יותר משנה....הספק יכול לקרוס ולקחת את כל המחשב איתו בדרך....

במחיר הזה עדיף מפרט AMD וגם לקחת 80GB עם 8MB BUFFER וכרטיס מסך יותר טוב" - המארז אמרתי טעות שלי . ה 80 גיגה עם ה8MB לא כל כך משנה לו הוא לא צריך יותר מקום והוא לא יבדיל בין ה 8MB לרגיל . הכרטיס מסך שוב כמו ששאלתי את הקודם - איזה יכנס בתקציב עם AMD ? האם יהיה כזה שוני ?

פורסם

אם תיקח את הRADEON 9600PRO ב1000 תרגיש הבדל, במיוחד במשחקים חדשים שדורשים תמיכה בDX9.

פורסם

מה שטוב בכונני ה-8MB זה שהם מגיעים בד"כ עם שלוש שנים אחריות, לעומת שנה אחת בלבד לכוננים בלי..

אחריות למדיה מכנית היא בד"כ ממש חשובה, כי זהו מוצר שסובל מהכי הרבה תקלות במחשבים.

אגב יש כרטיסי Ti4200 64mb שיעלו לו 600 ש"ח..

הוא גם ככה לא ירגיש הבדל בין זה לבין ה-128 מ"ב..

עדיף לחסוך איפשהו ולמצוא את הכסף ל-R9600P.

פורסם

חבר שלי השתכנע לקחת AMD בבקשה תבנו לו מפרט שלא יחרוג את ה 3500 שקל המחשב לא בשביל OC הוא למשחקים ולאיטרנט ( אם תוכלו לשים לוח אם עם כרטיס רשת זה יהיה נהדר ) הוא לא צריך מסך , רמקוליים ובקשר לכונן דיסקטים ודיסקים אני לא בטוח אבל תשימו כרגע בלי ואם תוכלו תדחפו לשם גם את שני אלה

פורסם

בבקשה:

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1

Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1

Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1

Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 489.61 ] 1

Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 999.88 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6AR1 Front USB 300W Case [ ¤ 309.96 ] 1

Subtotal : ¤ 3453.52

עריכה:

סליחה BIODOME לא ראיתי את ההודעה שלך... :P

פורסם

בסדר היא היתה רק כמה שניות לפני שלך.. ;)

בכל מקרה, אם הוא לא ירצה סידי ופלופי, ההצעה של עידו היא המומלצת.

פורסם

biodome מצטער ראיתי מקודם את המפרטים המומלצים אבל לא הייתי בטוח אם זה טוב בגלל הכרטיס מסך והעכבר , מקלדת ורמקוליים ולא ראיתי את השינויים האפשריים

:\ מצטער

Ido-k - המפרט שלך הוא כמו במפרטים המומלצים חוץ מהלוח אם והזכרונות מה ההבדל בין הלוחות אם ?

הזיכרונות אני חושב שיספיקו ה 2700 כי הוא לא מתכנן OC וה AMD לא מנצל יותר מהמהירות הזאת לא ? או שאני טועה ?

רציתי גם לשאול בקשר למעבד אם לדעתכם כדאי לקחת Box או Tray ולשים Vatec AerooFlow לי יש את המאוורר הזה ואני לא כל כך מרוצה ממנו ( רעש וכו' ) אבל אני לא רוצה שיהיה בעיה עם החום אז מה אתם ממליצים לקנות Box ואז לראות את הטמפ' או לקנות ישר עם Vantec ( אם זה יהיה אפשרי ) או עם מאוורר אחר ?

פורסם

עדיף לקחת TRAY וקירור כזה:

Spire WhisperRock IV CPU Cooler for AMD [ ¤ 88.99 ]

מאוד שקט (לא לOC)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים