עבור לתוכן

אוקיי הנה הבעיה המפורטת בנושא הSATA

Featured Replies

פורסם

אוקיי בתחילת ההתקנה של windows xp אני לחצתי F6 ושמתי את הדיסקט של הSATA וזה עבד כמו גדול

יצרתי פרטישן חדש פירמטתי אותו והתקנתי עליו את הקבצים

אחרי שהוא סיים להתקין את הקבצים הוא עשה ריסט והעלה את השלב השני של ההתקנה ששם יש את הסריאל ורשום עוד כמה זמן ההתקנה תיגמר [לא כמו בהתקנה הקודמת]

עכשיו הוא בדיוק העתיק את הקבצים על ההתחלה ופתח חלון כזה שרשום שם ככה: [ואני מצטט]

Software Installation

Silicon 3112 RATA has not passed windows logo testing to verify it's compatibilly with windows XP

והוא אומר גם שאם אתה תמשיך את ההתקנה של זה זה עלול לפגוע בwindows

ושואל אותי אם להמשיך או לא

אני ניסיתי להתקין פעם אחת ולחצתי כן ופעם אחת גם לחצתי לא.. ועדיין תמיד הwindows יצא דפוק ואי אפשר לעשות כלום

מי שמכיר את הבעיה בבקשה לעזור

לדעתי זה ההארד דיסק של הSATA דפוק

פורסם

הוא אומר לך שהדריבר לא מאושר ע"י מיקרוסופט

אתה חייב לאשר, אם אתה לא מאשר הוא לא יתקין את הבקר להרדיסק וההרדיסק לא יעבוד

אם אתה לוחץ לא והוינדוס עדיין דפוק זה לא בהכרח קשור להרדיסק

מה קורה אחרי שאתה לוקח כן?

פורסם
  • מחבר

אחרי שאני לוחץ כן ואחרי שאני לוחץ לא הוא ממשיך להתקין את הכל רגיל בלי שום בעיות מיוחדות

ואחרי זה מעלה את הwindows אבל הwindows יוצא דפוק אי אפשר לעשות שם כלום אי אפשר לעשות windows update

הוא עושה לי שגיאה ממש מוזרה וגם דרייברים אי אפשר להתקין הוא עושה לי איזה error בהתקנת הקבצים

וכל דבר שאני מנסה ללחוץ עליו לא בהרכח פועל

מה שמוזר זה שכאילו לא משנה מה אני לוחץ כן או לא התוצאה יוצאת אותו דבר

פורסם

היה לי סיפור דומה עם בקר אחר לפני איזה שנתיים...

תנסה כמה גרסאות של הדרייברים, כאשר קודם כל תחפש גרסת דרייבר שהיא כן WHQL.

אבל יכול להיות גם שדווקא גרסה ישנה יותר של הדרייבר תתאים לך...

פורסם

אחרי שאני לוחץ כן ואחרי שאני לוחץ לא הוא ממשיך להתקין את הכל רגיל בלי שום בעיות מיוחדות

ואחרי זה מעלה את הwindows אבל הwindows יוצא דפוק אי אפשר לעשות שם כלום אי אפשר לעשות windows update

הוא עושה לי שגיאה ממש מוזרה וגם דרייברים אי אפשר להתקין הוא עושה לי איזה error בהתקנת הקבצים

וכל דבר שאני מנסה ללחוץ עליו לא בהרכח פועל

מה שמוזר זה שכאילו לא משנה מה אני לוחץ כן או לא התוצאה יוצאת אותו דבר

לא נתקלתי בבעיה כזאת עם הדרייברים של ה SIL3112.

תאר קצת את הבעיות שלך... לא נוכל לעזור לך אם אתה אומר שיש לך איזשהי שגיאה ואיזשהן בעיות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז הבעיות הן חמורות

אני מנסה הwindows לא מתפקד בכלל כל תוכנה/דרייבר או כל דבר שאני מנסה להתקין זה לא מתקין

שום כפתור שאני לוחץ כמעט זה לא לוחץ ומתעלם

הwindows ממש חרא אני לא יודע מה לעשות

וניסיתי דרייברים הכי ישנים שמצאתי באינטרנט שזה לא ממש משנה למה הדרייברים שאני קיבלתי זה 1.21 והיו שם הכי ישנים 1.20 שגם אותם ניסיתי...

ולא הבנתי מזה בדיוק הWHQL הזה.. ומאיפה אני משיג את אלה כי אני ינסה אם זה מה שאתה חושב שיעזור לי

אחרי גם שהתקנתי את הwindows נכנסתי לdevice manager וראיתי שיש לי בסימן שאלה את הSATA RAID ואני עשיתי update דרייבר דרך הדיסק שקיבלתי עם הלוח אם שזה בדיוק אותם דרייברים כמו מהדיסקט ואני בדקתי את זה

ואחרי שעשיתי ריסט לא היה את הסימן שאלה, הוא היה שם כdevice רגיל ופועל כהלכה... [חוץ מלציין שמתי שהתקנתי הוא אמר לי דבר שנתקלתי בו הרבה בהתקנת הכרטיס קול או מסך שהוא אומר שwindows לא תומך בזה כל כך והאם ברצוני להמשיך בכל מקרה]

עשיתי כן אבל אפילו אחרי זה הwindows מתפקד לא כמו שצריך [כמו שהיה קודם]

קיצר שום דבר לא עובד

אני לא מאמין שיש לי וירוס כי זה מחשב חדש שבקושי הספקתי להיות איתו על הרשת וגם פירטמתי אותו מלא פעמים כולל FDISK

אז מה שאני מאמין הוא שיש בעיה בחומרה

אני עוד לא יודע מה הבעיה.. ומה שמעצבן אותי זה שהבנאדם שקניתי ממנו רוצה 350 שקל בשביל להתקין לי את הwindows ואין עלי כסף ואמא שלי לא מוכנה לשם

אז נדפקתי עם מחשב חדש שיושב לי בחדר סתם ככה ואני על המחשב הישן.. תבינו את התסכול שעובר עלי :(

פורסם

מה זאת אומרת כשאתה מנסה להתקין תוכנה/דרייבר הוא לא מתקין? מה זה עושה?

פורסם

תשמע גם לי יש את הבקר של Silicon Image וגם לי יש דיסק קשיח sata שקניתי לפני כחודשיים אולי קצת יותר ואני התקנתי עליו את ה Windows XP

וגם לי הוא נתן את ההודעה הזא לגבי אי התאימות המלאה כיביכול של הדרייבר של הבקר אבל אני אמרתי לו שימשיך לחצתי על אישור והוא המשיך בתקנה וטפו טפו ה WINDOWS עובד מצויין בלי שום בעיות.

פורסם
  • מחבר

הוא מנסה להתקין ואז עושה בעיה באמצע ההתקנה

בעיה מוזרה

משהו מוזר חבל על הזמן

לדוגמה בנסיון להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך הוא עושה לי בעיה מוזרה אדומה כזאתי אני לא זוכר בדיוק מה רשום שם

גם שאני מנסה לעשות windows update הוא לא נותן לי

הוא עושה 0% ואז ישר 100% ורושם שיש בעיה כלשהי לעשות windows update

ושאני מנסה להתקין Internet Explorer הוא מוריד את הקבצים ונתקע כל פעם על 3000kb ולא ממשיך הלאה עד ל11 מגה שהוא צריך לסיים להוריד [זאת תוכנה מיוחדת של מיקרוסופט שמורידה לך את התוכנה ואז מתקינה]

לא יודע מה להגיד עוד

גם חצי מהכפתורים שאני לוחץ עליהם הוא לא עושה את האפקט.. והדוגמה לכך אלה הסמיילים בפורום הזה שליד ההודעה שלך שאני מנסה להוסיף סמיילי מסוים הוא לא נותן לי אבל סמיילי אחר כן..

לא יודע למה

ואפילו אם אני יעשה כיבוי למחשב ואני יחזור עדיין את אותו סמיילי הוא לא יתן לי

פורסם

אז אולי תתקין שוב ותרשום פה מה כתוב לך בהודעה הכל כך מוזרה הזאת?!

תבין שבלי עובדות לא נוכל לעזור לך

פורסם

אני ההיתי ממליץ לך לנסות ולהשיג windows xp אחר אולי ההתקנה שברשותך לא תקינה ולכן אתה נתקל בבעיות.

בכל אופן עם התקנת כמו שצריך את הדרייברים כלומר הכנסת דיסקט בתחילת ההתקנה ואמרת לו שיתקין ועם אחר כך בשלב השני של ההתקנה אמרת לו אוקי עלאף האזהרה אז אין שום סיבה שזה לא יעבוד אלא עם כן אולי רכיב אחר לא הותקן כראוי ואו שה WINDOWS הנוכחי שלך לא תקין אולי ה CD דפוק.

פורסם

ניסית לפרמט ע"י הדיסק ולהתקין את הXP מחדש?,

אני התקנתי כונן SATA רק לפני יומיים הכל פועל חלק ,הרי זה בעצם כמו להתקין בקר RAID או סקזי -נסה לעבור לאט את כל התהליך מהתחלה :)

פורסם
  • מחבר

אם אתם שואלים אותי אז יש בעיה בלוח אם

אבל תקנו אותי אם אני טועה

אמרתי לעצמי אתמול שאני חייב לנצל את זה שיש לי מחשב חדש ובנתיים עד שאני יביא את המחשב לבחור שקניתי ממנו שיתקן לי את הבעיה אז אני ישים את הכונן הקשיח מסוג IDE רגיל של המחשב הישן כי יש שם כבר הכל כולל משחקים והכל ואני יוכל לשחק במהירות כמו שצריך

אז אני שם התקנתי הכל כמו שצריך

זה גילה את הדיסק, [אפילו ניתקנתי את הכונן SATA] כדי להיות בטוח שיש רק הארד דיסק 1 שהמחשב לא יתבלבל

והוא בא לעלות את הwindows ועושה ריסט ישר

אחרי זה אני מנסה בsafe mode הוא מעלה את כל הקבצים

ונתקע 2 שניות על קובץ שנקרא

***.Mup

ואז עושה שוב ריסט

החזרתי את ההארד דיסק למחשב הישן והכל פועל כמו שצריך

לא יודע מה הבעיה במחשב החדש

מה אתם חושבים שהבעיה?? אחרי שגם אמרתי לכם מה הבעיות עם הכונן SATA שיש לי איתו

פורסם

בפעם המיליון שמבקשים ממך, אם לא תגיד את ההודעה שגיאה שאתה מקבל אף אחד לא יוכל לעזור לך.

פורסם

בפעם המיליון שמבקשים ממך, אם לא תגיד את ההודעה שגיאה שאתה מקבל אף אחד לא יוכל לעזור לך.

1000001

בפעם המיליון ואחד שמבקשים ממך, אם לא תגיד את ההודעה שגיאה שאתה מקבל אף אחד לא יוכל לעזור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים