פורסם 2003 בנובמבר 921 שנים אוקיי בתחילת ההתקנה של windows xp אני לחצתי F6 ושמתי את הדיסקט של הSATA וזה עבד כמו גדוליצרתי פרטישן חדש פירמטתי אותו והתקנתי עליו את הקבציםאחרי שהוא סיים להתקין את הקבצים הוא עשה ריסט והעלה את השלב השני של ההתקנה ששם יש את הסריאל ורשום עוד כמה זמן ההתקנה תיגמר [לא כמו בהתקנה הקודמת]עכשיו הוא בדיוק העתיק את הקבצים על ההתחלה ופתח חלון כזה שרשום שם ככה: [ואני מצטט]Software InstallationSilicon 3112 RATA has not passed windows logo testing to verify it's compatibilly with windows XPוהוא אומר גם שאם אתה תמשיך את ההתקנה של זה זה עלול לפגוע בwindowsושואל אותי אם להמשיך או לאאני ניסיתי להתקין פעם אחת ולחצתי כן ופעם אחת גם לחצתי לא.. ועדיין תמיד הwindows יצא דפוק ואי אפשר לעשות כלוםמי שמכיר את הבעיה בבקשה לעזורלדעתי זה ההארד דיסק של הSATA דפוק
פורסם 2003 בנובמבר 921 שנים הוא אומר לך שהדריבר לא מאושר ע"י מיקרוסופטאתה חייב לאשר, אם אתה לא מאשר הוא לא יתקין את הבקר להרדיסק וההרדיסק לא יעבודאם אתה לוחץ לא והוינדוס עדיין דפוק זה לא בהכרח קשור להרדיסקמה קורה אחרי שאתה לוקח כן?
פורסם 2003 בנובמבר 1021 שנים מחבר אחרי שאני לוחץ כן ואחרי שאני לוחץ לא הוא ממשיך להתקין את הכל רגיל בלי שום בעיות מיוחדותואחרי זה מעלה את הwindows אבל הwindows יוצא דפוק אי אפשר לעשות שם כלום אי אפשר לעשות windows updateהוא עושה לי שגיאה ממש מוזרה וגם דרייברים אי אפשר להתקין הוא עושה לי איזה error בהתקנת הקבציםוכל דבר שאני מנסה ללחוץ עליו לא בהרכח פועלמה שמוזר זה שכאילו לא משנה מה אני לוחץ כן או לא התוצאה יוצאת אותו דבר
פורסם 2003 בנובמבר 1021 שנים היה לי סיפור דומה עם בקר אחר לפני איזה שנתיים...תנסה כמה גרסאות של הדרייברים, כאשר קודם כל תחפש גרסת דרייבר שהיא כן WHQL.אבל יכול להיות גם שדווקא גרסה ישנה יותר של הדרייבר תתאים לך...
פורסם 2003 בנובמבר 1021 שנים אחרי שאני לוחץ כן ואחרי שאני לוחץ לא הוא ממשיך להתקין את הכל רגיל בלי שום בעיות מיוחדותואחרי זה מעלה את הwindows אבל הwindows יוצא דפוק אי אפשר לעשות שם כלום אי אפשר לעשות windows updateהוא עושה לי שגיאה ממש מוזרה וגם דרייברים אי אפשר להתקין הוא עושה לי איזה error בהתקנת הקבציםוכל דבר שאני מנסה ללחוץ עליו לא בהרכח פועלמה שמוזר זה שכאילו לא משנה מה אני לוחץ כן או לא התוצאה יוצאת אותו דברלא נתקלתי בבעיה כזאת עם הדרייברים של ה SIL3112.תאר קצת את הבעיות שלך... לא נוכל לעזור לך אם אתה אומר שיש לך איזשהי שגיאה ואיזשהן בעיות.
פורסם 2003 בנובמבר 1021 שנים מחבר אוקיי אז הבעיות הן חמורות אני מנסה הwindows לא מתפקד בכלל כל תוכנה/דרייבר או כל דבר שאני מנסה להתקין זה לא מתקין שום כפתור שאני לוחץ כמעט זה לא לוחץ ומתעלם הwindows ממש חרא אני לא יודע מה לעשות וניסיתי דרייברים הכי ישנים שמצאתי באינטרנט שזה לא ממש משנה למה הדרייברים שאני קיבלתי זה 1.21 והיו שם הכי ישנים 1.20 שגם אותם ניסיתי... ולא הבנתי מזה בדיוק הWHQL הזה.. ומאיפה אני משיג את אלה כי אני ינסה אם זה מה שאתה חושב שיעזור לי אחרי גם שהתקנתי את הwindows נכנסתי לdevice manager וראיתי שיש לי בסימן שאלה את הSATA RAID ואני עשיתי update דרייבר דרך הדיסק שקיבלתי עם הלוח אם שזה בדיוק אותם דרייברים כמו מהדיסקט ואני בדקתי את זה ואחרי שעשיתי ריסט לא היה את הסימן שאלה, הוא היה שם כdevice רגיל ופועל כהלכה... [חוץ מלציין שמתי שהתקנתי הוא אמר לי דבר שנתקלתי בו הרבה בהתקנת הכרטיס קול או מסך שהוא אומר שwindows לא תומך בזה כל כך והאם ברצוני להמשיך בכל מקרה] עשיתי כן אבל אפילו אחרי זה הwindows מתפקד לא כמו שצריך [כמו שהיה קודם] קיצר שום דבר לא עובד אני לא מאמין שיש לי וירוס כי זה מחשב חדש שבקושי הספקתי להיות איתו על הרשת וגם פירטמתי אותו מלא פעמים כולל FDISK אז מה שאני מאמין הוא שיש בעיה בחומרה אני עוד לא יודע מה הבעיה.. ומה שמעצבן אותי זה שהבנאדם שקניתי ממנו רוצה 350 שקל בשביל להתקין לי את הwindows ואין עלי כסף ואמא שלי לא מוכנה לשם אז נדפקתי עם מחשב חדש שיושב לי בחדר סתם ככה ואני על המחשב הישן.. תבינו את התסכול שעובר עלי
פורסם 2003 בנובמבר 1021 שנים תשמע גם לי יש את הבקר של Silicon Image וגם לי יש דיסק קשיח sata שקניתי לפני כחודשיים אולי קצת יותר ואני התקנתי עליו את ה Windows XPוגם לי הוא נתן את ההודעה הזא לגבי אי התאימות המלאה כיביכול של הדרייבר של הבקר אבל אני אמרתי לו שימשיך לחצתי על אישור והוא המשיך בתקנה וטפו טפו ה WINDOWS עובד מצויין בלי שום בעיות.
פורסם 2003 בנובמבר 1021 שנים מחבר הוא מנסה להתקין ואז עושה בעיה באמצע ההתקנהבעיה מוזרהמשהו מוזר חבל על הזמןלדוגמה בנסיון להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך הוא עושה לי בעיה מוזרה אדומה כזאתי אני לא זוכר בדיוק מה רשום שםגם שאני מנסה לעשות windows update הוא לא נותן ליהוא עושה 0% ואז ישר 100% ורושם שיש בעיה כלשהי לעשות windows updateושאני מנסה להתקין Internet Explorer הוא מוריד את הקבצים ונתקע כל פעם על 3000kb ולא ממשיך הלאה עד ל11 מגה שהוא צריך לסיים להוריד [זאת תוכנה מיוחדת של מיקרוסופט שמורידה לך את התוכנה ואז מתקינה]לא יודע מה להגיד עודגם חצי מהכפתורים שאני לוחץ עליהם הוא לא עושה את האפקט.. והדוגמה לכך אלה הסמיילים בפורום הזה שליד ההודעה שלך שאני מנסה להוסיף סמיילי מסוים הוא לא נותן לי אבל סמיילי אחר כן..לא יודע למהואפילו אם אני יעשה כיבוי למחשב ואני יחזור עדיין את אותו סמיילי הוא לא יתן לי
פורסם 2003 בנובמבר 1021 שנים אז אולי תתקין שוב ותרשום פה מה כתוב לך בהודעה הכל כך מוזרה הזאת?!תבין שבלי עובדות לא נוכל לעזור לך
פורסם 2003 בנובמבר 1021 שנים אני ההיתי ממליץ לך לנסות ולהשיג windows xp אחר אולי ההתקנה שברשותך לא תקינה ולכן אתה נתקל בבעיות.בכל אופן עם התקנת כמו שצריך את הדרייברים כלומר הכנסת דיסקט בתחילת ההתקנה ואמרת לו שיתקין ועם אחר כך בשלב השני של ההתקנה אמרת לו אוקי עלאף האזהרה אז אין שום סיבה שזה לא יעבוד אלא עם כן אולי רכיב אחר לא הותקן כראוי ואו שה WINDOWS הנוכחי שלך לא תקין אולי ה CD דפוק.
פורסם 2003 בנובמבר 1021 שנים ניסית לפרמט ע"י הדיסק ולהתקין את הXP מחדש?, אני התקנתי כונן SATA רק לפני יומיים הכל פועל חלק ,הרי זה בעצם כמו להתקין בקר RAID או סקזי -נסה לעבור לאט את כל התהליך מהתחלה
פורסם 2003 בנובמבר 1121 שנים מחבר אם אתם שואלים אותי אז יש בעיה בלוח אםאבל תקנו אותי אם אני טועהאמרתי לעצמי אתמול שאני חייב לנצל את זה שיש לי מחשב חדש ובנתיים עד שאני יביא את המחשב לבחור שקניתי ממנו שיתקן לי את הבעיה אז אני ישים את הכונן הקשיח מסוג IDE רגיל של המחשב הישן כי יש שם כבר הכל כולל משחקים והכל ואני יוכל לשחק במהירות כמו שצריךאז אני שם התקנתי הכל כמו שצריךזה גילה את הדיסק, [אפילו ניתקנתי את הכונן SATA] כדי להיות בטוח שיש רק הארד דיסק 1 שהמחשב לא יתבלבלוהוא בא לעלות את הwindows ועושה ריסט ישראחרי זה אני מנסה בsafe mode הוא מעלה את כל הקבציםונתקע 2 שניות על קובץ שנקרא***.Mupואז עושה שוב ריסטהחזרתי את ההארד דיסק למחשב הישן והכל פועל כמו שצריךלא יודע מה הבעיה במחשב החדשמה אתם חושבים שהבעיה?? אחרי שגם אמרתי לכם מה הבעיות עם הכונן SATA שיש לי איתו
פורסם 2003 בנובמבר 1221 שנים בפעם המיליון שמבקשים ממך, אם לא תגיד את ההודעה שגיאה שאתה מקבל אף אחד לא יוכל לעזור לך.
פורסם 2003 בנובמבר 1221 שנים בפעם המיליון שמבקשים ממך, אם לא תגיד את ההודעה שגיאה שאתה מקבל אף אחד לא יוכל לעזור לך. 1000001בפעם המיליון ואחד שמבקשים ממך, אם לא תגיד את ההודעה שגיאה שאתה מקבל אף אחד לא יוכל לעזור לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.