עבור לתוכן

אני עומד להתחדש בטלוזיה חדשה לאחי הקטן LG42 LH22RC

Featured Replies

פורסם

היא עלתה לי 3600 אלף שקל

לגודל 42

קניתי מהיי פי מערכות שמע

מכיר רגיל 4500

שלמתי בממזומן בגלל זה עלה ככה

והיי פי אמר לי שזאת טלוזיה FULL HD

אין לו סיבה לשקר ?

קראתי קצת חומר עליו באיטרנט וכתוב שמם שהדגם הזה LG LH22RC

FULL HD

פורסם

מה אתה רוצה לדעת ?

אם זה FHD ? אני מאמין שכן, זה לא משהו ממש רציני שהיא לא אמורה לתמוך בו.

אם היא קיימת באתרים בכלל ?: לא מצאתי אותה לא באתר של LG ולא בשום חנות פה בארץ.

פורסם

נשמע כמו עבודה בעיניים - אין תיעוד לדגם כזה.

פורסם

נשמע כמו עבודה בעיניים - אין תיעוד לדגם כזה.

היא עלתה לי 3600 אלף שקל

תראה, היא עלתה לו שלוש מיליון ושש מאות אלף. כנראה מדובר בדגם יחודי או אב טיפוס מתקדם, אני משער שלא תמצא תיעוד לדגם הזה במקורות חופשיים.

ד"א - תריץ בגוגל LG LH22RC והאתר הראשון הוא FXP. הדיון הזה הוא התוצאה השלישית...

פורסם

תראה, היא עלתה לו שלוש מיליון ושש מאות אלף. כנראה מדובר בדגם יחודי או אב טיפוס מתקדם, אני משער שלא תמצא תיעוד לדגם הזה במקורות חופשיים.

ד"א - תריץ בגוגל LG LH22RC והאתר הראשון הוא FXP. הדיון הזה הוא התוצאה השלישית...

חחחחחחחחחחחח ואללה עשית לי תיום עם התגובה הזו ! D:

בהחלט נשמע כמו זבל טהור שאין לו שום עדות בעולם שלנו.

פורסם
  • מחבר

באו אני יסביר לכם משהוא הדגם הזה ממשיך את הדגם LG LH20RC

תריצו חיפוש בגוגל ולא בגוגל ישראלי אלה בחול ותראו מידע עליו ויש תמסך בארץ ב3 חניות

והינה החניות http://translate.google.com/translate?hl=iw&sl=zh-CN&u=http://tv.zol.com.cn/170/1709701.html&prev=/search%3Fq%3DLG%2B42%2BLH22RC%26start%3D10%26hl%3Diw%26sa%3DN&rurl=translate.google.co.il

http://www.24online.co.il/products/163634

http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=6234

http://www.time2buy.co.il/Product.asp?product

יש המון דגמים שלא נמצאים באתר LG בארץ או באתר חי

אם קצת תשקעיו ותדפדפו באיטרנט בחול ארצות הברית סין תראו שיש דגמים שבחיים לא שמעתם אלהם ובחיים גם לא תשמעו

חח וזה לא עולה 3וחצי מליון אלה 3וחצי אלף

ויש תיעוד לדגם הזה הבעיה שאנשים מתעצלים ולא מחפשים מספיק טוב

יש תדגם לחבר שלי ורואים בו אחלה לי יש עצמי תדגם LG LH90 42

מסוג LED

ובקשר לזבל תאור איך אתה מגיע למסקנה כזאת אם בחיים לא ראיתה ולא שמעתה על הדגם הזה אתה אומר דברים לא בהקשר לשום דבר כי לא סקרתה תמוצר ולא ראיתה אותו לעולם ואפילו לא ראיתה תנתונים טכנים שלו אז אני מבקש לא להגיב סתם

חח מזה עבודה בענים זה לא דגם מזיוף כי י שלום לא מיביא דגמים מזיופים יש תדגם הזה הוא קצת ישן ממתחילת 2010 ולכן ירד כמעת לגמרי מהדפים ולי יש הנחה גדולה על המוצר הזה ואהבתי תאי

פורסם

בלה בלה בלה.. כמובן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מזתומרת בלה בלה כמובן אם יש לך משהוא רציני לומר תאומר אל תבלבל במוח ותזרוק מילים ואחר כך טטעה אחרים

אם אין מידע על הדגם איך שאני עצמי מצאתי 14 עמודים אני מבין שאתה בעל פיוניור קרו שחושב שכול מה שלא עולה 40 אלף זה זבל....

אם יש לך הוכחות או משהוא עניני לומר תגיד אל אל תזבל בשכל אני לפחות מראה לך הוכחות שזה דגם שקיים אתה רק מדבר שטיות

ולא מוכיח דבר קח את זה בטוב

פורסם

:xyxthumbs:

ועכשיו באמת,

תתחיל לדבר כמו בן אדם כדי שאולי בכלל מישהו ישקול לקחת אותך ברצינות.

פורסם
  • מחבר

אני יתחיל לדבר כמו בנאדם לטענתך מתי שתיתין תשבות עניניות ומקצעיות ולא תפלוט כול מה שקופץ לך בראש בלי לחשוב פעמיםו בלי :bash:לבדוק את זה

אני לעמתכם נתתי לך כמה לנקים שמכיוחות שהדגם קיים גם מארץ וגם מחול אני הבנתי כבר שאתה בעל פיוניור קרו וכמובן אין טלוזיה יותר טובה ממנה

וכול מה שלא היא זה זבל טהור לי אין 40 אלף שקל להשקיע בטלוזיה לאחי הקטן שבקושי יודע מזה בכלל הוא כולה יראה כמה סרטיים ביס מקס HD

וישחק במשחקים זהו מה אני צריך טלוזיה עלית בשביל הדברים הבסיסים האלו ויש טטלוזיה לחבר שלי ואני יעלה ויראה לך תמנות ונראה עם תחשוב שזה זבל טהור

אם כן כניראה יש לך דרישות לא מעולם הזה אני מבין שהאתר פונה יותר לתחום המחשבים ולא לאודיו ודיו אבל חשבתי שיש כאן כמה אנשים מקצעונים שיכולים לתת תשבות עניניות ולא ללהסטלבט על טלוזיה שהם בכלל לא מכרים ולהגיד שטיות בלי לבדוק תעצמם

קיצור הבנתי שאתם לא מכרים את הטלוזיה וכמובן שלא תכירו היא לא טלוזיה פופולרית בישראל אין אותה כמעת פה יש אותה יותר בארצות המזרח התיכון וארצות הברית

פורסם

מצחיק שאני לא אומר שום דבר אבל אתה ממשיך להתעצבן ומכניס מילים לפה שלי :lol:

פורסם

מתן, באמת שאתה לא צריך לרדת על הפורום !

הפורום מלא באנשים מקצועיים שמבינים מה הם אומרים

אז במקום להתנגד ולנסות להתנגח, תחשוב אולי שאתה הוא זה שמנסה לשקר את עצמו, אני לא אומר שאתה לא צודק, אבל לפעמים אתה צריך לנסות להקשיב לאנשים שמבינים יותר ממך.

ד"א, אתה נמצא באיזור שנקרא "המזרח התיכון".

פורסם
  • מחבר

אני מיצטער עם זה נשמע שאני מתנגח בחברי הפורום האחרים אני יודע שיש כאן אנשים נפלאים שמבינים הרבה בתחום אבל עדין במקום להגיד לי דברים מקצעים הם יורדים על טלוזיה שהם בכלל לא שמעו עליה ולא בחנו אותה

והינה ציטוט שלך "תחשוב אולי שאתה הוא זה שמנסה לשקר את עצמו"

בנתאים אני זה שהבאתי לנקים שמראים שהטלוזיה קיימית ושיש לה תעיוד בעולם ואתם זה שטעונים שלא ובלי לתת הוכחות ובלי כלום

ובמקום להדות בטעות אתם אומרים שאני זה שתקוף סתם ובקשר לפורום FXP

עם הבנאדם שאמר הוא לא אמר שזה מזיוף הוא שאל אם זה מזיוף כי הוא מצא רק מידע בסינית אם הוא היה מתמעמק ונכנס לZAP

הוא היה רואה שהדגם קיים או שהיה נכנס לאתרים בסנית ומתרגם אותם

חח אני יודע שאני נמצא במזרח התיכון מה אני ניראה לך מפגר!!?,

פורסם

כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים