פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מנורה כחולה שמכניסים בתוך המארז והיא מאירה אותה בצבע יפה (כחול או אדום או ירוק)
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים או צהוב, או אולטרה-סגול או לבן.חוץ מזה, אני ממש גאה באנשים שהתאפקו ולא שלחו אותו לחפש, כל הכבוד !
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים יש הרבה צבעים כחול אדום צהוב ירוק כתום ועוד ..... יש גם מנורה לבנה משהו כזה לא משתמשים בה הרבה . ויש גם מנורת uv אולטרא וואיולט שזה מנורה שמפיצה קרני uv ואם יש לך דברים במארז שמגיבים לאור כזה הם יזהרו לדוגמא טוש זוהר שתצבא בו משהו במארז.. המנורה הזאת עולה בערך 100 שבה אתה מקבל את המנורה ומתאם לחיבור מולקס. שזה החיבורי חשמל שנמצאים במחשב, המנורה גם לא מתחממת יחסית למנורות אחרות נהיית ממש קצת חמה. *גם אני גאה שלא שלחו אותו לחיפוש
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים הרעיון העיקרי של מנורה זו זה שהיא "קרה" ולא מחממת את המארז, זה שיש לה כמה צבעים זה לא משנה.הבעיה שהיא באה לפתור זה את התחממות המארז בהשמת תאורה, ככה שלא תשים פלורוסנט רגילה והמעלות יקפצו לך.
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים חופשי זה המטרה של הפורום.. להכניס עוד אנשים לעניין הזה של מודינג ומחשבים..רק לפעם באה אם יש לך שאלה אז יהיה לך יותר קל פשוט לעשות חיפוש בפורוםלמשל במילה "קטודה" או כל דבר אחר.. יותר מהיר ויותר נוח (בשבילך כמובן)
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מחבר תאמת עשיתי חיפוש לפני ששאלתי אבל מצאתי לרוב דיבורים על זה כגון: יש לי קפיצות מתח בגלל הקתודה יש לי בלה בלה בלה בקתודה ומזה אי אפשר ממש להבין מה זה קתודה. נ.ב אני כבר כמה שעות חורש על המנוע חיפוש ואני מוצא המון אינפורמציה מענינת, אחלה פורום אנשים! אני רק מקווה שהמנוע לא ימות מרוב מעמץ
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים תאמת עשיתי חיפוש לפני ששאלתי אבל מצאתי לרוב דיבורים על זה כגון: יש לי קפיצות מתח בגלל הקתודה יש לי בלה בלה בלה בקתודה ומזה אי אפשר ממש להבין מה זה קתודה. נ.ב אני כבר כמה שעות חורש על המנוע חיפוש ואני מוצא המון אינפורמציה מענינת, אחלה פורום אנשים! אני רק מקווה שהמנוע לא ימות מרוב מעמץ חח כנראה ראית את הנושא שלי.. ;D בכל מקרה.., קתודה גם שהיא נקראת קתודה קרה.., זה לא שהיא חמה כמו מנורה רגילה, או פלורסנט רגילה.., אבל כמו שנאמר פה.., כמו כל מנורה, אז גם הקתודה הקרה קצת חמה, אבל זה לא משפיע בכלל.. : אבל זה מידע טיפשי.. 8) ;D
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים קתודה, המילה עצמה, היא בעצם המינוס בחשמל. למי שלא מאמין המילון של וורד אומרcathode שם עצם ק?תו?ד?ה, אלקטרודה שלילית; cathode-ray tube שפופרת קתודית, שפופרת ריק שבתוכה ממוקדת קרן אלקטרונים על מסך פלואורוצנטי; cathode ray קרן קתודה, זרם של אלקטרונים שנפלט מעל פני הקתודהאבל כמובן בקטודה קרה מתכוונים למה שהסבירו ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.