עבור לתוכן

יש לי בעיות במחשב ! אני לא מצליח להתקין משחקים ! תעזרו לי בבקשה .....

Featured Replies

פורסם

חברים ... יש לי בעיה חמורה במחשב ה"נכה" שלי....אז ככה יש לי מחשב P3 866 מגה הרץ ..256 זכרון (3 כרטיסי זכרון -1 64 במהירות 100 הרץ ועוד 1 של 64 גם ב 100 הרץ והשלישי הוא 128 מגה שפועל ב 133 הרץ) .לוח אם של ASUS דגם TUV4X .הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה 8 מגה באפר ... וכרטיס מסך של ASUS G FORCE 2 GTS DELUX V7700 .!! אז ככה לפני כ 4 חודשים קניתי הארד דיסק(80 גיגה) ולפני שנה בערך קניתי ספק למשחב אחרי שהספק הקודם שלי נשרף! במשך כחצי שנה היו לי בעיות בהרד דיסק הקודם שלי 20 גיגה הבעיה הייתה שהוא מתנתק לי כל הזמן -ולכן חשבתי שיש בעיה בהרד דיסק...לכן קניתי הארד דיסק חדש והוא היה בסדר ואני לא ממש זוכר שהיו לי איתו בעיות ! אך לאחרונה גיליתי כי הספק הוא דפוק (של P4) ושל חברה שלא קשורה לעולם הזה :\ ! מה התברר לי ?! גיליתי שחוטי הספק לא טובים כי המגעים שיש בתוך החיבור של הספק ( הכוונה לחיבורים הלבנים ) הם אלה שמתנתקים !כלומר גם הארד דיסק החדש התחיל להתנתק לאחר כחודש בערך ! זאת אומרת שקניתי ארד דיסק לחינם ! אבל יש לי עוד בעיה ! הבעיה הכי גדולה שלי זה שאני לא מצליח להוריד שום דבר מהאינטרנט בלי שהוא פגום בעיקר ארקבים ( RAR .ZIP. ACE ) ולא רק זה ..אני גם לא יכול להתקין שום משחק או תוכנה ! זה פשוט רושם לי שיש לי בעיה ! וכי הקבצים לא מעותקים טוב !! אני ניסיתי לפתור את הבעיה במספר דרכים ואני לא הצלחתי .. ברגע שהוצאתי אחד מן הזכרונות אז אני יכול להתקין משחקים לזמן מה ! ואז זה שוב פעם מתחרפן ! כלומר זה קשור איכשהו לזכרון או ללוח אם אני חושב ..אבל אני לא בטוח ! בכל אופן כל מה שאני מוריד מהאינטרנט וכל משחק שאני מנסה להתקין לא מצליח ! זה פשוט סיוט ! אני לא שיחקתי כבר 3 חודשים מאז שזה החל !! תעזרווווווו לי אנשים תעזרו ....! :\

תודה .....

פורסם

בקשקר לקבצים הפגומים, תפרמט את המחשב ותתקין WIN מחדש. התקנת הWIN מחדש תפתור בטוח את הבעיה.

בקשר למגעים, תבדוק אם אתה עדיין יכול לדרוש אחריות על הספק... אם לא אז תברר בקשר לספק אחר (במידה וואתה בטוח שהספק הוא הבעיה)

פורסם

אז ככה

קודם כל

לא נורא פעם אחת גם לי הייתה בעיה דומה

אני בגלל זה קניתי לוח חדש ופסק חדש....( הבעיה הייתה בלוח אבל לא ידעת אז קניתי ספק חדש:)))

אבל לפני שאתה תקנה עוד חלקים נסה פרמט את ההרדיסק להתקין הכל מחדש חדש...

לא עובד עדין יש בעיות

תקנה ספק נורמלי ....

לא גנרי .... ותאמין לי שגם אם זאת לא הייתה הבעיה הוא יפתור לך בעיות בעתיד... כי ספק הכוח הוא בין הרחיבים שגורמים לחלקים במחשב להיות הרבה יותר זמן....

אם זה לא הספק זה כבר נראה הלוח....

יש לך מחשב כבר ישן ולא לא הכי "חדש"

אולי זה הזמן ... להתחדש ....ולקנות לוח מעבד וזכרונות חדשים....

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה !! ודבר שני פירמטתי את המחשב המון פעמים מאז ! וגם עשיתי פורמט טוטאלי + FDISK ! אך זה לא עזר .... בקשר לספק הכוח אני חשבתי אולי שבגלל שהספק מחברה לא מוכרת אז הספקת החשמל הלקויה היא שגורמת לבעיות ! אבל יכול להיות גם שהלוח אם כמו שציינת הוא הגורם לבעיה ! אבל אני חושב שיכול להיות גם שיש להארד דיסק בעיה .. בעיה בכתיבה או משהו כזה ! בכל אופן עוד כמה ימים אני יתקין וינדוס על הרד דיסק אחר וינסה להתקין משחקים ונראה אם זה פועל .... ואם לא ככל הנראה זה הלוח אם ... אז.. אני ההעתכן אותכם בהמשך ....

אהה עוד משהו... שאני מוציא אחד מהזכרונות שבלוח האם שלי אז אני יכול להתקין משחקים אך לאחר זמן מה אני שוב לא יכול להתקין ..זה מוזר, יכול להיות זה בגלל שאני מזיז את לוח האם כשאני מוציא את כרטיס הזכרון אז יכול להיות שהלוח שלי זז ואז ישנם מגעים קטנים שזזים בלוח ..(כי הלוח האם שלי מחוזק על 2 ברגים למחשב ןכן כל פעם שאני מזיז קצת את הלוח שהמחשב פועל אז הוא עושה ריסטארט)

אם יש לכם עוד רעיונות אז בבקשה... ???

פורסם

1- www.memtest86.com לפני שקונים חלקים חדשים או שורפים שעה על התקנה מחדש (לפני כל התוספות) כדאי להריץ את הבדיקה הזאת בשביל לוודא שהזכרונות תקינים.

2- אם אתה חושד בכונן הקשיח, אז ל IBM יש תוכנה שנקראת DFT -drive fitness test. היא עובדת על כל כונן קשיח ללא שום קשר למערכות הפעלה או מחיצות לוגיות (או יצרן).

אתה תזדקק לדיסקט לשתיהן

ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pccbbs/mobiles/dft32-v310.exe

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי אני יבדוק את הלינקים עוד מעט ואני יחזור עם תשובות מחר...

פורסם

יש לך בעיה בזכרונות בסבירות גבוהה מאוד.

ייתכן ואתה מריץ את כל הסט של הזכרונות ב 133 מה"ז כאשר המהירות שאתה אמור להריץ בה את הסט היא 100 מה"ז.

נסה להעלות את התזמונים. ככל שאתה משתמש ביותר מודולים, גדלה הרגישות של כל הסט. (כמובן שייתכן שאחד המקלות פשוט דפוק).

בכל אופן, השתמש ב memtest86 כדי לבדוק את השינויים שאתה עושה. אם לא הצלחת לפתור את הבעיה, הרץ כל אחד מהמקלות תחת memtest86 בנפרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים