עבור לתוכן

ריסטרטים פתאומיים

Featured Replies

פורסם

שלום,לפני כחודשיים הייתה לי תופעה של ריסטרטים פתאומיים במשחק פרו 11,לקחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהכרטיס מסך מתחמם וצריך להחליפו..החלפתי את הכרטיס הישן זה עבד בסדר עד שהיום התחילה שוב הבעיה :(

אני אובד עצות מה יכולה להיות הבעייה ?

פורסם

מה הטמפרטורת במאמץ?

פורסם

את הכרטיס מסך תבדוק בלי ERROR CHECK ולא למשך שעה אלא לפחות איזה 3 שעות

וגם את ה- CPU תבדוק למשך כ- 3 שעות

ותרשום מהן הטמפרטורות המקסימליות של כל אחד

פורסם
  • מחבר

יש לי מעבד core 2 duo והוא מראה לי במאמץ 90 מעלות כמעט .. זה תקין ?

פורסם

לא !

תרענן את המשחה התרמית של המעבד ונקה אבק בתוך המחשב, במיוחד מהגוף קירור של המעבד.

פורסם

שלום,לפני כחודשיים הייתה לי תופעה של ריסטרטים פתאומיים במשחק פרו 11,לקחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהכרטיס מסך מתחמם וצריך להחליפו..החלפתי את הכרטיס הישן זה עבד בסדר עד שהיום התחילה שוב הבעיה :(

אני אובד עצות מה יכולה להיות הבעייה ?

תלך שוב בתענה שזה לא הכרטיס שיבדקו לעומק,כל עוד יש לך אחריות

ייתכן וזה המעבד בכל מקרה שהם יעשו את העבודה שיבדקו מאמץ וכולי למה לשובר את הראש אים יש לך אחריות

פורסם

אכן, אם יש לך אחריות על כל המחשב אז תיגש לחנות שממנה קנית

פורסם
  • מחבר

אין לי אחריות על המחשב,הלכתי אליהם עם הבעיה לפני חודשיים והם אמרו לי שזה הכרטיס מסך החלפתי אותו והבעיה חזרה .. הם יתקנו לי בחינם אם הכרטיס לא הבעיה ?

פורסם

תרענן את המשחה התרמית של המעבד ונקה אבק בתוך המחשב, במיוחד מהגוף קירור של המעבד.

פורסם

תבדוק אם בכרטיס מסך אין סימנים של התחממות / קבלים מנופחים

אם בכרטיס מסך יש מאוורר קטן כזה אז תנסה לסובב את המאוורר אם יש הרגשה שהוא מסיים את החיים שלו (מתנדנד / לא מסתובב חופשי לגמרי)

פורסם
  • מחבר

אין מצב שהכרטיס מסך לא טוב קניתי אותו לפני חודשיים אני בעצמי ראיתי שהוא חדש מהקופסא.

פורסם

הכרטיס מסך היה יכול להיהרס כשהוא היה אצלך. הוא יכול להידפק בגלל ספק או קירור מארז לא תקינים או סתם אם הוא לא היה איכותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים