פורסם 2010 בדצמבר 514 שנים שלום,לפני כחודשיים הייתה לי תופעה של ריסטרטים פתאומיים במשחק פרו 11,לקחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהכרטיס מסך מתחמם וצריך להחליפו..החלפתי את הכרטיס הישן זה עבד בסדר עד שהיום התחילה שוב הבעיה אני אובד עצות מה יכולה להיות הבעייה ?
פורסם 2010 בדצמבר 514 שנים של המעבד ושל כרטיס המסךממליץ לבדוק באמצעות OCCThttp://hwzone.co.il/diagnosis/performance_and_stability/?download=419§ion=665&version=414
פורסם 2010 בדצמבר 614 שנים מחבר של המעבד ושל כרטיס המסךממליץ לבדוק באמצעות OCCThttp://hwzone.co.il/diagnosis/performance_and_stability/?download=419§ion=665&version=414עשיתי את הבדיקה והתוכנה אמרה ''אין ארור''
פורסם 2010 בדצמבר 614 שנים את הכרטיס מסך תבדוק בלי ERROR CHECK ולא למשך שעה אלא לפחות איזה 3 שעותוגם את ה- CPU תבדוק למשך כ- 3 שעותותרשום מהן הטמפרטורות המקסימליות של כל אחד
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים לא !תרענן את המשחה התרמית של המעבד ונקה אבק בתוך המחשב, במיוחד מהגוף קירור של המעבד.
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים שלום,לפני כחודשיים הייתה לי תופעה של ריסטרטים פתאומיים במשחק פרו 11,לקחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהכרטיס מסך מתחמם וצריך להחליפו..החלפתי את הכרטיס הישן זה עבד בסדר עד שהיום התחילה שוב הבעיה אני אובד עצות מה יכולה להיות הבעייה ? תלך שוב בתענה שזה לא הכרטיס שיבדקו לעומק,כל עוד יש לך אחריות ייתכן וזה המעבד בכל מקרה שהם יעשו את העבודה שיבדקו מאמץ וכולי למה לשובר את הראש אים יש לך אחריות
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים מחבר אין לי אחריות על המחשב,הלכתי אליהם עם הבעיה לפני חודשיים והם אמרו לי שזה הכרטיס מסך החלפתי אותו והבעיה חזרה .. הם יתקנו לי בחינם אם הכרטיס לא הבעיה ?
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים תרענן את המשחה התרמית של המעבד ונקה אבק בתוך המחשב, במיוחד מהגוף קירור של המעבד.
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים תבדוק אם בכרטיס מסך אין סימנים של התחממות / קבלים מנופחיםאם בכרטיס מסך יש מאוורר קטן כזה אז תנסה לסובב את המאוורר אם יש הרגשה שהוא מסיים את החיים שלו (מתנדנד / לא מסתובב חופשי לגמרי)
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים מחבר אין מצב שהכרטיס מסך לא טוב קניתי אותו לפני חודשיים אני בעצמי ראיתי שהוא חדש מהקופסא.
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים הכרטיס מסך היה יכול להיהרס כשהוא היה אצלך. הוא יכול להידפק בגלל ספק או קירור מארז לא תקינים או סתם אם הוא לא היה איכותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.