עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש בסביבות ה800 שקל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין כזה כרטיס 9800GTS (וכל וריאציה של 9900 שהמצאת גם כן).

למערכת שלך עם כרטיס ב - OC לא הייתי שם יותר מ - HD5770, מה שכן במחיר שלו יש HD4890 שמשתלם יותר.

ועדיין לא רשמת איזה ספק יש לך.

ג'נרי 450 אני חושב או 550 לא זוכר

בכל מקרה לא מצאתי 9800GTS בחנות שרציתי לקנות ממנה אז רשמתי ליתר ביטחון אבל רשמתי ליתר ביטחון אם אין 9800GTS אז 9800GT שיש בחנות אז לא נורא

• תגובות 43
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בטח שלא תמצא את ה-9800GTS שלך כי כמו שדניס רשם אין כרטיס כזה, תקרא...

עם E6300 על 3GHZ אין שום סיבה שבעולם שתילך על 9800GT, לך על HD5770 בלב שלם אתה לא תפסיד דבר.

וספק ג'נרי זה לא מעודד אבל אולי מדבר בספק שבכל זאת יש לו טיפה איכות, פרטים נוספים יעזרו ואפילו תצלום של המדבקה על גביי הספק.

אגב עצם העובדה שיש לך X48-DQ6 וספק ג'נרי מצחיקה אותי, כאילו לא אכפת לך בכלל מהרכיבים שלך ששילמת עליהם כל כך הרבה

HD5770 אגב לידיעתך צורך פחות חשמל מ9800GT

פורסם
  • מחבר

^^תשמע אחי זה רק בשביל שאני לא ישאר בלי מחשב במשך שנה שנתיים

אחרי זה אני קונה מחשב חדש

זה רק בשביל שנה שנתיים כמו שאמרתי לא יותר

פורסם

שנה זה הרבה, אז שנתיים?

אני מקווה בשבילך שזה יספיק באמת,

בכל אופן, חפש יד שנייה או משהו,כמו שאמרת, מחשב זמני

פורסם

הידע שלך במחשבים לא גדול. אבל לא נורא בשביל זה אנחנו כאן

אתה עקשן כמו פרד.ולא מקשיב להמלצות שנותנים לך.אז בכלל למה אתה שואל וחפש המצלות...

נחמד "שאמא" נוסעת לגרמניה..איפה היא אמורה לחפש לך כרטיס מסך.נתת לה כתובת לחנות זולה.ניכנסת לאתרים גרמניים וראית שבכלל מוכרים כאלה כרטיסים עתיקים.

בדקת מחירים בגרמניה או איזה כרטיסים יש בכלל בחנויות

פורסם
  • מחבר

הידע שלך במחשבים לא גדול. אבל לא נורא בשביל זה אנחנו כאן

אתה עקשן כמו פרד.ולא מקשיב להמלצות שנותנים לך.אז בכלל למה אתה שואל וחפש המצלות...

נחמד "שאמא" נוסעת לגרמניה..איפה היא אמורה לחפש לך כרטיס מסך.נתת לה כתובת לחנות זולה.ניכנסת לאתרים גרמניים וראית שבכלל מוכרים כאלה כרטיסים עתיקים.

בדקת מחירים בגרמניה או איזה כרטיסים יש בכלל בחנויות

אוקיי

א.למה "" באמא?

ב.כן נתי לה כתובת את השוק לטכנולוגיה שיש שם אפשר למצוא שם הכל מהכל ובמחירים של 10-30% פחות מבארץ זה בברלין

ג.לא בדקתי אם יש להם כרטיס כזה עתיק אבל אם לא כתבתי לה אפשרויות שונות ככה שלא ננעלתי על אפשרות אחת שמתי לה לפחות עוד 3 אפשרויות שונות

ד.לזה שאמר לקנות יד שנייה:אתה נותן לי אחריות לשנתיים שהכרטיס לא יתקלקל בשנתיים הקרובות? אתה מכיר מישהו בארץ שמוכר כרטיס מסך עם אחריות לשנתיים שאם הכרטיס מתקלקל הוא מחזיר לך את הכסף? מכיר מישהו כזה?

אה ומצאתי את הספק כוח שלי:

http://www.mono-mode.co.il/Product.asp?intProductID=228

http://adscomp.co.il/images/big/bg_dsci0037.jpg

התמונה על הקופסה שונה מהאחורה של הספק עצמו אבל התמונה השנייה מראה שזה הספק הדגם זה psh 600R-D ככה רשום גם על הספק עצמו

טעיתי שחכתי שהחלפתי ספק כי הוא קיצר לי את המערכת רשמתי לתכנאי בפתק 600 לפחות ולא ספק ג'נארי שחכתי לגמרי מזה

פורסם

זה שנהרס לך ספק שרשום עליו 600W מאיכות ירודה ממש לא אומר שאתה צריך ספק 600W חדש

גם 400W איכותי יעשה עבודה נהדרת, וכאלה אפשר למצוא בארץ במחיר של חו''ל

פורסם
  • מחבר

זה שנהרס לך ספק שרשום עליו 600W מאיכות ירודה ממש לא אומר שאתה צריך ספק 600W חדש

גם 400W איכותי יעשה עבודה נהדרת, וכאלה אפשר למצוא בארץ במחיר של חו''ל

זה לא הנושא פה הספק אצלי כבר יותר מחודשיים כמו שאמרתי זה לא הנושא הכרטיס מסך החדש הוא יותר הנושא

פורסם

הנושא הוא שאתה רוצה גיימינג לשנה שלמה או אפילו שנתיים שלמות(!), וכולנו פה (מנסים) לעזור לך בזה שאנחנו ממליצים לך לשלב HD5770 במערכת שלך או אפילו GTS450 שנמצא במחיר נח היום על מנת לקבל תוצאות גיימינג טובות יותר

אבל במקום לקחת את עצתינו אתה מסרב ורוצה 9800GT, למה? אלוהים יודע.

פורסם
  • מחבר

הנושא הוא שאתה רוצה גיימינג לשנה שלמה או אפילו שנתיים שלמות(!), וכולנו פה (מנסים) לעזור לך בזה שאנחנו ממליצים לך לשלב HD5770 במערכת שלך או אפילו GTS450 שנמצא במחיר נח היום על מנת לקבל תוצאות גיימינג טובות יותר

אבל במקום לקחת את עצתינו אתה מסרב ורוצה 9800GT, למה? אלוהים יודע.

אהה שחכתי לומר שהתקשרתי לאמא שלי ושיניתי את זה באמת לHD5770

זה פרט חשוב שכנראה הייתי צריך להגיד

אופס :facepalm: :facepalm:

או כמו שחברים שלי אומרים:

"אם טמטום היה אתיופי אתה הייתה בר יוחאי"

וזו בדיחה שרק ירושלמיים מהאזור מבינים

פורסם

על תיקח את עצמך כל כך קשה.

היתי חייב לתת לך תשובה חריפה כדי להעיר אותך.

והצלחתי.וזה מה שחשוב.

בקשר -לאמא...אני יודע שעם אני שולח את הזקנה שלי לחנות מחשבים בחו"ל. היא תחזור עם 3 חולצות ונעליים.

פורסם
  • מחבר

על תיקח את עצמך כל כך קשה.

היתי חייב לתת לך תשובה חריפה כדי להעיר אותך.

והצלחתי.וזה מה שחשוב.

בקשר -לאמא...אני יודע שעם אני שולח את הזקנה שלי לחנות מחשבים בחו"ל. היא תחזור עם 3 חולצות ונעליים.

חחחחח אמא שלי לא כזאת נכון שלפעמיים כשמנסים להסביר לה למה היא לא יכולה למחוק סטטוסים של אנשים אחרים בפייסבוק אני לפעמיים הולך למטבח מרים סכין קצבים ונושם ואומר לעצמי בתוך הלב:"עומר תירגע זה לא שווה את ה20 עד 25 שנה שתקבל בפנים הרי אונסים שם אנשים עומר תירגע תנשום עמוק והכל יעבור"

ותאמין לי זה עובד

(רק לצורך העניין רציתי להוסיף גם "תנשום עמוק מקסימום כל יום נדרסים כמה אנשים אולי היא תצא לכביש ולא תסתכל לצדדים..............." אבל חשבתי שזה קצת יותר מידי מוגזם מה אתה אומר נכון קצת מוגזם לא?)

פורסם

גבר זאת אמא שלך שרצה שם בגרמניה לחפש לך כרטיס ... תתן לה קצת כבוד !!

פורסם
  • מחבר

גבר זאת אמא שלך שרצה שם בגרמניה לחפש לך כרטיס ... תתן לה קצת כבוד !!

א.זה היה בצחוק

ב.אתה רק מחזק את הטיעון שלי שוב זה היה בצחוק אז תפסיק לחזק אותו

היא רצה בגרמניה בזמן שאני תקוע בישראל :pissed:

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל יש בעיה קטנה

dj וfree תביאו לי חנות לקנות ממנה בארץ את הכרטיס 5770 ואם אפשר אז גם איזה דגם

אני רוצה תדגם הכי קר והכי פחות צורך חשמל

אתם המומחים אתה תחליטו ביניכם

לדעתם אני צריך 1 גיגה או 500 מגה?

הקירור מספיק או שאני יקנה לו קירור כזה:

http://www.skypc.co.il/pl_product~T-RAD2~18~0.htm

או אחד אחר מה6 שיש להם שם בסקיי פיסי

כעיקרון אני לא קונה מהם כרטיס פשוט רק רציתי להביא דוגמה לקירור שחשבתי לשים אם הקירור שבא עם הכרטיס לא יהיה כל כך אפקטיבי כמו הקירור הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים