עבור לתוכן

לנעול... [ולמחוק] הבעיה נפתרה! תודה לכם שדחפתם אותי לעשות טבלה! ביי ביי

Featured Replies

פורסם

מה קורה?

אז שמעו

אני לא יודע מה לבחור את הלוח Chaintech 9CJS או את אביט IC7 MAX 3 אני כבר כול פעם מזמן ומבטל מזמין ומבטל כול פעם לוקח לוח אחר.... דיי! נמאס!

תומרו לי מה לקחת...

המהירות במקום השני שלי... במקום הראשון אצלי זה האיכות! והדברים שיש בלוח... אומרים לי פעם זה ופעם זה...

אני רוצה אבל גם שבכל זאת הלוח יהיה מהיר... לא איטי ררצח... שיהיה בערך בעוצמה של האביט [במקרה שאני לא לוקח את האביט ולא באובר קלוק... שיהיה מהיר מאוד גם ללא אובר קלוק משהום שרק עוד שנתיים אני אעשה אובר קלוק... וגם בעוד שנתיים אני אחליף מחשב...]

בבקשה אני כבר כול יום משנה את דעתי חנויות לא רוצות למכור לייייי תבינו ח-נ-ו-י-ו-ת ל-א רוצות ל-מ-כ-ו-ר לי בגלל שאני כול יום משנה את דעתי אני לא יכול יותר! בבקשה אני צריך תשובה עוד בשעתיים האלו! זה ממש דחוף!

ואם אתם יכולים תביאו לי השוואה בין האביט ל Chaintech 9CJS כי אני חיפשתי בגוגול שעוות ש-ע-ו-ת ולא מצאתי!

בבקשה אני חייייייבבבבבבבבבבבב פשוט חיבבבבבבב

תודה מראש! אני ממש אודה למי שיעזור לי! ביי ביי :'( :-\ ??? ???

פורסם

אם האיכות והפיצ'רים זה מה שחשוב לך, אז לך על הMAX3.

***אני ממליץ לך לשנות לכותרת נורמלית לפני שנועלים לך את הדיון.

פורסם

תפסיק לשגע את עצמך.

הלוחות מהירים וחזקים באותה מידה, שניהם מבוססי I875 כך שאין הפרש או הבדל במהריות או ב"איכות".

ההבדל היחידי הוא בבאנדל, שלדעתי ה ABIT נותן באנדל יותר שימושי ופחות גימיקי. למרות שלטעמי מדובר בסתם בזבוז כסף אם אתה לא עושה OC, שכן אתה לא מנצל את הפוטנציאל של הלוח.

ולמה כבר בפעם השניה אתה פותח דיון ללא כותרת מתאימה?

שנה כותרת, או שהנושא ינעל.

פורסם
  • מחבר

תודה שנכנסתם!

חשוב לי בראש ובראשונה כמות האפשרויות! שיהיו לי אפשרויות בעתיד!

וההבדל בין האביט לChaintech 9CJS הוא רק השלט הפנל והכרטיס קול!

עכשיו , בכרטיס קול אני לא כולכך אשתמש , אני קונה כרטיס מסך עם שלט [במידה ואני לא אקנה את Chaintech 9CJS ] והשלט של ה Chaintech 9CJS והשלט של הכרטיס מסך הם ב-י-ד-י-ו-ק אותו הדבר! ותאמינו לי , בדקתי!

על הפנל אין על מה לדבר... פנל! הוא לא כולכך חשוב לי...

אז מה לבחור????? נמאס כבר! נמאס מכל הטכנולוגיה שכל שניה יוצא משהו חדש... קשה מאוד לבחור!! יואו חבל בכלל נכנסתי לאתר החברה של Chaintech ככה היתי קונה את האביט וזהו....

אוקי אז שוב פעם : ~~~~~~~~מה לבחור? מה לקנות?~~~~~~~~~~~~~~

תודה מראש וביי

נ.ב.

אילו רק היתם עושים ביקורת על האביט היתי כבר מזמן קונה את המחשב! כי היתי יכול לעשות איזו השואה או משהו כזה!

פורסם

תפסיק לבזבז לעצמך את הכסף. תבחר לך לוח אם נורמלי, ותקנה אותו כבר.

פורסם

ענית לעצמך - קח את האביט .

ואם ביקורות את מחפש תעשה חיפוש בחדשות, אני כתבתי לפחות שתי ידיעות על ביקורות על ה ABIT.

פורסם

מה קורה לך בן אדם ? תתאפס מהר על עצמך !

זו לא השתלת לב , ענו לך פה וענו לך שם ואתה עוד רוצה שנאכיל אותך בכפית וננגב לך את הטוסיק ?

אתה לא יודע לעשות הגדרת מטרות ?

בשני הלוחות אתה מקבל

א

ב

ג

קח עט ונייר ותשווה מה טוב ולא טוב לך ברר עוד קצת פה ושם ובסוף מישהו מנצח ואז לך על זה, מה פה הבעייה ?

אתה יודע כמה כסף שווה לך היעוץ של מישהו פה ? על כל שאילתא ומחקר כמו שאתה רוצה אני לוקח 500 שקל ואנשים משלמים.

קח בקלות ותתנהג בהתאם

;)

פורסם

אילו רק היתם עושים ביקורת על האביט היתי כבר מזמן קונה את המחשב! כי היתי יכול לעשות איזו השואה או משהו כזה!

יש המון ביקורות עליו ברחבי הרשת....רק באנגלית....קח ביקורת וידאו....האיש שעושה את הביקורת די מצחיק...קבל:

הביקורת

פורסם
  • מחבר

ענית לעצמך - קח את האביט .

ואם ביקורות את מחפש תעשה חיפוש בחדשות, אני כתבתי לפחות שתי ידיעות על ביקורות על ה ABIT.

אבל כולם אומרים לי שזה לוח לאובר קלוק רצחני! ואני בכלל אבל בכלל לא עושה אובר קלוק....

שמתי לב שאתה הבן אדם שהכי מבין פה בלוחות אם.. זה נכון? כם כן אז תגמול אותי מיסורי ותתכתב איתי באי סי קיו!!!!!1

מתחנן :-X אני באי סי קיו 163750978

אם אין לך כוח לחפש את האי סי קיו שלי פשוט תתחבר לאי סי קיו\תרשום את המספר החדש של האי סי קיו שלך כי אתה לא מחובר באי סי קיו שמופיע באתר!

פורסם

הABIT הוא מעולה גם אם אתה לא עושה אוברקלוק.

וכדאי שתקרא את הביקורות שיש עליו בשביל עוד מידע כי ניראה לי שאתה בכלל לא יודע מה אתה רוצה... חוץ מלבזבז לעצמך את הכסף

פורסם

תאמר לי או תגיד לי, אתה ליצן או מוקיון ?

אם מישהו פה יגיד דגם שלישי תשתגע ותתאבד ??

תשקיע קצת זמן עבודה וקריאה, זה לא כואב ואפילו מועיל

אתה סופר לחוץ, זה לא בריא, לחץ דם, גודש במח, בעיות לב, אתה יודע שמתים מזה ?

תרגיע, תרגיע, יש ביסלי

פורסם
  • מחבר

יש המון ביקורות עליו ברחבי הרשת....רק באנגלית....קח ביקורת וידאו....האיש שעושה את הביקורת די מצחיק...קבל:

הביקורת

חח ראיתי אותה כבר מזמןןן אה והוא אומר כוול אבל כול ביקורת שהוא עושה שהמוזר הוא בעיטה בתחת[כאילו מצוין]

אבל הוא לא עשה ביקורת על Chaintech 9CJS !

ואל תומרו לי לקנות לוחות אחרים! רק תומרו לי מה לבחור : אביט או Chaintech 9CJS ולא מבחינת אובר קלוק...

פורסם

לא נכון...יש הרבה רכיבים שהוא אומר רק GREAT (הרי ברור שהוא משוחד, אז GREAT זה חרא וKICK ASS זה בין בינוני לטוב).

פורסם

קודם כל, " KICK ASS " פרושו מעולה ומצויין ומגניב ביחד

דבר שני, לוח שמיועד ל OC זה לוח רגיל שבנוי באופן כזה שהוא יכול לעמוד בזה בלי להינזק פלוס כמה גימיקים ליציבות נוספת

קח את אביט כי זה שם מוכר ואמין ותהיה בריא

פורסם

ה- MAX3 הוכתר גם כמלך הביצועים ללא OC.

אז לך עליו (למרות שאני לא רואה סיבה אחת למה לעשות את זה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים