עבור לתוכן

BOX או TRAY לI5 760

Featured Replies

פורסם

חבר מקושר לאיזה יבואן של חומרה למחשבים

אין לי גישה לאתר של היבואן ככה שאני לא יודע בדיוק מה יש לו מה אין לו

אני מעוניין במערכת מבוססת 15 760 +כרטיס מסך HD6870 או GTX , תלוי במחיר שהוא יציע לי

כמו כן אני צריך חוות דעת על הלוח שהציעו לי אם לדעתכם הוא לא טוב אשמח לקבל המלצה ללוח אחר MB GIGABYTE GA-P55A-UD3 L1156/6.4GT ATX.3.

המעבד מגיע BOX להסתפק בזה או שלקחת TRAY ולהוסיך קירור אם כן תנו לי כמה אופציות של קירור עד 140 שח.

זכרונות וטובים או שיש צורך להחליף. DDR3 PC1333 KINGSTON KVR1333D3N9/2GB.7

פורסם

התשובות תלויות מאוד בשימושים אליהם מיועד המחשב.

לגבי Box/Tray באופן כללי אם לא מתוכנן אוברקלוקינג המאוורר של הBox מספיק בהחלט.

פורסם

הזיכרונות בסדר.

הלוח גם בסדר אבל זה תלוי בדרישות שלך ממנו. אולי הצרכים שלך יקבעו שנחוץ לוח יקר יותר ואולי הלוח שצוין הוא מעל ומעבר וגם לוח זול יותר יספק את צרכיך.

אם לא מתוכנן אוברקלוק אז אפשר לקחת גרסה עם קירור או שניתן לקחת Tray ובהפרש לקנות קירור זול ומינימלי. אם מתוכנן אוברקלוק גבוה אז חובה לקנות קירור יעודי לכך.

המלצה לקירור תקבל בפורום קירור, זה לא המקום הנכון.

פורסם
  • מחבר

השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים כבדים, תוכנות הנדסיות כגון MATLAB,VISUAL STUDIO

אוברקלוק לא מתוכנן לפחות לא בעתיד הקרוב בהנחה שהמעבד הנ"ל יעשה את העבודה כמו שצריך אם העבודה

חשוב לי שתהיה אופציית שידרוג למעבד

וכן אופציה של הוספת כרטיס מסך נוסף(אני עדיין לא סגור אם אני הולך על GTX470 או על HD 6870 )

הלוח הנ"ל לדעתכם מתאים?

[br]פורסם בתאריך: 5.12.2010 בשעה 01:55:40

וכן שהלוח יאפשר אוברקלוק בעתיד במידת הצורך
פורסם

תוכל להוסיף כרטיס מסך שני בשביל Crossfire ב-P55A-UD3 אולם החריץ השני יתפקד אלקטרונית כ-x4 במקום x16. אבל חכה, אל תמהר לפסול את הלוח בגלל זה, תוכל לראות עד כמה זה משמעותי בביצועים בעמוד הבא:

http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_5870_PCI-Express_Scaling/25.html

בעניין שדרוג מעבד- כמובן שתוכל להחליף לאיזה מעבד שתרצה שהלוח תומך בו קרי כל מעבד בתושבת LGA1156. שדרוג מ-i5-760 יחשב לפחות במעבר למעבד ממשפחת ה-i7-800. לדעתי זה לא שדרוג שווה כי מעבדי הלינפילד אינם כ"כ רחוקים אחד מהשני בביצועים.. אבל רוב הסיכויים שבעתיד אינטל תשחרר דגמים חדשים בשביל לרענן מעט את התושבת כמו שעשתה בתושבת LGA775.

פורסם

רק חבל שבP55 הX4 הרבה יותר משמעותי בגלל שזאת ערכת שבבים עם רק מחצית מרוחב הפס של X58.

פורסם
  • מחבר

תקנו אותי אם אני טועה

95% זה לא רע

אם אני שם כרטיס HD5870 נוסף בסלוט של ה 4X אז זה נותן לי כמעט פי שניים חכולת עיבוד?

איזה ספק לדעתכם יכול להחזיק מערך כזה( GTX470או 5870ׂ )?

יש מבחן כזה גם ל GTX470?

פורסם

אתה מוזמן לשאול בפורומים המתאימים, פורום כרטיסי מסך ופורום ספקים ומארזים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים