פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מחבר - כן, עוד מעט אני אביא תמונות של המערכת מורכבת.- ונראה שהם לא מוכרים מיכלים בגלל שהם מובנים רק ב- EXOS.- קניתי את המערכת מ- www.newegg.com, עלה לי 200$ ואבא שלי הביא את המערכת איתו מחו''ל.- לגבי OC- כן, אני אמשיך להעלות מהירויות, אבל לא היום. (אני לפחות מגיע ל- 3.5)
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים יפה מאוד תתחדש.במחיר הזה היית יכול לקנות גם מערכת של EMP בארץ.בכל מקרה, למה לא חשבת לקנות את המערכת קירור מים של קורסאיר?תוספת מעטה של 25 דולר:http://www.newegg.com/app/viewproduct.asp?DEPA=1&submit=Go&description=corsair%2Cwater%2Ccooling
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים תמונה של המערכת בפעולה, היא יצאה טובה, השאר סתם גרוע- מצטער אם אני נודניק...אבל אפשר גם לראות את זה מתוך המחשב? זתומרת את הצינורות ואת הבלוק למעבד?
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מחבר Dstorm ידידי, ה- 25$ האלו משמעותיים עבורי ועבור התקציב שלי. חוץ מזה הערכה של Corsair מכוערת לגמרי.למזלי, המכס לא תפס אותי, הקופסא סה''כ לא גדולה, ושלא נדבר על הבלוקים, הם קטנים במיוחד.ואין לי כוח לצלם עכשיו עוד תמונה, כלומר לפתוח את המארז והכל, וחוץ מזה נגמרה לי הבטרייה במצלמה. :-\אולי פעם אחרת...
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים תתחדש אחי נראה פשוט מדהים ובן זו*ה !! אל תשכח לתת לנו איזה ביקורת קטנה על זה ... אגב ישר שראיתי את זה עלה לי בראש הצד של המודינג להחליף תמאוורים במאוורי לדים ...
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים אם היית שואל אותי אני הייתי שם 2 מאוורים אדומים בצדדים ובאמצע אחד כחול.של קולר מאסטר הם מצוינים ובכלל לא רועשים.
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים אני רואה פה עוד מוד מעולה פשוט ויפה בדרך......תתחדש זו מע' מעולה לפי הביקורות
פורסם 2003 בנובמבר 1022 שנים Dstormלמזלי, המכס לא תפס אותי, הקופסא סה''כ לא גדולה, ושלא נדבר על הבלוקים, הם קטנים במיוחד.ממתי למכס אכפת מחלקי מחשב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.