עבור לתוכן

8800GT האם שווה להחליף?

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי כרטיס nvidia 8800GT - OC .

בשני המשחקים האחרונים שלי - call of duty black ops ו MOH שמתי לב שהכרטיס מתחמם מאוד מהר, המאוורר מתחיל לעבוד בטורים גבוהים ואנ ימרגיש שהמחשב שלי ממריא תיכף.

הרעש מפריע לי אבל אני תוהה האם הכרטיס שלי מספיק חזק?

יש לציין שב COD אני לא יכול לשחק על רזולוציה גבוהה (Full HD ) ויש לי גם תקיעות בפריימים עם הרבה מידע או תזוזה.

האם שווה להשקיע בכרטיס חדש וחזק יותר? אני לא רוצה להשקיע במחשב חדש אבל אולי שידרוג כרטיס יספק לשנה הקרובה..

האם המארז שלי הוא הבעייה? מבחינת פיזור חום.. יש לי NZXT LEXA .

זה די מבאס לשחק ככה אבל לא בא לי להשקיע כרגע בחשב חדש ולדעתי גם כרטיס מסך חדש וחזק יעלה לי די הרבה.

תודה

פורסם

כל עוד רוב המשחקים הנחשבים הם פורטים מה360 לא חושב שיש טעם לשדרג

יש לי גם 8800GT ולרוב המשחקים היום הוא סבבה כולל COD BP

פשוט תיתפשר קצת על הגדרות פה ושם וזהו

כרגע הכרטיסים שבאמת נותנים ביצועים הרבה יותר גבוהים מה8800GT

די יקרים ולא תקבל הרבה על 8800GT משומש

לפי דעתי כדי לחכות לפחות לדרגי הבינים של עוד שנה +- ככה העלות תועלת כניראה תיהיה הרבה יותר משתלמת

אני מעריך שעד אז הכרטיסים שיתנו ביצועים כמו של המפלצות היום יעלו בערך600 שקל ויצרכו פחות חשמל\חום\רעש

פורסם

8800 GT זה עדיין כרטיס טוב מאוד ו COD:BO זה לא דוגמה טובה, כי זה פורט של XBOX גרוע מאוד שמקרטע ומגמגם להמון אנשים עם כרטיסי מסך הרבה יותר חזקים ממה שיש לך. יש לי HD 4870 ומשחק מגמגם כל הזמן.

פורסם

לי יש HD4890 ושום דבר לא מקרטע לי.

פורסם

מה שאתה מתאר גם לי קרה .

תוציא את הכרטיס .יש לכרטיס צלעות קירור.תוציא ותנקה אותם.

אצלי המעבר היה סתום וגם הכרטיס יצר בעיות זהות לשלך.

כרטיס 8800 GT של KEAD TECH

פורסם

יכול להיות שהרעש שאתה שומע נובע בכלל לא מהכרטיס מסך אלא מהמעבד.

תבדוק מהירויות סיבוב של מאווררים עם תוכנה דוגמת אוורסט פעם אחת כאשר המעבד במאמץ ופעם אחרת כאשר הכרטיס מסך במאמץ

אני מקווה שיש לך קירור בסיסי במארז - מאוורר להכנסת אוויר קר מקדימה ומהצד ומאוורר להוצאת אוויר חם בחלק האחורי של המארז

לגבי שדרוג כרטיס מסך: אני לפני מספר חודשים קניתי GTS 450 של GAINWARD זה כרטיס ביניים שהוא לא יקר ונותן לך ביצועים יפים

פורסם

הדרייבר החדש של אנוידיה סידר לי את הכל-אני עם הכרטיס של MSI מריץ אותו חלק וללא בעיות.אין מה להחליף עדיין כנראה...

פורסם

גם אני עם 8800GT כבר לא מעט זמן (הדגם מופיע במפרט) ונכון - הוא מתחמם והמאוורר מרעיש קצת כשמפעילים משחקים כבדים אבל הם רצים חלק ולא ממש מקרטעים כשלא שמים על ההגדרות הכי גבוהות..

אני נמצא באותה התלבטות כמו פותח הת'רד ואני מתפתה מאד ללכת על ה-GTX460 אבל זה עסק לא זול. אולי בינתיים אפשר להישאר עם ה-8800GT הותיק והטוב.

פורסם

תישארו עם ה8800GT עד שתיהיה הצדקה אמיתית להחליף אותו

כמה משחקים באמת כבדים כבר יוצאים היום ?

ה8800GT הרבה יותר חזק מהכרטיסי מסך ב360\PS3 וכל עוד אנחנו בעידן הפורטים מהקונסולות האלו

וכרטיסים שבאמת נותנים תוספת רצינית יקרים מידי אין טעם להחליף חוץ מזונות גרפיקה

כמו שאמרתי עדיף לחכות שה"מיפלצות" ירדו לסביבות 600 שקל ולא לפני

אז יהיה שווה לשדרג למשחקים כמו GTA4 לדוגמה (לתוספת ביצועים גדולה סוף סוף ) וגם לקבל תמיכה לDX11

פורסם

תישארו עם ה8800GT עד שתיהיה הצדקה אמיתית להחליף אותו

כמה משחקים באמת כבדים כבר יוצאים היום ?

ה8800GT הרבה יותר חזק מהכרטיסי מסך ב360\PS3 וכל עוד אנחנו בעידן הפורטים מהקונסולות האלו

וכרטיסים שבאמת נותנים תוספת רצינית יקרים מידי אין טעם להחליף חוץ מזונות גרפיקה

כמו שאמרתי עדיף לחכות שה"מיפלצות" ירדו לסביבות 600 שקל ולא לפני

אז יהיה שווה לשדרג למשחקים כמו GTA4 לדוגמה (לתוספת ביצועים גדולה סוף סוף ) וגם לקבל תמיכה לDX11

המלצה מאוד נבונה!

כאשר יצא GTX 460 אז הרגשתי גירוד באצבעות לשדרג את 8800 GTS 512. באותה תקופה עוד לא ידעתי על הפורום הנפלא הזה ופשוט התחלתי לקרוא באינטרנט והגעתי למסקנה שאין טעם. אני מאוד שמח שלא עשיתי את זה וחסכתי 1200 שקל.

GTS 250 עדיין מומלץ ע"י TOM'S HARDWARE ככרטיס שמספק Exceptional 1680x1050 performance in most games, 1920x1200 in most games with lowered detail ו8800 GT אולי 15% חלש ממנו במשחקים

פורסם

כן וכל העניין זה שלא צריך להיות זונות גרפיקה

עכשיו אני לא אומר שכל משחק ומשחק רצים בביצועים שהיתי רוצה שירוצו -אבל בערך 95% כן רצים בביצועים שאני מצפה מהם

ה5% אתם שואלים ?-פורטים גרועים או בכלל מנועים גרפים שלא מתאימים לדור הזה

חלקם כניראה לא ירוצו מספיק טוב גם על כרטיסים הרבה יותר חזקים ואז בכלל זה ליזרוק כסף לפח

פעם בכמה זמן יוצא משחק כמו "קריסס" ופיתאום כולם רוצים לשדרג

פורסם

האמת אני מניח שזה תלוי גם בתלות של הבנאדם ברזולוציה,על ה19 אינץ שלי אני לא רואה בעיה להריץ משחקים על 1024X768 אבל מי שיש לו מסכי 24 אינץ אולי יותר יירצה לשדרג.בכל מקרה אני שוב ממליץ בחום להוריד את הדרייבר החדש של אנבידיה עשה פלאות לסינגל ולמולטי של BO בשבילי

פורסם

הורדתי אותו לנסות אותו ב"סיפורים" של GTA4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים