עבור לתוכן

אינטרנט מהיר של netvision??

Featured Replies

פורסם

האם לחברת נטויז'ן יש אינטרנט ADSL?

ואם כן איך הוא? האם שווה? או שפשוט ללכת על בזק בין לאומי?

פורסם

יש. דרעק.

012 נחשבים לספק הטוב ביותר נכון לשבועות האחרונים...

פורסם

לא מסכים, מניסיון רב עם נטוויזיון, הם הרע במיעוטו (בארץ אין טוב, יש פחות רע :lol:)

ניסיתי את שלושת הגדולים זמן רב (יש לי ADSL מאז שהוציאו אותו) ונטוויזיון הכי פחות בעייתים...

פורסם

ממה שאני יודע נטויז'ן די יקרים יחסית לדילים אחרים שאתה יכול לקבל אם קצת תתאמץ לעשות השוואת מחירים טלפונית.

פורסם

לא מסכים, מניסיון רב עם נטוויזיון, הם הרע במיעוטו (בארץ אין טוב, יש פחות רע :lol:)

ניסיתי את שלושת הגדולים זמן רב (יש לי ADSL מאז שהוציאו אותו) ונטוויזיון הכי פחות בעייתים...

אני דווקא, מנסיון, מכיר רבים שיחלקו על דעתך אבל שיהיה... דבר אחד נכון, בארץ אין מצב של ספק מעולה וספק גרוע כולם גרועים יש יותר ויש פחות, כרגע זה גם תלוי באיזור המגורים של כל לקוח אז אולי זה הגורם המטעה.

פורסם

שימו לב שיש ספקים שעדיין לא קנו ציוד להגבלה.

לכן אם אתה משלמים לבזק על החבילה האמצעית אתם יכולים לשלם לספק רק על הראשונה, ולא תהיו מוגבלים. (תיגלשו במהירות של האמצעית)

(יתכן שנטוויז'ן ו012 בינהן)

לא לבנות על זה...

פורסם

שימו לב שיש ספקים שעדיין לא קנו ציוד להגבלה.

לכן אם אתה משלמים לבזק על החבילה האמצעית אתם יכולים לשלם לספק רק על הראשונה, ולא תהיו מוגבלים. (תיגלשו במהירות של האמצעית)

(יתכן שנטוויז'ן ו012 בינהן)

לא לבנות על זה...

אל תפריח בלונים באוויר :lol:

אתה יודע בוודאות? ואם כן, אז מי (חבל שאנשים ירוצו לקנות חבילה שהם לא צריכים)

פורסם

לבזק בין לאומי לא היה ציוד כזה עד לפני חודש וחצי. ;D ;D

חבר שלי בזק הגדירו אותו בטעות בחבילה של 1.5 ווא משלם בכלל על 0.5 והוא היה גולש ב 1.5 עד לפני חודש וחצי

פורסם

אני לא יודע אבל בכבלים יש גם חברות בנטוויז'ן פשוט חרא אין מילה אחרת

ו 012 פשוט טובים אין בעיות רץ חלק אני מוריד בטיל

חבל שעכשיו לקראת יציאה יש גם לנו הגבלה :'(

פורסם

israserv rulz.

פורסם

מבחינה כספית אני בטוח ש ISRASERV הכי טובים השאלה היא אם הם גם מהירים (אם ניקח בחשבון שחבילה של 1.5 עולה כמו 0.5 של חברה אחרת)

בא נגדיר את זה ככה....

אם אני מתחבר אליהם לחבילה של 1.5 מה מהירות ההורדה הממוצעת (אם ניקח בחשבון שכל עוד זה יותר טוב מ 0.5 אז זה נחשב מצויין)

פורסם

בתור לקוח שמחובר אליהם בחבילה של 1.5 אתה מקבל מהירות טובה אני מוריד באתרים בארץ ממוצע בין 160-200 בחו"ל בין 100-200

תמיכה מעולה פתחו לי חשבון תוך 5 דקות בקיצור אני מרוצה.

לבזק בין לאומי אני מכנה נזק גנב לאומי בזמנו הייתי מחובר לנון סטופ של מתב ב-adsl בחבילה של 2 מגה ביט שעלתה 40 דולר כולל מע"מ

כידוע לכם נון סטופ נסגרה ואת מאגר הלקוחות שלה העבירה לנזק גנב לאומי כאשר נון סטופ הבטיחו שעם ההעברה לא ישתנה כלום להפתעתי כאשר התקשרתי לגנב לאומי הם אמרו שמעכשיו החבילה תעלה לי 40 דולר לא כולל מע"מ ז"א 47 דולר בזמנו הייתה רק חבילה אחת חוצפה גנבים עושקים, לכן בהמלצת חבר עברתי לישראסרב כאשר פה אני משלם 17 דולר פחות ומקבל מהירות טובה.

פורסם

רגע 012 התחילו כבר להגביל ???

כי כשהיה לי בבזק 1.5 ואצל 012 0.5 הורדתי במקסימום (180-200) .

פשוט אצל בזק ירדתי ל 0.5 ועכשיו אני מוריד 60-70 אז חשבתי לעלות בחזרה ל 1.5

ורציתי לדעת עם עדיין אין להם הגבלה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים