עבור לתוכן

עזרה-מחשב עושה בעיות אחרי הפסקת חשמל.(פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

לפני שבועיים היה לי סוג של הפסקת חשמל בבית.לאחר ההפסקת חשמל ,המחשב לא הפסיק להדליק ולכבות את עצמו .

כאמור לפני ההפסקת החשמל הייתה לי בעיה שפחות התלוננתי עליה כי היא לא הייתה מציקה יותר מדי.

לפעמים שהייתי מדליק את המחשב הוא היה מכבה את עצמו ואז מדליק את עצמו ,לפעמים פעם אחת לפעמים פעמיים ולפעמים 3 ,ולבסוף הWINDOWS היה עולה.

הדבר הראשון שחשבתי שהוא מקור הבעיה כבר אז,הוא הספק כוח.אז ביקשתי פה עזרה מזמן ולא ממש הצלחתי לתקן את הבעיה .

בכל מקרה ,אחרי איזה 25 פעמים שהוא כיבה והדליק את עצמו הוא פשוט לא נדלק.נתתי לו מנוחה ונסיתי אחרי יום ואז שוב בעיה,

הפעם הוא נדלק ונשאר עם נורה ירוקה(המארז) ,אבל המסך לא נדלק.

ואז כבר לא ידעתי מה לחשוב,נסיתי להחליף מסך,וגם הוא לא נדלק,אחר כך החלפתי למחשב ישן שמזמן לא נגעתי בו וגם אז המסך לא נדלק.(שני המסכים..זה שהשתמשתי בוא עוד עכשיו ועוד מסך CRT שנסיתי,שאני לא בטוח שהוא בכלל עובד.)

אח"כ נסיתי להחליף למחשב הרגיל שלי שהייתי משתמש בוא עד עכשיו -הארד דיסק,זכרונות,נסיתי להפעיל בלי הארד דיסק,בלי זכרונות ..נסיתי לנתק את הצורב,כל מיני נסיונות שכאמור לא עזרו.באחד הנסיונות, בהתחלה המחשב והמסך היו נדלקים והמסך כבר העלה את תמונת המצב שתמיד עולה בהתחלה שנותנת פרטים על חומרת המחשב,ואז היה שוב פעם מכבה אותו ומדליק אותו עד למצב הזה.זה היה נדמה לי כשהחלפתי הארד דיסק,אבל אח"כ שנסיתי לחזור על הנסיון זה כבר לא קרא.בקיצור הכל מקרי ואין לי שום קצה של חוט.

הדבר מתסכל אותי כי אני מבין שיש בעיה רצינית במחשב ואין לי שמץ מאיפה כל זה קורה,כי זה התחיל בזה שפעם הוא היה לפעמים נכבה ונדלק שהייתי מפעיל אותו.

ועכשיו זה התפשט לכמה בעיות.

כמו כן,אין ריח של שרוף מהמחשב ולא מהספק,אין סימנים שרופים ..

אני מפחד לקנות ספק חדש ולגלות שזה לא הספק.

ומשום מה,לא יודע למה,אבל יש לי הרגשה שזה הלוח אם.

אבל אין לי חלקים חלופיים לבדוק את זה,(כלומר להרכיב חלקים טובים במקום ולבדוק עם המחשב עולה.)

לסיכום,בהתחלה שהבעיה הייתה שהוא נכבה ונדלק זה עוד היה בסדר,עכשיו ,בכל פעם שאני מפעיל אותו קורה משהו אחר,יום אחד בעיית הנכבה ונדלק,

יום אחר,המחשב נדלק והמסך לא עולה ..

תודה מראש על העזרה ותודה לכל אלה שקראו ! יום טוב וחג שמח.

פורסם

אם יש לך שני מחשבים אז יש לך עוד ספק לטובת הבדיקה

פורסם

ספק שהוא קצת דפוק / ספק לא איכותי גורם נזק מצתבר לרכיבים אחרים : מייבש לאט קבלים, התחממות יתר של רכיבים אלקטרוניים וכו' והרכיבים האחרים של המחשב הופכים להיות שבירים ולא אמינים

הפסקת חשמל יכולה לתת דחיפה לספק מתדרדר, אם היתה בהפסקת חשמל גם קפיצת מתח או ירידת מתח איטית אז עוד יותר. הספק יכול אז לעשות יותר נזק לרכיבים אחרים במחשב וכו

פורסם
  • מחבר

ספק שהוא קצת דפוק / ספק לא איכותי גורם נזק מצתבר לרכיבים אחרים : מייבש לאט קבלים, התחממות יתר של רכיבים אלקטרוניים וכו' והרכיבים האחרים של המחשב הופכים להיות שבירים ולא אמינים

הפסקת חשמל יכולה לתת דחיפה לספק מתדרדר, אם היתה בהפסקת חשמל גם קפיצת מתח או ירידת מתח איטית אז עוד יותר. הספק יכול אז לעשות יותר נזק לרכיבים אחרים במחשב וכו

כבר נסיתי בעבר להחליף ספק והמחשב לא עלה.(הספק של המחשב הישן יותר).

בכל מקרה מה אתה מציע ?,

אתה נותן לי כאן עובדות,וזה בסדר ,

אבל אני צריך תאכלס,אני רוצה לעשות משהו ..לנסות .. איך להתקדם מהמצב הנוכחי? איך לנסות לבדוק מה החלק הבעייתי?

פורסם

תבדוק מעבד וזיכרון וכו' במחשב אחר כדיי לבדוק אם זה הלוח

אחריי זה תנסה להחזיר אותם למחשב שלך יכול להיות שהוא יחליט כן לעבוד

פורסם
  • מחבר

תבדוק מעבד וזיכרון וכו' במחשב אחר כדיי לבדוק אם זה הלוח

אחריי זה תנסה להחזיר אותם למחשב שלך יכול להיות שהוא יחליט כן לעבוד

אין לי עוד מחשב ,וזו בעיה .

בכל מקרה חנות מחשבים יכולה לבדוק לי אותו?

קיימות חנויות מחשבים שעושות את זה?

וכמה אמורה לעלות בדיקה כזאת?שבעצם תבדוק מה הוא החלק הפגום..

פורסם
  • מחבר

אין לי עוד מחשב ,וזו בעיה .

בכל מקרה חנות מחשבים יכולה לבדוק לי אותו?

קיימות חנויות מחשבים שעושות את זה?

וכמה אמורה לעלות בדיקה כזאת?שבעצם תבדוק מה הוא החלק הפגום..

הקפצה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים