פורסם 2010 בדצמבר 315 שנים מחפש מחשב 13 אינצ , קל , מעבד i3 כרטיס מסך לא חובה לשימושים של אינטרנט אופיס ואולי קצת סרטים לדרכים (רכבת)שיהיה אמין וזמן סוללה סבירהתייעצתי איתכם בעבר המלצתם לי על dell 3010 קצת בעייתי יש לו מסך מבריק וזה מאד מציקאוvostro 3300עכשיו דפדפתי קצת בפורום וראיתי בכמה מקומות את המחשב :Lenovo ThinkPad Edge 13 NV122IVhttp://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11133לא מצאתי ביקורות עליו באינטרנט בכלל , יש לו שם אחר בחו"ל? אם אפשר חוות דעת עליותודה!
פורסם 2010 בדצמבר 315 שנים אתה יכול למצוא סקירה בפורום ביקורות גולשים. בכל מקרה, מחשב מצויין ביחס למחירו. אם אתה מסתדר עם הציפוי המבריק על המסך - לך על זה. אני לא סובל את הציפוי המבריק. זה המכה ה-11.
פורסם 2010 בדצמבר 315 שנים אתה יכול לקחת את ה- t410 של לנובו אך אני מניח שהמחיר יעלה באיזה אלפייה אם עד כדי כך מפריע לך המסך המבריק בכל אופן נראה שזה בחירה מצויינת
פורסם 2010 בדצמבר 315 שנים המעבדים מהסדרה של UM שפועלים על מתח נמוך ביחס לרגילים, ככה שיש חיסכון עצום בסוללה וזמן העבודה גבוה מהרגיל
פורסם 2010 בדצמבר 315 שנים מחבר חברה לאחר קריאת כמה ביקורות על הוסטרו וה3010 של דלראיתי שהאיכות בניה לא משהו בכלל , מחשבים מתחממים נשאר לי רק את הלנובו הנ"ל האם יש עוד מחשב בתקציב של עד 3800 ש"ח מסך 13 -14תודה ויום טוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.