עבור לתוכן

יעוץ בעניין רכישה של מסך DELL P2311H

Featured Replies

פורסם

רכשתי מסך לד DELL P2311H לפני ימים אחרים מפנדה בעסקה טלפונית. לאחר שהמסך הגיע אליי, התברר לצער שאיכות התצוגה של המסך כלל אינה מתאימה לציפיות.

המסך נותן צבע קר, וכל נסיון כוונון נכשל, מכיוון ששינוי זווית הכי קטנה של העין כלפי החצי התחתון של המסך נותנת צבעים אחרים לגמרי.

לשם הדגמה פתחתי NotePad בראש המסך, הצבע של פס התפריט היה בז' (במקום פנינה). וכאשר הזזתי את החלון לחצי התחתון של המסך, פס התפריט הפך להיות לבן בוהק בדומה למשטח הכתיבה.

האם משהוא התנסה עם מצב כזה, אני חייב להתפטר מהמסך הזה. פניתי לפנדה בבקשת החזרה (או אפילו החלפה) לפי התקנון המופיע באתר, אשר מכיר בחוק הגנת הצרכן למכר-מרחוק, להחזרה עד 14 יום ואף ללא סיבה. אך אנשי פנדה החזירו תשובה שלפי פרשנותם לחוק, פתיחת האריזה, אינה מאפשרת החזרה, ולאחר הרבה דיונים, עברו לטענה שהכנסת המסך לחשמל, נחשבת שימוש, ולא ניתן להחזיר. לא מצאתי איך להגיע ליבואן של DELL .

מעיון שלי במספר אתרים בעניין לא מצאתי אישוש לדבריהם. האם משהוא יכול לעזור לי לדעת האם הפרשנות שלהם מתאימה לחוק? או למשהוא יש רעיון איך להתנהל מול אנשי פנדה?

אנא עזרה דחופה?

פורסם

תציע להחזיר תוך תשלום דמי ביטול. יש גרסאות שאומרות שניתן להחזיר מוצרי אלקטרוניקה גם אם אריזתם נפתחה, תוך תשלום של 10% דמי ביטול.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3916988,00.html

פורסם
  • מחבר

זו תשובת המנכ"ל:

שוב כבר עניתי

לא פתיחת האריזה גורמת להרעה אלא חיבור המוצר למחשב ולחשמל והפעלתו

הופכת אותו כמשומש ללקוח הבא

אם יש לך תקלה ואתה חושב שהמסך לא תקין או לא תואם את הבטחות היצרן

אתה מוזמן לפנות לשירות של DELL ולקבל מסך חדש

אם אתה רוצה להחליף מוצר כי אתה לא מרוצה ממנו - עניתי שיש אופציה כזאת

דרך קטגורית מציאות ומשומשים

אדם לא יכול לקבל מוצר לנסות אותו בבית ואם לא מתאים לו לקחת משהו אחר ולקבל זיכוי מלא

המוצר שאתה מחזיר לא יכול להימכר ללקוח כחדש

פורסם

יש משהו בדבריו של המנכ"ל. אני לדוגמא לא הייתי מוכן לרכוש מוצר בידיעה שהוא "ביקר" אצל מישהו בבית לפני. אני משלם על מוצר חדש אז אני מצפה לקבל מוצר חדש על כל המשתמע מכך.

פורסם
  • מחבר

ובכן סוף טוב, היגעתי איתם להסדר. אני ממליץ לכולם לשים לב כי בעיסקת מכר מרחוק יש תקדימים משפטיים ברורים שפתיחת קופסאה והכנסה בחשמל אינה מבטלת את זכות ההחזרה. ראה באתר המועצה לצרכנות, בפסקי דין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים