עבור לתוכן

יש מחשב טוב יותר מה inspiron-n5010-370m ב3K שקל? [צורכי סרטים]

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר לסרטים, גלישה באינטרנט ועבודות פה ושם.

חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ויריץ סרטים עליו וגם על הטלויזיה אם צריך ללא בעיות.

חיפשתי,שאלתי בדקתי והגעתי ל Dell inspiron-n5010-370m

אני לפני קניה ורציתי לדעת אם יש איזה משהו שאולי עדיף עליו עד 3K שקל..

תודה.

פורסם

שלום SweeT_EviL ,

ישנם 2 דגמים של LG שיהיו לך טובים. דגם ראשון הוא T280-RB1. מדובר על דגם מסדרת ה marathon של LG שבעזרת סוללה של 6 תאים מספק עד 7 שעות עבודה. בעל מסך של "11.6 ובמשקל של 1.4 ק"ג בלבד, מעולה לניידות. בעל זיכרון של 2GB, מעבד Intel Pentium Dual core SU4100, יציאת HDMI ומערכת הפעלה של WIN 7. דגם שני הוא דגם C500-GR38 מהסדרה היוקרתית של LG. הנייד בעל מסך "15.6 ומגיע עם מעבד Intel pentium P6100, זיכרון של 2GB, כונן של 250GB, צורב DVD מובנה ומערכת הפעלה Win 7 home premium. על הניידים ישנן שנתיים אחריות ע"י קבוצת ח.י. ואפשרות הרחבה לשנה נוספת.

מקווה שיכולתי לעזור

אם עולות שאלות נוספות נשמח אם תוכל\י לפנות אלינו לכתובת מייל: online@hye.co.il

בברכה אורי, נציג קבוצת ח.י.

פורסם

שלום SweeT_EviL ,

ישנם 2 דגמים של LG שיהיו לך טובים. דגם ראשון הוא T280-RB1. מדובר על דגם מסדרת ה marathon של LG שבעזרת סוללה של 6 תאים מספק עד 7 שעות עבודה. בעל מסך של "11.6 ובמשקל של 1.4 ק"ג בלבד, מעולה לניידות. בעל זיכרון של 2GB, מעבד Intel Pentium Dual core SU4100, יציאת HDMI ומערכת הפעלה של WIN 7. דגם שני הוא דגם C500-GR38 מהסדרה היוקרתית של LG. הנייד בעל מסך "15.6 ומגיע עם מעבד Intel pentium P6100, זיכרון של 2GB, כונן של 250GB, צורב DVD מובנה ומערכת הפעלה Win 7 home premium. על הניידים ישנן שנתיים אחריות ע"י קבוצת ח.י. ואפשרות הרחבה לשנה נוספת.

מקווה שיכולתי לעזור

אם עולות שאלות נוספות נשמח אם תוכל\י לפנות אלינו לכתובת מייל: online@hye.co.il

בברכה אורי, נציג קבוצת ח.י.

תנסה להכנס לאתר ה LG העולמי ותנסה למצוא שם דרייברים

ֿזה רק מראה איזה יחס מדהים היא מתייחסת לניידים שלה

כיום אני אישיתלא הייתי קונה מחשב מתוצרת LG

אולי הם ישתפרו בעתיד

עוד נקודה שהייתי שמח להבין מהו היתרון של P6100 לעומת סדרה i5 ?

פורסם

הדגמים הנ"ל הם בדיחה ביחס ל-n5010, בראש ובראשונה מבחינת כוח עיבוד. מה גם שאחד מהם בכלל נטבוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים