עבור לתוכן

אני צריך עזרה ! אבל דחוף ! המחשב שלי השתגע !!

Featured Replies

פורסם

חברים ... יש לי בעיה חמורה במחשב ה"נכה" שלי....אז ככה יש לי מחשב P3 866 מגה הרץ ..256 זכרון (3 כרטיסי זכרון -1 64 במהירות 100 הרץ ועוד 1 של 64 גם ב 100 הרץ והשלישי הוא 128 מגה שפועל ב 133 הרץ) .לוח אם של ASUS דגם TUV4X .הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה 8 מגה באפר ... וכרטיס מסך של ASUS G FORCE 2 GTS DELUX V7700 .!! אז ככה לפני כ 4 חודשים קניתי הארד דיסק(80 גיגה) ולפני שנה בערך קניתי ספק למשחב אחרי שהספק הקודם שלי נשרף! במשך כחצי שנה היו לי בעיות בהרד דיסק הקודם שלי 20 גיגה הבעיה הייתה שהוא מתנתק לי כל הזמן -ולכן חשבתי שיש בעיה בהרד דיסק...לכן קניתי הארד דיסק חדש והוא היה בסדר ואני לא ממש זוכר שהיו לי איתו בעיות ! אך לאחרונה גיליתי כי הספק הוא דפוק (של P4) ושל חברה שלא קשורה לעולם הזה :\ ! מה התברר לי ?! גיליתי שחוטי הספק לא טובים כי המגעים שיש בתוך החיבור של הספק ( הכוונה לחיבורים הלבנים ) הם אלה שמתנתקים !כלומר גם הארד דיסק החדש התחיל להתנתק לאחר כחודש בערך ! זאת אומרת שקניתי ארד דיסק לחינם ! אבל יש לי עוד בעיה ! הבעיה הכי גדולה שלי זה שאני לא מצליח להוריד שום דבר מהאינטרנט בלי שהוא פגום בעיקר ארקבים ( RAR .ZIP. ACE ) ולא רק זה ..אני גם לא יכול להתקין שום משחק או תוכנה ! זה פשוט רושם לי שיש לי בעיה ! וכי הקבצים לא מעותקים טוב !! אני ניסיתי לפתור את הבעיה במספר דרכים ואני לא הצלחתי .. ברגע שהוצאתי אחד מן הזכרונות אז אני יכול להתקין משחקים לזמן מה ! ואז זה שוב פעם מתחרפן ! כלומר זה קשור איכשהו לזכרון או ללוח אם אני חושב ..אבל אני לא בטוח ! בכל אופן כל מה שאני מוריד מהאינטרנט וכל משחק שאני מנסה להתקין לא מצליח ! זה פשוט סיוט ! אני לא שיחקתי כבר 3 חודשים מאז שזה החל !! תעזרווווווו לי אנשים תעזרו ....! :\

תודה .....

פורסם

אתה לא חדש פה אז אני מצפה שתדע לנסח כותרת הגיונית.

כשתחליט לעשות זאת תודיע לי, עד אז הדיון נעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים