פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים אתמול קניתי את הכרטיס מסך Gainward GTS4501GBויש לי מעבד AMD Phenom II 4x 965 3.4GHzולוח אם : Gigabyte 790XTוספק כח Zumax 500Wעכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק \ תוכנה כבדה המחשב קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטארטלמה זה קורה?יכול להיות שהספק לא מספיק איכותי ?
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים התקיעות התחילו אחרי התקנת הכרטיס מסך ?התקנתה דרייבר עדכני מהאתר של NVIDIA ?
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים מחבר כן התקיעות התחילו אחרי שהתקנתי את הכרטיסוכן התקנתי את הדרייבר לפני זה היה לי 9500GT והוא עבד טוב ובלי בעיותאם אני יוריד את העידכון של הכרטיס מסך זה יכול לפתור את הבעיה?או שזה סתם
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים שלום idanus22,תמיד מומלץ להתקין את הדרייבר העדכני ביותר של החומרה.אם יש לך עדכון להתקין - בהחלט יכול להיות שהוא יפתור את הבעיהאבל לא בטוח ב100% (כלומר אם הבעיה נוצרת במקום אחר - הדרייבר לא יעזור)המשך גלישה מהנה,לוטם, בזק בינלאומי
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים מחבר התקנתי עכשיו את הדרייבר אבל לדעתי זה קשור לספקשהוא לא מספיק איכותי ולכן הוא לא מנצל מספיק מהכח שלו בשביל כל המחשבזה הגיוני?
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים חיברת את כל הצמות של הכרטיס מסך כמו שצריך לספק כח ? ? ?האם הזכרונות של הכרטיס מסך שלך , תומכים בלוח?הייתי ממליץ לך להסיר את הדריברים של הכרטיס מסך שלך ולהתקין אותם מחדש ,בכל אופן הייתי גם ממליץ לך לנסות להשתמש בכרטיס מסך אחר ולבדוק אם המחשב שלך פועל באופן תקין עם הכרטיס האחר ,אם כן , אז יש לך כנראה בעיה בכרטיס מסך שלך גש למעבדה
פורסם 2010 בדצמבר 315 שנים מחבר נסה להריץ בדיקת GPU דרך תוכנת OCCTחפש את התוכנה בגוגלאני לא מצליח להגיע לסוף הבדיקההמחשב נתקע באמצעכל פעם שהכרטיס טיפה מתאמץ הוא עוצר את כל המחשבוכן, התקנתי את הדרייבר הכי חדש מהאתר של nVidia ואני לא מבין מה הבעיהזה פשוט נעצר ואי אפשר לעשות כלום ( אפילו העכבר נתקע)
פורסם 2010 בדצמבר 315 שנים או שהכרטיס מסך תקול או שהספק לא מספיק חזקאני במקומך הייתי מנסה לקחת את הכרטיס מסך הזה ולנסות לבדוק אותו על מחשב אחר ככה בעצם תדע מיהו גורם הבעיה
פורסם 2010 בדצמבר 315 שנים או שהכרטיס מסך תקול או שהספק לא מספיק חזקאני במקומך הייתי מנסה לקחת את הכרטיס מסך הזה ולנסות לבדוק אותו על מחשב אחר ככה בעצם תדע מיהו גורם הבעיהזה בדיוק מה שאמרתי לו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.