עבור לתוכן

המלצה לכרטיס קול בתקציב 500-550 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי. אני רוצה לקנות כרטיס קול על מנת לשפר את האיכות ב logitech x-540 שלי, שכן כרגע הם מזעזעים (מבחינת המוסיקה כמובן). בכל מקרה, First things first: האם כ.קול בכלל ישפר את האיכות ברמקולים? קבצי המוסיקה שלי הם באיכות של 320kbps. ולגבי האוזניות (ATH-AD700) ?

עכשיו לעיקר: במידה וכרטיס קול אכן ישפר את האיכות (עכשיו פשוט שומעים קצת רעש סטטי בכל השירים + משהו בסאונד פשוט נשמע חסר, אני לא ממש יודע איך להגדיר את זה. כמובן שהרעש הסטטי נעלם באוזניות, כך שאתם יכולים להיות בטוחים שזה הרמקולים), איזה מומלץ? כמו כן זה לא משנה לי אם הוא יהיה חיצוני או פנימי. תודה.

פורסם

לפני שאתה קונה כ.קול חדש חבר קודם את האוזניות ליציאה האחורית, שם יש הרבה פחות רעש סטטי. במידה ועדיין יש רעש סטטי - כ.קול נוסף ישפר משמעותית את המצב.

לי יש כרגע את הכרטיס של M-AUDIO REVOLUTION 5.1. האיכות שלו מעולה אבל זה כרטיס ישן ואין לו דרייברים לוינדוס 7.

פורסם
  • מחבר

רעש סטטי אין באוזניות, אלא ברמקולים.

פשוט הסברתי שההוכחה שהרמקולים הם מקור הרעש ולא קבצי המוסיקה בכך שאמרתי שבאוזניות, אותו הרעש שנשמע ברמקולים לא נשמע.

פורסם

לי יש כרגע את הכרטיס של M-AUDIO REVOLUTION 5.1. האיכות שלו מעולה אבל זה כרטיס ישן ואין לו דרייברים לוינדוס 7.

יש לי את הכרטיס עם וינדוס 7 32 ביט והוא עובד היטב. אתה צודק לגבי גירסאת ה64 ביט.

לגבי אוזניות, הAD700 אחלה אבל הבחירה תלויה גם במוזיקה שאתה אוהב.

פורסם
  • מחבר

אני שומע רוק ישן ורוק מודרני. בעיקר metallica ו AC/DC, בנוסף על להקות מודרניות וקצת יותר "ילדותיות" כמו למשל linkin park ו nickelback.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים