עבור לתוכן

Sparkle GTX460 768 GDDR5 HDMI PCI-E Retail

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים על הכרטיס Sparkle GTX460 768 GDDR5 HDMI PCI-E Retail

הוא יעמוד בדרישות של משחקים כמו CALL OF DUTY החדש..ושאר המשחקים החדשים?

פורסם

כבעלים שלו אני יכול להגיד לך שכן

אבל זה תלוי במעבד שעומד מאחוריו גם, היום יש יותר ויותר משחקים שצמאים למשאבים.

פורסם

היי

מעבד עם 4 ליבות יתן לך שיפור משמעותי. לי יש כזה ואני רואה את ההבדלים לבין מעבד 2 ליבות .

פורסם
  • מחבר

אם מדובר במעבד Intel Core i5 650 / 1156 Tray ? זה טוב..

ואם לא למה אתם ממליצים לשדרג?

פורסם

איזה לוח אם ומעבד יש לך כרגע? אתה לא יכול לקחת כל מעבד וסתם להכניס אותו ללוח אם. הוא אמור להתאים לסוקט שלך.

פורסם

המלצה שלי , מעבד I5 760 , או AMD PENOM 2 965 , מעבדיי 4 ליבות טובים .

פורסם

אם יש לו מעבד אינטל, אז הוא יצטרך לשדרג גם לוח אם ל סוקט 1156 ואנחנו לא יודעים מה יש לו כרגע וכמה כסף הוא מוכן להשקיע לשדרוג

פורסם

תגידו לי מבלבלי ביצים.מה לא בסדר במעבד 2 ליבות 4 נימים...

סתם משגעים את פותח הדיון.יש לך אחלה מעבד.

הכרטיס שאתה רוצה לקנות.שגם לי יש בדיוק אחד כזה..מומלץ מאוד.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אח שלי, אמרתי איפשהו שמאבד לא טוב? דיברתי רק על זה שהוא יצטרך לשדרג לוח אם אם יש לו LGA 775 ושייקח את זה בחשבון.

עכשיו אם נדבר על מעבד הזה ספציפי, אז אולי הוא לא כזה רע, אבל הוא עדיין ליבה כפולה (4 נימים לא יוסיפו שום דבר ברוב המשחקים ואני מבין שצורך העיקרי זה משחקים).

במחיר של I5 650 שעולה 814 ש"ח עדיף לשלם 928 ש"ח ולקחת I5 760 ש QUAD CORE אמיתי והרבה יותר חזק מ I5 650 או לחסוך ולעבור ל AMD ולקחת

PHENOM II X4 965 שעולה 755 ש"ח BOX ולקבל עדיין מעבד יותר טוב מ I5 650 וגם QUAD CORE אמיתי ועוד לחסוך על לוח אם של AMD שזולים יותר מINTEL

http://www.tomshardware.com/reviews/best-gaming-cpu-core-i3-athlon-ii-x4,2791-6.html

TOM'S מציע גם או PHENOM II X4 965 או I5 760 כמעבדים הטובים ביותר בקבוצות מחירים שלהם.

פורסם

אך אתה יודע שיש לו לוח 775 ? הוא שאל לגבי מעבד 1156...

ה I5 650 ששאלת עליו יהיה יותר ממעולה, אין שום סיבה לקחת משהו יקר יותר... ( גם I3 יעשה עבודה דיי דומה )

אבל אם אתה מתכוון להשקיע במעבד יקר יחסית ( 650 למשל ) אז כמובן שיהיה עדיף ללכת על ה I5 750...

פורסם

לגיימר רציני כדאי מאוד לקחת QCORE

כבר היום משחקים כמו GTA4 BFBC2 נהנים מאוד מQCORE ושלא נדבר על COD:BO שעם מעבד פחות מtripcore אי אפשר להריץ אותו חלק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים