פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים היי.כמו בכותרת, לחבר שלי יש בית חכם, והוא רוצה לחבר מקור שמע עם מוזיקה ללא הפסקה, רק שהחיבור שיש לו הוא קואקסיאלי.חשבתי נגיד לחבר אייפוד עם מתאם לקואקס(יש דבר כזה בכלל?). אין לי ממש מושג בתחום ולכן כל עזרה תתקבל בברכה.
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים מחבר כן, קואקסיאלי דיגיטלי."בית חכם"- אני לא מבין בזה יותר מדי, אבל ממה שאני יודע, יש בדירה הרבה מאוד חיבורים שמחוברים למחשב ואפשר לתכנת הרבה מאקרויים לשליטה על כל הדירה.
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים אפשר לחבר ממיר דיגיטלי של לוויין או כבלים (אני חושב שיש להם גם חיבור קואקסיאלי בנוסף לאופטי. אבל לא בטוח)אפשר סטרימר או מחשב או DVD פשוט שינגן משהו.
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים מחבר הבעיה היא שאין כבלים/לווין בדירה, ובמיקום של האינפוט אין מחשב/סטרימר שפנוי למשימה הזו.האם דבר כזה יכול לעזור?לא ציינתי זאת ,אבל אפשר להציע פתרונות יקרים קמעה.
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים זה לא יעזור, כי זה ממיר רק -HDMI.מה זה פתרון יקר? לקנות עוד סטרימר זה יקר?
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים מחבר כן אני מעיר מן המתים את הט'רד. אני עושה זאת כי הצורך עדיין קיים.סטרימר לא טוב כי המכשיר צריך לקלוט רדיו מן האוויר(ולא להסתמך על אינטרנט).צריך שתהיה לו יציאה קואקסיאלית/דיגיטלית.אני לגמרי מבולבל כבר מכל הנושא.חיפשתי קצת בנגני MP3, ראיתי שהיה פעם דגם של Iaudio H140 שהייתה לו יציאה דיגיטלית אבל הוא כבר לא מיוצר.לא ראיתי נגן שנמכר כיום שיש לו כזה.אנא עזרו לי לסיים את הסאגה הזאת.תודה.
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים אני לא כל כך מבין בזה, אבל מחיפוש באינטרנט מצאתי את זה, אני מקווה שזה מה שאתה צריךhttp://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?sku=A2869042&cs=04&c=us&l=en&dgc=SS&cid=27722&lid=628335
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים מחבר זה לא ממש אפשרי כיוון שיש לו HTPC עם מארז ולוח ייעודיים למיטב הבנתי ואין שם מקום או סלוט פנוי.אבל גם אם זה היה אפשרי- הרעיון הוא לא "לסתום" לו את השמע המחשב עם הרדיו(השמע של הרדיו אמור להיות מנותב לכניסה האופטית/קואקס שמנותבת לחדר אחר בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.