פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים פירקתי היום את כל המחשב שלי הוצאתי הכל ובדקתי ניקיתי ואחרי שחיברתי הכל בחזרה הכפתור לא מדליק את המחשב , אני בטוח שהבעיה היא שהתבלבלתי בחיבור הכפתור . איך בידיוק צריך לחבר אותו לפינים .
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים תחבר רק את הכפתור הפעלה ללוח אם ותשאיר את כל הריסט/לדים בחוץיש לך על הלוח 2 פינים שבחוברת כתוב עליהם Power Switchתחבר לשם את הכבל, אין חשיבות לכיוון.
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים באסהתחפש על הלוח עצמו באזור של הפינים איזה פינים זה PW Switch או משהו בסיגנון ותחבר לשםיש לוחות אם שזה 2 פינים צמודים ויש לוחות שזה 2 פינים עם רווח ביניהם (סה"כ 3 פינים)
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים מחבר זה כל הפינים ביחד ואני לא זוכר בידיוק איך פירקתי , אני הסתכלתי כדי לזכור וכנראה שכחתי משהו
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים בדרך כלל ליד הפינים על הלוח עצמו רשום מה זה כל פיןאם לא אין לך ברירה אלה לבדוק מה הדגם של הלוח ולהוריד חוברת הוראות מהאינטרנט, אי אפשר לנחש איזה פינים אלה ולא כדאי לנסות אחד אחד.
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים ישרף? בלוח ABIT שהיה לי לאיי אם די שום דבר לא נשרף שניחשתי.. בעצם לא ישרף כלום.. כי אם נגיד תחבר את זה במקום של הריסט ותלחץ, זה יהיה כמו ללחוץ על ריסט במחשב רגיל תקין שהוא מכובה, כלום לא יקרה
פורסם 2003 בנובמבר 822 שנים זה לא 100 אחוז בטוח לחבר אחד אחד עד שזה יעבודנכון שחיבור לריסט לא יעשה בעיות אבל יש פינים בלוח שקיצור שלהם כשהלוח מחובר לחשמל יכול לגרום לנזק. עדיף לא לשחק עם זה.
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מחבר תודה לכולם על העזרה הצלחתי לחבר הכל כמו שצריך , הייה כתוב ליד הפינים איזה חיבור זה למה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.