עבור לתוכן

שאלה | מחיר לוח אם P55A-UD3

Featured Replies

פורסם

שלום חברים אתמול קניתי את הלוח הנ"ל מKSP כי טכנאי מטומטם טען שהלך הלוח אם מה שבסוף התברר כספק שהתקלקל.

אני לא ממש יודע אבל באיזה מחיר ניתן למכור את הלוח? KSP טוענים שאין מדינייות החזרה.

הלוח לא נפתח מעולם..

עברתי על חוקי הפורום ולא ראיתי בעיה לשאול שאלה כזו אם ישנה בעיה אז אנא עדכנו אותי ותנעלו.

תודה בכל אופן.

פורסם

בוקר טוב,

GA-P55A-UD3 (rev. 2.0) זה הדגם הנמכר?

שים לב טוב V2.0 לא 1.0...

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744619

על פי זאפ לוח אם חדש 665 ש"ח לצרכן.

אם כן ניראה מחיר שוק ונדבר... ;D

פורסם
  • מחבר

זה REV 2.0 ככה כתוב על הלוח עצמו למעלה..

באמת קניתי ב665!

פורסם
פורסם
  • מחבר

האריזה נפתחה עוד בחנות, לראות שהכל תקין, כלום לא חובר לכלום ולא הופעל.

אין מה לדבר איתם, מבחינתי KSP הפסידו לקוח.

לריב איתם אני לא הולך, השאלה היא מה המחיר שאני יכול לדרוש על המוצר ואיפה ראוי לפרסם?

ממש תודה לכולם

פורסם

הבעיה פה שהאריזה נפתחה...(לפחות לי)

אני היתי רוכש במחיר מלא רק אם האריזה היתה סגורה ללא פתיחה ומסופקת עם קבלה,אבל זה אני ואני קפדני במוצרים שאני רוכש במיוחד ב 600+ ש"ח.

כי את האחריות לא ניראה לי שאני יקבל,ככה הבנתי...

תנסה לשים תג מחיר של 600 שקל ביד 2 והומלס (צריך קישור?)

לא יודע אם ילך או לא ילך...

חבר שלי קנה לוח של ASUS לוח אם יקר ובסוף לא היה לו שימוש בלוח אבל האריזה נפתחה ויש קבלות אבל למרות הכול מכר את הלקוח ב 200 שקל ממחיר השוק על פי זאפ.

עדיף שתנסה לפרסם ואם לא ילך תנסה להוריד את המחיר.

בהצלחה ידידי.

נ.ב,

באיזה אזור בארץ אתה מתגורר?

פורסם
  • מחבר

פרסמתי 550!

אני מתגורר באיזור שער הנגב (ליד אשקלון) אבל אני נמצא המון במרכז ולעיתים גם בצפון..

יש קבלה ודיברתי עם KSP אין בעיה עם אחריות..

פורסם

1. לא הבנתי אם הלוח הורכב או לא, אבל אם לא, אני מציע לך כן לעמוד על זה שהלוח יוחזר אליהם, נסה לדבר עם שירות הלקוחות שלהם, ולא ישר דרך הסניף. אם הלוח לא נפתח, אין סיבה שלא יוכל להמכר כחדש לחלוטין - זיכוי מלא תוך עד 14 יום, מוצר שמגיע באריזה שהיא לא OEM.

2. אם בכל זאת אתה מחליט למכור את הלוח ביד שניה, אני חושש ש550 לא יעשו את הטריק, זה אומר שמדובר ב105 ש"ח פחות מלוח מהחנות, ובשביל 16% הנחה, סביר שגם מי שמעוניין יגיד, קדימה, עדיף חדש מהחנות. אם אתה רוצה למכור אותו באמת הייתי שווה לך לנסות אחוז "הנחה" גדול יותר מהותית. - לא שאני מעוניין, פשוט מרגיזה אותי תרבות התמחור יד שניה של אנשים.

פורסם
  • מחבר

הקופסה נפתחה..זה מבחינתם אין מה לדבר..

טעות שקניתי שם משהו בכלל.

זה 115 שקל פחות מהמחיר המקורי וכמובן שאני אתפשר כשמישהוא יתקשר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים