עבור לתוכן

צריך עזרה עם מסך כחול

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה במחשב שבערך כל שעה המחשב מפעיל את עצמו מחדש אחרי מסך כחול שבכל פעם אני רואה שגיאה אחרת בפעם האחרונה זה היה בMEMORY MANAGMENT

השגיאה הקריטית היא תמיד:

The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.

בKERNEL POWER

חוץ מזה שגיאות רגילות באותו הזמן :בBUGCHECK

The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000001a (0x00000031, 0x866ca950, 0x8a039000, 0x931c44ba). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 112910-15927-01.

ולפני כן 3 שגיאות שונות:

The BITS service failed to start. Error 0x8007045B

The Background Intelligent Transfer Service service terminated with service-specific error %%-2147023781.

The Windows Defender service terminated with the following error:

%%-2147024882.

ניסיתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה...זה לא עזר...

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

ראשית כל , במבט ראשוני זה נראה כאילו יש לך וירוס ,

אבל בכל מקרה , לא תמיד זאת בעיה של מערכת ההפעלה ,

יכול להיות שיש לך זכרונות תקולים ,

או ספק כח חלש מדי ,

ויכול להיות גם שהלוח לך לא תקין ,

אני ממליץ לך לבדוק את הלוח אם יש לו כבלים נפוחים , ,

אם לא , תבדוק את הזכרונות עם MEMTEST ,

תבדוק גם אם הלוח שלך תואם את הזכרונות הנמצאים ברשותך ,

אם הכל בסדר אז הבעיה היא כנראה הספק או הלוח , , ,

אני מציע כבר שתיגש למעבדה ...

פורסם
  • מחבר

טוב קורה פה משהו מוזר...

המחשב הגיע למצב שהדברים בו קורסים בלי הפסקה (אקספלורר , וכל מיני ישומים ושירותים אחרים בווינדוס)

כל 2 דקות יש מסך כחול, אבל כשאני טוען את הגדרות הדיפולט בביוס , המחשב חוזר לתפקיד כרגיל לאיזה שעה שעתיים ואחרי זה שוב התקלות באות בצרורות...

יכול להיות שזה משהו בביוס?או אולי וירוס שיושב בהארד דיסק... פרמטתי את הכונן של הווינדוס והתקנתי מחדש וזה לא עזר, אבל יכול להיות שפירמוט כולל של כל הארד דיסק יעזור?

פורסם

טוב קורה פה משהו מוזר...

המחשב הגיע למצב שהדברים בו קורסים בלי הפסקה (אקספלורר , וכל מיני ישומים ושירותים אחרים בווינדוס)

כל 2 דקות יש מסך כחול, אבל כשאני טוען את הגדרות הדיפולט בביוס , המחשב חוזר לתפקיד כרגיל לאיזה שעה שעתיים ואחרי זה שוב התקלות באות בצרורות...

יכול להיות שזה משהו בביוס?או אולי וירוס שיושב בהארד דיסק... פרמטתי את הכונן של הווינדוס והתקנתי מחדש וזה לא עזר, אבל יכול להיות שפירמוט כולל של כל הארד דיסק יעזור?

אני מבין שאתה לא כ"כ מקשיב למה שאומרים לך ,

אני סיימתי פה ,

שיהיה בהצלחה ,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים