עבור לתוכן

זקוק לייעוץ בבחירת כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

יש לי את המחשב כבר כמה שנים רציתי לחזק אותו קצת שיסחוב טיפה משחקים ושתיהיה יציאת HDMI

המפרט הוא ככה :

Asus p5ld2 לוח אם

Gforce 6600GT 256MB כרטיס מסך

Pentium D 2.8 מעבד

200gb sata דיסק קשיח

3 גיגה זיכרון kingston ddr2 667mhz

ספק כוח FSP 400W

עכשיו כמה שאלות

1. היציאה שלי בלוח אם זה PCI e הישן ולא 2 אם אני אוכל להשים עליו כרטיסים חדשים ואם ההבדלים כאלה משמעותיים

2. אם שווה לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך נורמלי עם המעבד הזה , שהכוונה לכרטיס מסך נורמאלי זה לGTS450 או HD5750 (טווח מחירים שאני מוכן להשקיע הוא בין 400-600 מקרים חריגים 650 אם זה ממש שווה להוסיף) .

3. אם בכלל הספק כוח שלי יצליח לעמוד במשימה של לסחוב את הכרטיסי מסך האלה או שאני יאלץ לשדרג אותו שזאת האופציה הפחות עדיפה עלי.

אם יש לכם דגמים אחרים מומלצים של כרטיסי מסך הם יתקבלו בשמחה ;]

תודה רבה לכל העונים :)

פורסם
  • מחבר

אבל כל הקטע זה שאם נגיד דבר כזה יסחוב עם הספק הזה

פורסם

1. לא משנה. כל עוד זה PCI-E זה מתאים ההבדל הוא במהירות של החיבור שגם כככה לא פוגעת ממש בביצועים.

2.על המעבד הזה כרטיס GTS450 יהיה צוואר בקבוק ככה שתצטרך לדעתי גם להיתפשר קצת בכרטיס מסך לכיוון 9600GT או משהו כזה. הוא גם יחזיק לך משחקים בסדר. אם תוכל לרשום על איזה מסך אתה עובד זה גם יעזור.

3.החברה של הספק כוח היא לא ג'נרית אבל בגלל שהמחשב ישן כדאי שתביא את הדגם המלא, מצד שני נראה לי שאם תיקח כרטיס כמו 9600GT הספק יסחוב.

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963

ותשכח מבעיות מהירות בכרטיס מסך ל-5 שנים הקרובים.

הספק הזה לא יספיק לכרטיס הזה. הוא ידוע כצרכן חשמל די גדול, מה גם שהוא יהיה צוואר בקבוק.

פורסם
  • מחבר

1. לא משנה. כל עוד זה PCI-E זה מתאים ההבדל הוא במהירות של החיבור שגם כככה לא פוגעת ממש בביצועים.

2.על המעבד הזה כרטיס GTS450 יהיה צוואר בקבוק ככה שתצטרך לדעתי גם להיתפשר קצת בכרטיס מסך לכיוון 9600GT או משהו כזה. הוא גם יחזיק לך משחקים בסדר. אם תוכל לרשום על איזה מסך אתה עובד זה גם יעזור.

3.החברה של הספק כוח היא לא ג'נרית אבל בגלל שהמחשב ישן כדאי שתביא את הדגם המלא, מצד שני נראה לי שאם תיקח כרטיס כמו 9600GT הספק יסחוב.

הספק הזה לא יספיק לכרטיס הזה. הוא ידוע כצרכן חשמל די גדול, מה גם שהוא יהיה צוואר בקבוק.

מסך 17" Samsung 730b

הדגם של הספק כוח הוא FSP-400-60HCN

אני לא בקטע של המשחקים המטורפים אבל לפחות שהGTA החדש יעבוד כמו שצריך ושהPES יזרום חלק ובלי תקיעות פה ושם אם ה9600GT יפעיל את הGTA

אז סבבה , חוץ מזה גם אני רציתי יציאת HDMI שאני יראה על הטלויזיה קצת סרטים באיכות אז כרטיס מסך מטורף ויקר לא כזה לחוץ לי .

לא בא לי להוסיף עכשיו עוד 300 שקל על ספק וגם לקנות כרטיס יקר זה סתם לא משתלם .

תודה רבה ;]

דרך אגב עשיתי בדיקה בZAP ולא מצאתי כרטיס 9600GT עם HDMI

פורסם

הבעיה עם GTA היא שהפורט שלו דפוק וזה אומר שגם כרטיסי מסך מפלצתיים מתקשים להריץ אותו טוב אז תצטרך להיתפשר במשחק הזה די הרבה.

בנוגע לשאר המשחקים,הם אמורים לרוץ טוב אולי לפעמים להוריד פילטרים וכאלה.

נראה לי שאפשר לזרום ל9800GT מה שאני לא יכול להגיד בוודאות זה האם הספק יסתדר איתו אז עד שיהיו עוד תגובות היתיי אומר בינתיים 9600GT בוודאות.

פורסם
  • מחבר

אממ חשבתי אולי לקנות את ה5750hd בגלל היציאת HD אני מאמין שהוא יסחוב עם ה400W שיש לי ואני אומר שאם כבר אני קונה כרטיס מסך אז שיהיה טוב ושמקסימום אני ישדרג את המחשב אני יקח אותו למחשב החדש .

ה9600gt בלי יציאת HD ואם אני כבר משקיע 500 שקל על כרטיס מסך אני מעדיף להוסיף עוד 100 בשביל להביא משהו טוב .

ועדין גם עם צוואר בקבוק אני עדין חושב שאני יקבל ביצועים יותר טובים מה5750 מאשר ה9600GT (תקנו אותי אם אני טועה) .

אם יש לכם הצעות טובות יותר , המלצות לכרטיס מסך אחר שכדאי לי לקחת אנא שתפו אותי כי אני לא כלכך יודע מה לעשות

תודה מראש

פורסם

יש משחקים מסויימים כמו GTAIV או COD BO שאני יכול להגיד לך שאתה יכול לשכוח מלשחק אותם... נקודה.

גם אם היה לך GTX580 שום דבר לא יעזור פה, הפנטיום D שלך הוא out dated מדיי לכל משחק חדש שיש היום ועומד הרבה מתחת לדרישות המינימום.

פורסם

היי

אתה חייב קודם כל להגדיל את הראם ל4 גיגה למישחקים, זה עוזר לטעינת מישחקים מהר יותר, מניסיון.

המעבד שלך מושלם רק לכרטיס שלך 9600GT, לכרטיס חזק יותר לא תיראה שינוי משמעותי (צוואר בקבוק).

אתה חייב לשדרג את כל הפלטפורה בכדאי של תיתאכזב אם תיקח את ה4890 שביפרוש לא יעבוד טוב אצלך.

אני מיצטער .

רוני

פורסם

לדעתי אם הוא לא מתקין WINDOWS 7 X64, אז 2GB זיכרון מספיק ל WIN 7 X32 ובטח מספיק ל WIN XP.

אבל, בגדול אני מסכים שמעבד מיושן מאוד ואם יש אפשרות כספית יש צורך בשדרוג של מעבד לפני כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

לדעתי אם הוא לא מתקין WINDOWS 7 X64, אז 2GB זיכרון מספיק ל WIN 7 X32 ובטח מספיק ל WIN XP.

אבל, בגדול אני מסכים שמעבד מיושן מאוד ואם יש אפשרות כספית יש צורך בשדרוג של מעבד לפני כרטיס מסך.

להחליף מעבד זה פשוט להחליף למחשב חדש .

כנראה שאני ידחה את השדרוג של הכרטיס מסך ונקנה מחשב יותר טוב בעתיד הקרוב ;]

תודה רבה בכל אופן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים