עבור לתוכן

צריך קצת מידע על הiHP120

Featured Replies

פורסם

יש כבר איזה חנות שמוכרת אותם....

• תגובות 54
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה חנות

?

פורסם

כן מעניין מי מייבא

פורסם

כן מעניין מי מייבא

לך עמוד אחורה ותדע >:( >:(>:(

פורסם

יש פה ביקורת מאוד גדולה ועם הרבה תמונות למי שעוד לא ראה למרות שזה מתורגם מקוריאנית ויש כל מיני באגים..

http://www.mrmoogle.de/iHP-120Review/babelfish.altavista.com/babelfish/urltrurldc34.html

לדעתי למי שעדיין שוקל, לכו על זה תקנו בארץ אז מה עם יוצא 500 שקל יותר, זה שווה את זה. קניה הרבה יותר בטוחה בלי כל המישלוחים והמיסים המעפנים האלה והדבר הכי חשוב, אחריות לכו תדעו מה יקרה למכשיר שלכם, לפחות תהיה לכם תחברה בארץ עם שנה אחריות שתוכלו להחליף ולתקן שם..

אם יכולתי ולא היה לי כבר נגן אמפי3 הייתי בטוח הולך על זה (בתקווה שיש אפשרות לשלומים בלי ריבית או משהו אחרת זה דיי שחיטה..)

ולסיום, בוא נקווה שבחנוכה כל אחד פה יקבל את הצמד הבא מתנה מהדוד העשיר:

iriver_ihp120rev_img_30b.jpg

:o ;D :o ;D

פורסם

אם הייתי מקבל את האוזניות האלו 100 אחוז שכבר הייתי קונה אותו

אבל מה שמקבלים איתו זה האוזניות כפתור. :-\

האוזניות שמראים בתמונה הם מעולות עולות איזה 40 דולר!!

שילוב בן זונה

רק חבל שבמציאות הוא לא מתקיים. :-\

פורסם

גם אני היתי ממליץ לקנות אותו מהארץ , למרות שכדאי לברר טוב טוב לפני את תנאי האחריות של החנות היחידה שכרגע מוכרת אותו,

נקווה שכמה שיותר מהר תהיה הצפה של המכשיר הזה בכל הארץ , הוא נראה מעולה ויהיה חבל שאנשים שרוצים יסתבכו עם קנייה...

פורסם

האוזניות שמקבלים עם האיריבר הן סנהייסר MX300, אוזניות מכובדות ביותר יחסית לשיט ששאר החברות מצרפות למוצרים שלהם.

פורסם

האוזניות שמקבלים עם האיריבר הן סנהייסר MX300, אוזניות מכובדות ביותר יחסית לשיט ששאר החברות מצרפות למוצרים שלהם.

גם נכון שמעתי את האוזניות האלו חמודות אבל הייתי מעדיף משהו אחר... אני שונא אוזניות כתפור , הן נופלות כל הזמן:)

פורסם

אני חושב שPX200 הן הניידות המושלמות (חוץ מכפתורים)

פורסם

מישהו יודע על עוד חנות שמוכרת את הihp 120 בארץ?

ומישהו יכול להביא לי ביקורות על ה ihp120? (חוץ מה cnet,ign והביקורת שהביאו בעמוד הקודם)

פורסם

לי לדוגמא יש את האוזניות של

koss sportapro

שהזמנתי מחול ועלו לי 170 שקל

במקום בארץ 270 שקל

כמה עולות השנהייזר בארץ ה px 200

הבנתי שהם אוזניות ממש טוב

גם כשקניתי את האוזניות שלי היו אז את ה px 200

אבל הן היו יקרות ב 20 דולר.

פורסם

מה עם הבקשה לביקורות שביקשתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים