עבור לתוכן

דרוש מחשב נייד חדש מ EBAY - תקציב = 1500$ +-

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש מחשב נייד חדש. אתחיל ואומר שאני לא גיימר (טוב נו, אולי קצת..) , לא משתמש בתוכנות כבדות וסביר להניח שאת רוב חייב המחשב יבלה בהרצת יישומים פשוטים בבית כמחשב משני (מול הטלוויזיה..). אממה, אני אוהב את הצעצועים שלי - "בעלי מקדם פוזה גבוה". :)

המחשב הנייד הקודם של אבד ויש לי החזר מהביטוח של עד 6000 ש"ח להחלפתו בחדש כך שהתקציב מכובד למדי לדרישות שלי..

עשיתי קצת הרבה סקר שוק והגעתי למס' פיינליסטים:

HP ENVY 14 - חמוד מאוד אבל הבנתי שהוא מאכזב ללא מסך ה RADIANCE שהופסק יצורו.

HP ENVY 17 - תחליף DESKTOP גדול כבד ועתיר בפיצ'רים ובחיבורים - איכותי מאוד, מגיע עם 2 בטריות, בלוריי ו 1080P.

ASUS G53 - מחשב גיימרים דנדש עם מפרט מטורף למחיר ולגודל - 1080P, GTX460 1.5GB מקום ל 2 קשיחים..

ALIENWARE MX11 - נייד קטן, חזק, קליל יחסית לשאר הפיינליסטים, בעל מפרט מרשים מאוד לגודל 11.6 וזה גם מותג חלומי..

ועכשיו לשאלה - מה אתם הייתם בוחרים ? מה היה השיקול שלכם ? אני כרגע יותר מתחבר ל MX11 אבל אתמול הייתי "סגור" על ה HP 17 ככה שהכל די גמיש. יש לכם רעיון אחר ? (כי יש גם VAIO Z ב EBAY) אבל הוא ממש מפחיד אותי..

המון תודה. מצפה לתגובותיכם.

פורסם
  • מחבר

160 צפיות ולאף אחד אין דעה בעניין ? את מי מהם אתם הייתם קונים ? הייתם קונים משהו אחר ??

פורסם

יש לי הסבר פשוט לסיבה שאין לך תגובות בינתיים: החבר'ה פה רגילים לדיונים ענייניים, של "איזה מחשב כדאי לקנות לצרכים א-ב-ג". כשבא בנאדם שמבקש מחשב סתם בשביל הפוזה, מה אתה מצפה שיגידו לו? מה לעשות שאני לא פוזאיסט, ואני לא קונה דברים סתם בשביל היופי? איך אני אמור להבין את ה"דרישות" שלך?

פורסם
  • מחבר

למה ככה ?? :nono:

יש לי תקציב והוא די מכובד. מה הטעם בלהביא כאן דרישות כשכל המחשבים המדוברים הם בעלי כרטיס מסך חזקים יחסית, מעבדי I7, דיסקים 7200 והם בעלי 4GB ומעלה.. - כולם כאן יתמודדו עם מטלות היום יום באופן מעולה, העניין פה הוא לא כוח וזה ממש לא מעניין אותי.

השאלה שלי כאן היא קצת אחרת והיא מי מאלה אתם הייתם בוחרים ? האם להתמקד בניידות נטו (M11X), בכוח (G53), או במחשב שיש בו הכל אבל הוא לא ממש נייד (ENVY 17). עם כל אחד מאלה אני יכול הסתדר יופי רק שקשה לי לבחור..

מי מהם יהיה אמין יותר ? האם ה 335GT של ה M11X יוכל לספק אותי במשחקים כמו BATTLEFIELD גם עוד שנה-שנתיים ? האם ה ASUS ?

אגב, לשאלתך, המחשב ישמש מדי פעם גם לפגישות עסקיות ומחשב כמו ה M11X הוא ממש CONVERSATION PIECE והוא בהכרח ייתן ערך מוסף בפגישות שכאלה. פוזה זו לא מילה גסה.

תודה.

פורסם

160 צפיות ולאף אחד אין דעה בעניין ? את מי מהם אתם הייתם קונים ? הייתם קונים משהו אחר ??

גם אם הייתי מנסה לא הייתי מצליח למצוא קבוצת מחשבים כל כך לא קשורה. (אולי חוץ מהעובדה שלכולם כרטיס מסך לא מובנה)

אתה מחפש מחשב שיהיה יפה ולא יותר מזה. אי אפשר לענות לך מה עדיף.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת היא - תנסה להתמקד לכיוון מסויים (גודל, משקל ושימושיות של נייד)

לא קונים מחשב לפי - מה גובה התקציב שיש לי, ומה הכי יפה ממה שמשאיר שקל וחצי עודף.

נ.ב.

רוצה פוזה, תקנה חליפה

אנשי עסקים אמיתיים הולכים עם מחשבים עסקיים כמו סדרת ה-T של לנובו או סדרת ה-EB של HP

פורסם
  • מחבר

היי,

אני משתמש כרגע ב LENOVO X201, אבל לידיעתך, מהיום אנשי עסקים אמיתיים הולכים גם עם ASUS G53JW-A1 !! (וגם עם תיק של R.O.G וגם עם עכבר של R.O.G..)

צר לי שלא הובנתי כהלכה. נכון, אין לי סיבה, דרישה או אפילו צרכים ספציפיים ונכון שהמחשבים שהצעתי מאוד רחוקים אחד מהשני (כפועל יוצא מחוסר הדרישות..) אבל בסוף קיבלתי עזרה. ולראיה, פתחתי בדיוק את אותו פוסט ב 2 פורומים זרים וקיבלתי תגובות רציניות ולא ביקורת על עצם חוסר הדרישות שלי.

יום טוב ותודה לכולכם.

פורסם

היי,

אני משתמש כרגע ב LENOVO X201, אבל לידיעתך, מהיום אנשי עסקים אמיתיים הולכים גם עם ASUS G53JW-A1 !! (וגם עם תיק של R.O.G וגם עם עכבר של R.O.G..)

צר לי שלא הובנתי כהלכה. נכון, אין לי סיבה, דרישה או אפילו צרכים ספציפיים ונכון שהמחשבים שהצעתי מאוד רחוקים אחד מהשני (כפועל יוצא מחוסר הדרישות..) אבל בסוף קיבלתי עזרה. ולראיה, פתחתי בדיוק את אותו פוסט ב 2 פורומים זרים וקיבלתי תגובות רציניות ולא ביקורת על עצם חוסר הדרישות שלי.

יום טוב ותודה לכולכם.

יוצא לי לראות אנשי היי טק על הסיס קבוע (פעם בשבוע לפחות באוניברסיטה, בכניסה לפקולטה מגייסים עובדים) ומה שאמרת לא קורה.

זה גם לא סביר, שאדם שחשוב לו אורך חיי הסוללה, ניידות וחוזק המחשב יבחר לקנות נייד כבד, חם ועם שעתיים סוללה.

צר לי שאתה בוחר לראות את הדברים בצורה זו.

מטרת השאלה היית לכוון אותך למפרט המומלץ ביותר ולא החלטה של למי ה"עטיפה" היפה ביותר או למי המפרט המרשים ביותר על הנייר.

הביקורת נועדה לגרום לך לחשוב האם באמת כדאי להוציא סכום גבוה כל כך, כשאתה אומר - שאין דרישה לביצועים מיוחדים מהמחשב.

פורסם

היי,

משתתף בצערם. אני החזקתי את עצמי לא לגרד את הציפוי המבריק עם שפכטל במחשב הנייד הישן. למזלי נפטרתי מהזוועה הזאת ורכשתי lenovo עסקי עם 0% פלסטיק/ציפוי מבריק. בכל מקרה, הדרישה היחידה שלך זה מחשב עם מקדם פוזה ובתחום הזה אפל מס' 1.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים