פורסם 2010 בנובמבר 2815 שנים למטרות גיימינג וגלישהעכבר חוטי וחשוב שיהיה מותאם לשני הידייםתודה והמשך ערב טוב
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים לא יודע איך השניים הללו אבל אחרי שנים עם ה G5 עברתי היום ל XAI ואני מרוצה עד השמייםאני לא גיימר מנוסה כמו האחרים פה, אבל גיימר מתחיל ועובד הרבה בתלת מימד ובינתיים אני ממש שמח מה SteelSeries Xai.
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים איך Razer Lachesis לעומת לוג'יטק mx518?ה MX518 מעולה, אבל מתאים רק ליד ימין (תבדוק תמונות שלו בגוגל ותראה).ה RAZER DEATHADDER הוא גם עכבר מעולה, יש לו מהדורה מיוחדת לשמאליים, אבל לדעתי גם עם העכבר הרגיל אפשר לעבוד בקלות עם שני הידיים.
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים Steel Series Xai הוא בין העכברים הטובים ביותר וכמובן הטוב ביותר עם עיצוב המתאים לשתי ידיים. אפשר למצוא אותו עכשיו ב 345 ש"ח באינטרנט. אני בעצמי חשבתי עליו, רק כפתורים שבצד ימין מדאיגים אותי. nucleo, תגיד זה לא קורה לך שאתה לוחץ עליהם כל הזמן?
פורסם 2010 בדצמבר 315 שנים בהתחלה כן זה ממש הציק אז ביטלתי אותם גם ככה אני אף פעם לא משתמש בהם היום כבר כמעט לא קרה לי אני מניח שפשוט צריך להתרגל אבל זה בטח תלוי גם במבנה היד אחרי עבודה של כמה שעות בזיבראש אני ממש מרוצה רק ממש הייתי רוצה שגם הגלגלת תוכל לקבל פקודות מאקרו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.