עבור לתוכן

הרכבתי 2 כרטיסים זיכרון חדשים והמחשב לא עולה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה שאתה רוצה שאני יעשה בסופו של דבר זה OC?? לפי מה שהקראתי עד עכשיו יש בזה סיכונים

פורסם

מה שאתה רוצה שאני יעשה בסופו של דבר זה OC?? לפי מה שהקראתי עד עכשיו יש בזה סיכונים

פעולה הפוכה ל-OC עושים באותה דרך.

פורסם
  • מחבר

זה בטוח?? כי אני לא מספיק מתמצא בדברים האלו ואני פוחד שאני יהרוס משהו

ותגיד למה לעזזל החברה המטומטמת הזאתי לא רושמת OC על האריזה שלה, אח שלי אמר לי לקנות את הכרטיסים האלו ואני לא בטוח שהוא יודע את זה אז אני ידבר איתו, אולי הוא ידע לעשות לי את זה בצורה בטוחה אם לא אני יתיעץ איתו ויחזור אליך בסדר??

תודה

פורסם

זה בטוח?? כי אני לא מספיק מתמצא בדברים האלו ואני פוחד שאני יהרוס משהו

ותגיד למה לעזזל החברה המטומטמת הזאתי לא רושמת OC על האריזה שלה, אח שלי אמר לי לקנות את הכרטיסים האלו ואני לא בטוח שהוא יודע את זה אז אני ידבר איתו, אולי הוא ידע לעשות לי את זה בצורה בטוחה אם לא אני יתיעץ איתו ויחזור אליך בסדר??

תודה

חיפוש של דגם לוח אם בגוגל לוקח בדיוק חצי דקה. קודם בודקים - אח"כ קונים.

פורסם
  • מחבר

לא מבין בזה כול כך וסמכתי אליו

פורסם

חיפוש של דגם לוח אם בגוגל לוקח בדיוק חצי דקה. קודם בודקים - אח"כ קונים.

שנייה שנייה, יש פה בחור בשם NIKE, שהוא כנראה מבין איך להכניס זכרון עם תדר גדול יותר מהתדר שהלוח תומך בו, במיוחד בלוח איפה שניתן לכוון רק 4 טיימינגים ולא את כל שאר הטיימינגים האחרים. שבתמונה פה :

קליק

אולי הוא יוכל לעזור לך...הלוואי עם כך!

פורסם

^ אם זה ניסיון לעקיצה זולה, אז היא לא מוצלחת.

מה שאמר !_Nike_! בדיון ההוא שאליו אתה מתכוון הוא נכון. תדר הזיכרון שמפרסם היצרן הוא בסך הכל התדר המרבי שבו נבדק הזכרון ונמצא כעובד בצורה תקינה. לרוב תדר נמוך יותר לא יהווה בעיה כי מודול הזכרון יכול להתמודד איתו ללא בעיה (הרי נבדק כועבד בתדר גבוה יותר בצורה יציבה) ולרוב זכרון מחברה מוכרת גם מסוגל לעבוד בתדר גבוה יותר תחת OC.

עובדה שברגע שפותח הדיון פה התקין רק מודול זיכרון אחד מהחדשים שקנה המערכת עלתה ללא בעיה, כך שהתדר שבו מפורסם שהזכרון עובד הוא לא המקור לבעיה.

בעיות תאימות בין זכרון ללוח יכולות לנבוע מענייני Single Side/Double Side או פרט טכני אחר. אבל להפעיל זיכרון שמסוגל לעבוד בתדר שעון גבוה יותר מזה של בקר הזכרון על הלוח/מעבד, ובתנאי שמכל שאר הבחינות הזכרון מתאים, לרוב אין בעיה.

לפותח הדיון:

1. תנסה לאפס BIOS.

2. אם זה לא עובד תעלה את המערכת רק עם מודול זכרון בודד ותעלה לפה תמונה מ-CPU-Z או שתכתוב מהן ההגדרות שלו ב-BIOS.

פורסם

^ אם זה ניסיון לעקיצה זולה, אז היא לא מוצלחת.

חס וחלילה....אני מכבד אותו ואת הדעות שלו, אולי הוא באמת יוכל לעזור :nixweiss:

אם אתם מדברים על תדר מירבי וזה....למה לוח יפעיל זכרון ב-1066 MHZ ב-OC חלק, וכרטיס שפועל ב-1066 בעצמו לא? ;)

פורסם
  • מחבר

עובדה שברגע שפותח הדיון פה התקין רק מודול זיכרון אחד מהחדשים שקנה המערכת עלתה ללא בעיה, כך שהתדר שבו מפורסם שהזכרון עובד הוא לא המקור לבעיה.

יש לי בעיה גם עם זיכרון אחד, אחרי שהעלה הוינדוס אחרי כמה דקות (שהלכתי למטבח וחזרתי) הוינדוס לא פעל יותר וגם פעם אחת ניסיתי להפעיל והמחשב לא עלה

אז הוא לא עובד חלק

לפחות אני מבין מה הבעיה מה שאח שלי ואני לא ידענו זה שהלוח קורא 1066MHZ בOC כי לא רשום את המארז שלו את זה, רשום אליו בענק 1066MHZ

אני ינסה מחר להחזיר לחברה ולקחת את ה800MHZ במקום הOC

משהו יכול להגיד לי באיזה זיכרון אני יכול להחליף את שלי -קניתי בחנות KSP והם עלו 540 ש"ח

תודה

פורסם

אם אתה מעוניין, אני מוכן להחליף איתך + להוסיף כסף.

יש לי 2X1 GB DDR2 800 G SKILL.

פורסם

פותח הדיון, אתה יכול להפעיל את הזכרון שלך על הלוח שלך.

אתה צריך להכנס ל-BIOS ולבדוק שהתדר, מתח ותזמונים מוגדרים כפי שקבע היצרן.

עם ערכת השבבים והמעבד שלך יכולה להיות בעיה להריץ את הזכרון בתדר של 1066 (אך לא בטוח) ואז במקרה הכי גרוע תריץ אותו על 800.

אבל קודם צריך להתחיל ממשהו - איפוס BIOS ו/או הגדרת ערכים ידנית.

פורסם

שלושה עמודים ואתה לא מנסה את מה שמציעים? או שניסית ולא הבנתי.. אם ניסית אז תפרט בעניין.

2. אם יש לך גישה ל-BIOS (אם אתה מקבל תמונה בשלב כלשהו על המסך) תבדוק שהמתח, תזמונים והגדרות תואמים לאלו של היצרן.

3. אם אין לך גישה ל-BIOS תאפס את ה-BIOS על-ידי הוצאת הסוללה או שימוש במגשר (ג'אמפר) כדי לקצר את הפינים שבדרך כלל נמצאם לצד הסוללה (פרטים בחוברת לוח האם).

כשמחליפים זיכרונות בזיכרונות שונים, אפילו במעט, כדאי לאפס BIOS או להגדיר ידנית את התדר-מתח-תזמונים. אם ההגדרות הקודמות עדיין בתוקף והזיכרונות החדשים לא "מאשרים זאת" אז הרי שיהיו בעיות.

עריכה: שי הקדים אותי :)

פורסם
  • מחבר

החלפתי את הזיכרונות שלי ל2X2GB G.Skill 800MHZ

אפשר לנעול

פורסם

יכלת לחסוך את כל זה ופשוט להחליף .

א. אני מתפלא שלא הציעו לך את זה מההתחלה.

ב.אמרו לך לאפס ביוס משהו כמו 20 פעם זה יכל לפתור לך את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

יכלת לחסוך את כל זה ופשוט להחליף .

א. אני מתפלא שלא הציעו לך את זה מההתחלה.

ב.אמרו לך לאפס ביוס משהו כמו 20 פעם זה יכל לפתור לך את הבעיה.

בסדר לא נורא

תודה בכול זאת על כול העזרה שלך ושל האחרים פה בפורום :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים