עבור לתוכן

הרכבתי 2 כרטיסים זיכרון חדשים והמחשב לא עולה

Featured Replies

פורסם

החלפתי את שתי כרטיסי הזיכרון שלי של 2X1GB של סמסונג DDR2 667MHZ בשני כרטיסים חדשים של corsair 2X2GB 1066MHZ

הלוח אם שלי תומך ב1066MHZ וחיברתי את שני הכרטיסים לאותכם מקודמות שניתקתי את הקודמים (2 צהובים) אבל כשאני מפעיל את המחשב הוא מנסה לעלות ואז אחי חצי דקה נכבה ומנסה לעלות שוב ואין שום צג במסך (אם זה עוזר אז המאוורר שעל הלוח אם מסתובב ומספיק להסתובב לסירוגין)

חייב עזרה דחוף

פורסם

החלפתי את שתי כרטיסי הזיכרון שלי של 2X1GB של סמסונג DDR2 667MHZ בשני כרטיסים חדשים של corsair 2X2GB 1066MHZ

הלוח אם שלי תומך ב1066MHZ וחיברתי את שני הכרטיסים לאותכם מקודמות שניתקתי את הקודמים (2 צהובים) אבל כשאני מפעיל את המחשב הוא מנסה לעלות ואז אחי חצי דקה נכבה ומנסה לעלות שוב ואין שום צג במסך (אם זה עוזר אז המאוורר שעל הלוח אם מסתובב ומספיק להסתובב לסירוגין)

חייב עזרה דחוף

תחבר אחד - תנסה לעלות.

תנתק. תחבר שני - תנסה לעלות.

יכול להיות שסטיק אחד תקול מהמפעל. קרה לי. חזרתי לחנות והחליפו לי בלי בעיות.

פורסם

1. תנסה לבדוק רק עם מודול זיכרון אחד בכל פעם (תנסה את שניהם כמובן) ובחריצים שונים (כולל צמד החריצים הנוסף).

2. אם יש לך גישה ל-BIOS (אם אתה מקבל תמונה בשלב כלשהו על המסך) תבדוק שהמתח, תזמונים והגדרות תואמים לאלו של היצרן.

3. אם אין לך גישה ל-BIOS תאפס את ה-BIOS על-ידי הוצאת הסוללה או שימוש במגשר (ג'אמפר) כדי לקצר את הפינים שבדרך כלל נמצאם לצד הסוללה (פרטים בחוברת לוח האם).

פורסם
  • מחבר

תחבר אחד - תנסה לעלות.

תנתק. תחבר שני - תנסה לעלות.

יכול להיות שסטיק אחד תקול מהמפעל. קרה לי. חזרתי לחנות והחליפו לי בלי בעיות.

Ok תודה אני ינסה

פורסם

Ok תודה אני ינסה

גוף ראשון, יחיד, בזמן עתיד - אנסה.

פורסם
  • מחבר

גוף ראשון, יחיד, בזמן עתיד - אנסה.

אחי ניסיתי כול אחד בנפרד והמחשב עלה עכשיו מה שמוזר זה שבראש עלה והמאוורר שעל הלוח אם פעל רגיל וכשחיברתי את השני לבד המאוורר פעל ממש אבל ממש חזק, כשאני מחבר את שניהם המחשב לא עולה יכול להיות שלוח אם מקבל עד 3GB זיכרון או שאחד לא עובד טוב?

רשום על המארז של הלוח אם Features SATA 3GB interface

פורסם

Features SATA 3GB interface

לא קשור.

פורסם
  • מחבר

לא קשור.

יכול להיות שהלוח אם חלש מדי?

פורסם

1. תנסה לבדוק רק עם מודול זיכרון אחד בכל פעם (תנסה את שניהם כמובן) ובחריצים שונים (כולל צמד החריצים הנוסף).

2. אם יש לך גישה ל-BIOS (אם אתה מקבל תמונה בשלב כלשהו על המסך) תבדוק שהמתח, תזמונים והגדרות תואמים לאלו של היצרן.

3. אם אין לך גישה ל-BIOS תאפס את ה-BIOS על-ידי הוצאת הסוללה או שימוש במגשר (ג'אמפר) כדי לקצר את הפינים שבדרך כלל נמצאם לצד הסוללה (פרטים בחוברת לוח האם).

וגם יעזור אם תכתוב את דגם לוח האם.

פורסם
  • מחבר

וגם יעזור אם תכתוב את דגם לוח האם.

Gigabyte GAP31DS3L

תודה על העזרה

פורסם

Gigabyte GAP31DS3L

תודה על העזרה

DDR2 1066(OC)/800/667

1066MHZ רק באוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

DDR2 1066(OC)/800/667

1066MHZ רק באוברקלוק.

מ'זאת אומרת?

פורסם

קודם כל כמה הערות מנהלתיות:

1. אל תצטט בבקשה הודעה שמעליך, זה מיותר ולא תורם לסדר בדיון. זה די ברור שאתה מגיב להודעה שמעליך. יוצא דופן הוא מצב שמתוך הודעה ארוכה אתה מעוניין להתייחס רק לחלק מסוים.

2. אל תקפיץ את הדיון על-ידי הוספת הודעה חדשה כשאתה המגיב האחרון. כדי להוסיף מידע להודעה האחרונה שלך תשתמש בכפתור עריכה (יוצא דופן פה הוא מצב שיש לך עדכון או מידע חדש שחיונים להמשך הדיון).

עכשיו לנושא הדיון.

1. ניסית לאפס BIOS?

2. ניסית להרכיב את שני הזכרונות בחריצים האדומים?

3. איזה מעבד מותקן לך במערכת?

פורסם
  • מחבר

1+2 הבנתי מצטער

1) לא

2) כן

3) INTEL CORE 2 DUO E6750

פורסם

כששני המודולים מחוברים לחריצים הצהובים, תתחיל מאיפוס BIOS (דרך ה-BIOS או המגשר שליד הסוללה).

אם גם זה לא עובד - תחבר מודול זיכרון אחד, תיכנס ל-BIOS ותבדוק מהן הגדרות התדר מתח ותזמונים שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים