עבור לתוכן

אוזניות נוחות! ואיכותיות יחסית, לעריכת סרטים ושימוש כללי; עד 200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הי

אני רוצה לקנות אוזניות אשר קודם כל יהיו נוחות לעבודה ממושכת. אני עורך סרטים ורוצה נוחות לאורך זמן

מלבד זה האוזניות ישמשו למוזיקה, סרטים ומשחקים והייתי רוצה שיהיו איכותיות כמה שניתן בתקציב הנתון.

ברור לי שאני לא אקבל משהו דומה לאוזניות לאודיופילים של 1000 ש"ח אבל גם לא רוצה זבל.

לצורך השוואה - בינתיים אני משתמש ב-Koss KSC75 שלי שהן סבבה אבל לא נוחות לאורך זמן

חשבתי על ה-AKG K512 שאפשר לקנות כרגע במבצע של באג ב-125 ש"ח. מה דעתכם?

ראיתי גם את ה-Koss UR40 באופיס דיפו, לא זוכר כמה עלו. איך הן?

יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר?

תודה לעוזרים

פורסם

אני אומר ללכת על ה K512. עם מוד Blu Tac הן מעולות למחיר של 125 ש"ח. ממש בדיחה.

פורסם

היום קניתי לאחי K404 בבאג, עולות 250 ש"ח אבל גם אספתי לעצמי עכבר MX518.

הן לא סופר נוחות, אבל יש גבול לכמה נח אפשר להשיג בתקציב הזה.

פורסם
  • מחבר

איך ה-AKG K420? קראתי עליהן דברים טובים, לא יודע לגבי נוחות. דרך באג אפשר לקנות אותן ב-175 ש"ח

איך ה-Shure SRH440? יש אותן ב-KSP ב-300 ש"ח. מעל התקציב המקורי אבל אולי שוות את זה?

אני אומר ללכת על ה K512. עם מוד Blu Tac הן מעולות למחיר של 125 ש"ח. ממש בדיחה.

לא מעוניין במודים, השאלה היא איך הן בלי שינויים. לא ממש מצאתי עליהם יותר מדי מידע באינטרנט

פורסם

יש לי 2 זוגות של ה K420 (אני משתמש בזוג הראשון כרגע). קניתי אותם לפני יומיים ונדהמתי. החברה צריכה אוזניות, אז קפצתי אתמול לקנות עוד זוג.

פורסם

הShure זה כבר חצי רמה מעל באיכות בניה ובטח גם בסאונד, בחירה נבונה.

פורסם
  • מחבר

בהנחה שלא מיותר לשאול, יש סיבה שהן לא יהיו נוחות בשימוש ממושך? יש למישהו נסיון איתן? לא מצאתי הודעות עליהן בפורום

וגם- אין צורך במגבר בשבילן, נכון? מהקצת שקראתי עליהן הבנתי שרק ל-SRH840 דרוש מגבר

פורסם
  • מחבר

תודה על הקישורים. קראתי המון ולצערי החכמתי מעט. הדעה עליהם טובה בגדול, וחלוקה בנושא הבס וההגברה - חלק אומרים שצריך הגברה וחלק מרוצים מאיך שהן נשמעות ישר מהאייפוד. כמו כן, חלק היו מרוצים מהנוחות וחלק פחות.

אם הבנתי נכון, אז בהנחה ואני לא אודיופיל שיודע בדיוק לאבחן ולנתח מה שהוא שומע (ואני לא), אני אהנה מהן. נכון?

אני שוב מתעניין לגבי ה-AKG K512. לא מצאתי עליהן מידע כמעט. להניח מזה שהן לא איכותיות? הן שוקלות ממש מעט וזה מוזר בהשוואה לSRH440 למשל (הבדל של כחצי קילו אם אני זוכר נכון)

פורסם

Microsoft LifeChat™ LX-3000

משתמש בהם ומרוצה מאוד.

עלו לי 155 ש"ח באופיס דיפו.

באס חזק ונקי.

טרבל חזק ונקי.

נוחות מאוד.

מתחברות עם USB וכוללות שלט.

עמידות מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים