פורסם 2014 בנובמבר 1211 שנים התחילה מכירת סתיו בGOGmount & blade בחינםנכנסים כל יום ומחתימים (או אוספים בולים) ואם מחתימים (אוספים בולים) כל ה7ימים אפשר לקבל את The Witcher 2 חינם
פורסם 2014 בנובמבר 1211 שנים יש שם את bad mojo בדולר ועשרים! זה אחד המשחקים שהכי נהנתי מהם בתור ילד (הגרסה של שנת 96) (אני דיי מבוגר)אם אתם אוהבים משחקים מוזרים (אתם משחקים בתור מקק) ופתירת חידות אז אל תוותרו.
פורסם 2014 בנובמבר 1211 שנים התחילה מכירת סתיו בGOGmount & blade בחינםנכנסים כל יום ומחתימים (או אוספים בולים) ואם מחתימים (אוספים בולים) כל ה7ימים אפשר לקבל את The Witcher 2 חינםאפשר הסבר? לא הבנתי מה עושים
פורסם 2014 בנובמבר 1311 שנים http://www.gog.com/תעשה sign inתרד לחצי העמודיש מלבן כתוב בו "THE WITCHER 2 + THE GAMERS: DIRECTOR’S CUT FOR FREE COLLECT STAMPS EVERY DAY. GET A FREE GAME + MOVIE GIFT FOR 7 STAMPS."יש מתחתיה שעון של כמה זמן נשאר ליום (נכון לרגע זה 4 שעות) ו7 ריבועים (אחד לכל יום) לוחצים על השמאלי ביותר ומבלים חותמת (מסומן לך וי בריבוע), חוזרים לאתר כל יום בשבוע הקרוב ומחתימים את כל הריבועים
פורסם 2014 בנובמבר 1811 שנים Injustice: Gods Among Us בFlash Sale לעוד יומיים שעה ו19 דקות אצל BundleStars עולה 3.99$(80% הנחה וזה הכי זול שהיה)
פורסם 2014 בנובמבר 2211 שנים אתה בטוח שמדובר במשחק? אני רואה בחיפוש רק את הקומיקס. וגם זה עם in-app purchasesעריכהאכן מדובר במשחק, סתם בתמונות זה קומיקסי כזה... אבל זה רק הפרק הראשון בחינם. האחרים עם in-app purchase (כל אחד מהפרקים 2-5 ב- 4.99$ או כולם ב- 14.99$) נערך 2014 בנובמבר 2211 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים WRC 3 FIA World Rally Championship (משחק נהיגת ראלי) ב-$1.20 באמזוןhttp://www.amazon.com/Plug-In-Digital-WRC-Download/dp/B009G7ZSXM
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים תודה נראה לי נלך על זהאו שלא Game Downloads are only available to US customersWe apologize for any inconvenience this may cause you. Please continue shopping on the Amazon.com home page.יש לי את התוכנה הזאת שמשנה את הארץ שלך לא יודע אם כדאי לי לנסות גם ככה המשחק לא משוייך לסטים זה קצת מבאס נערך 2014 בנובמבר 2410 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים תכניס כתובת פיקטיבית (אבל תקינה) בארה"ב וזה יעבוד. המשחק אמנם לא בסטים, אבל חמוד מאוד. יותר משווה את הדולר וקצת.
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים יודע ששווה דולר יש לי אותו ואת WRC4 אחד המשחקים המהנים עם הגה4 עדיף כנראהנחכה לסייל של סטים על 4
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.