עבור לתוכן

ת'רד חנויות דיגיטליות

Featured Replies

פורסם

התחילה מכירת סתיו בGOG

mount & blade בחינם

נכנסים כל יום ומחתימים (או אוספים בולים) ואם מחתימים (אוספים בולים) כל ה7ימים אפשר לקבל את The Witcher 2 חינם

• תגובות 990
  • צפיות 838.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש שם את bad mojo בדולר ועשרים! זה אחד המשחקים שהכי נהנתי מהם בתור ילד (הגרסה של שנת 96) (אני דיי מבוגר)

אם אתם אוהבים משחקים מוזרים (אתם משחקים בתור מקק) ופתירת חידות אז אל תוותרו.

פורסם
התחילה מכירת סתיו בGOG

mount & blade בחינם

נכנסים כל יום ומחתימים (או אוספים בולים) ואם מחתימים (אוספים בולים) כל ה7ימים אפשר לקבל את The Witcher 2 חינם

אפשר הסבר? לא הבנתי מה עושים

פורסם

http://www.gog.com/

תעשה sign in

תרד לחצי העמוד

יש מלבן כתוב בו "THE WITCHER 2 + THE GAMERS: DIRECTOR’S CUT FOR FREE COLLECT STAMPS EVERY DAY. GET A FREE GAME + MOVIE GIFT FOR 7 STAMPS."

יש מתחתיה שעון של כמה זמן נשאר ליום (נכון לרגע זה 4 שעות) ו7 ריבועים (אחד לכל יום) לוחצים על השמאלי ביותר ומבלים חותמת (מסומן לך וי בריבוע), חוזרים לאתר כל יום בשבוע הקרוב ומחתימים את כל הריבועים

פורסם

המשחק The Wolf Among Us לאיי-פאד/פון בחינם באיי-טיונס

פורסם

כל העונה או רק הפרק הראשון?

פורסם

אתה בטוח שמדובר במשחק? אני רואה בחיפוש רק את הקומיקס. וגם זה עם in-app purchases

עריכה

אכן מדובר במשחק, סתם בתמונות זה קומיקסי כזה... אבל זה רק הפרק הראשון בחינם. האחרים עם in-app purchase (כל אחד מהפרקים 2-5 ב- 4.99$ או כולם ב- 14.99$)

פורסם

תודה נראה לי נלך על זה

או שלא

Game Downloads are only available to US customers

We apologize for any inconvenience this may cause you. Please continue shopping on the Amazon.com home page.

יש לי את התוכנה הזאת שמשנה את הארץ שלך לא יודע אם כדאי לי לנסות

גם ככה המשחק לא משוייך לסטים זה קצת מבאס

פורסם

תכניס כתובת פיקטיבית (אבל תקינה) בארה"ב וזה יעבוד. המשחק אמנם לא בסטים, אבל חמוד מאוד. יותר משווה את הדולר וקצת.

פורסם

יודע ששווה דולר יש לי אותו ואת WRC4 אחד המשחקים המהנים עם הגה

4 עדיף כנראה

נחכה לסייל של סטים על 4

פורסם

לא בטוח שהבנתי... אם יש לך את WRC4 אז בשביל מה אתה מחכה לסייל שלו?

פורסם

תעשה אחד ועוד אחד :|

במידה ויהיה במחיר סביר נקנה

פורסם

אתה מתכוון להיות ריסלר של Steam? ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים