פורסם 2014 בנובמבר 111 שנים שחררו כבר דרייבר למחשב של ה one? לא זכור לי שכן, אמרו רק ״בקרוב״אני רק מחכה שישחררו אחד בשביל לקנות אותו
פורסם 2014 בנובמבר 111 שנים אני בדיוק מתכוון לקנות אחד כי ה360 כבר משומש מדי אז לפי מה שראיתי ביוטיוב שיחררו
פורסם 2014 בנובמבר 111 שנים שחררו כבר דרייבר למחשב של ה one? לא זכור לי שכן, אמרו רק ״בקרוב״אני רק מחכה שישחררו אחד בשביל לקנות אותושחררו: http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/controller-pc-compatibility
פורסם 2014 בנובמבר 111 שנים רק לא ברור לי אם הוא עובד בצורה אלחוטית? ואם כן עם איזה מקלט? ולמה מנהלי ההתקן פשוט לא אמורים להיות מותקנים אוטומטית על חלונות אבל זה לא סיפור.
פורסם 2014 בנובמבר 111 שנים באסה שרק החוטי עובד, הייתי שמח לאלחוטי...עריכהלמה אני בכלל לא מוצא את החוטי למכירה? או שזה פשוט האלחוטי שמחברים לו כבל? נערך 2014 בנובמבר 111 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2014 בנובמבר 111 שנים באסה שרק החוטי עובד, הייתי שמח לאלחוטי...עריכהלמה אני בכלל לא מוצא את החוטי למכירה? או שזה פשוט האלחוטי שמחברים לו כבל?זה האלחוטי שמחברים לו כבל מיקרו usb אפשר לקנות עם כבל שזה הגרסא הנטענת של השלט אבל היא יקרה מאוד
פורסם 2014 בנובמבר 311 שנים זה הקליינט הכי מוזר ולא מובן שיש היום. אתה לא באמת מבין האם המשחק נמצא ברשימה שלך האם הוא מותקן וכו'... אחד ה UI הלא ידידותי שיצא לי להכיר.
פורסם 2014 בנובמבר 311 שנים אני חוזר בי, יש שם כמה משחקים שנראים כאילו יתכן והם טובים.fibrillation נראה מעניין למשל.אגב, לא אמרו DRM free?עריכה: הממשק באמת מזעזע. נערך 2014 בנובמבר 311 שנים על-ידי הדוד משה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.