עבור לתוכן

ת'רד חנויות דיגיטליות

Featured Replies

פורסם

בשקט בשקט EA העלו את המחירים שוב, המחירים למשחקים חדשים ב ORIGIN עלו מ 50 יורו (63-65$) ל 60 יורו (כ 75$ נכון להיום). כמובן שהמשחקים של EA זמינים רק בחנויות שהסכימו להעלות את המחיר בהתאם (למשל gamesplanet שרוצים 50 פאונד על SIMS 4). כניראה ש EA לא הבינו את הרמז כשכולם קנו דרך VPN...

• תגובות 990
  • צפיות 838.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הרבה שומע את המושג VPN אבל אני לא יודע מה זה

מישהו יכול להסביא לי מה זה?

פורסם

ל VPN יש 2 שימושים:

1. לגלוש בצורה מוגנת ואנונימית.

2. לגשת שתכנית שלא זמינים באיזור המגורים שלך.

מה ש VPN עושה זה לגרום לשאר העולם לראות כאילו אתה גושל ממקום אחר. למשל אם תבחר VPN אמריקאי ה IP שאתרים יראו כאשר אתה נכנס אליהם הוא IP אמריקאי, זה יאפשר לך למשל לקנות בחנויות לפי המחיר האמריקאי ולא לפי המחיר שבאיזור שלך, או לראות סרטים ב NETFLIX/HULU. כמו כן עם מישהו ינסה לראות מה אתה עושה באינטרנט (נגיד ה NSA) הוא יראה את כל התקשורת שעוברת דרך אותו שרת VPN ולא יוכל להפריד את המידע שמגיע ממיך מכלל המידע שעובר דרך השרת.

יש מדינות שמשחקים בהם זולים מאוד ביחס למחיר הרגיל (60$), לרוב מדובר במדינות שבהן המצב הכלכלי של התושבים לא טוב (הודו או תאילנד) או שאחוזי ההורדות הלא חוקיות גבוהים בצורה קיצונית (רוסיה שרוב המשחקים היו עד דיסקים צרובים ומחירם היה לפי עלות הדיסקים). במצב כזה החברות מעדיפות שאנשים יקנו במחירים זולים מאשר שלא יקנו בכלל.

כמובן שזה הולך גם לפי גודל שוק, רוסיה היום שוק מאוד גדול (ל STEAM), מצד שני ישראל וויאטנם מדינות קטנות אז מרגישים בנוח לדפוק אותנו.

פורסם

אאל"ט קנייה בVPN דרך ORIGIN יכולה לנעול את החשבון או להגביל אותו בצורה מסויימת אם עושים את זה בצורות מסויימות.

למשל קונים עם VPN ממקסיקו ואז מתחברים עם היוזר על IP מישראל ורוכשים משהו אחר .... צודק? או שזה משהו אחר בסיפור?

פורסם

למשל קונים עם VPN ממקסיקו ואז מתחברים עם היוזר על IP מישראל ורוכשים משהו אחר .... צודק? או שזה משהו אחר בסיפור?

לא קשור, ביצעתי קניות עם VPN ובלי והכל עובד כמו שצריך.

פורסם

גם EA וגם STEAM לא אוהבים שקונים דרך VPN ומנסים להקשות על התהליך הזה. בעבר ב ORIGIN היה מאוד פשוט להתחבר לאיזה מדינה לרוצים ולקנות, היום הם כן עושים עם זה בעיות. יצא לי להתחבר עם כמה VPN שונים ו EA למדו לזהות את הפופולריים יותר, אם מנסים להתחבר איתם המחיר שתראה בסוף יהיה המחיר עבור הבינלאומי (המחיר המופרז ביורו שאנחנו רואים ברגיל). כמו כן הם בודקים אם אתה קונה מאיזורים שונים, משם זה בחירה שלהם מה לעשות עם המידע הזה, זה רק עניין של זמן עד שהם יחסמו את האפשרות לשחק במשחקים שלא מהאיזור שלך (דבר שאפשרי ב STEAM היום).

אני אישית לא הולך לקנות משחקים של EA. אם הייתי יודע שאני קונה משחק מהם אז הוא הולך להיות מדהים אז הייתי מוכן לבלוע את זה אבל בואו נגיד את האמת, אני אפילו לא זוכר מתי בפעם האחרונה הם הוציאו משחק שעבד כמו שצריך (BF4 ממש לא, DS3 גם היום לא, SIMCITY לא, BF3 לא, NFS האחרון אין בכלל מה לדבר).

פורסם

אני קונה לאוריג'ן משחקים רק במבצעים או דרך חנויות שנותנות CD KEY להפעלה של משחק. יוצא זול ועובד בסדר.

פורסם

באנדל אטרקטיבי מאוד (בעיני) ב-bundlestars.com. ליממה הקרובה המחיר הוא $2.

פורסם

אחי תודה אבל מספיק לכתוב את זה פעם אחת זה לא שהפורום הזה משתרע כל פני מיליון קילומטרים כולם כמה פוסטים ביום מתבצעים

פורסם

אני מבין אותך, אבל יש אנשים שלא עוקבים אחרי כל אחד משלושת התרדים האלו.

אם אפילו אדם אחד ראה אז זה בגלל ה"ספאם" שלי עשיתי את שלי.

בכל מקרה שיהיה לכולם חג שמח.

פורסם

אני לא מצליח לעשות register למשחק דרך bioware...

ה Product code לא נכון.. מוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים