פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים איפה אני עושה את זה?כשאני עושה name the price הוא מביא אותי לcheckout ויש שם 100$ שאי אפשר לשנות אותם....
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים אני לא מבין, הם שינו עכשיו עוד פעם את האתר ועכשיו צריך לשלם 4.5 דולר אם אשלם 4.5 אקבל את כל המשחקים?
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים לא4.5 בשביל הבסיסואם אתה רוצה עם ההרחבות אז זה 5.75הם פשוט שינו את הקונספט שלהם כי אנשים שילמו 10 סנט וקיבלו את חבילת הבסיס.. הם לא נתנו אפילו דולר מינימום איך שזה נראה בהתחלה
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים אז הם צריכים לעבוד על הניסוח שלהם...Pay more than ... To get צריך להיות כמו שזה נשמע, שלם מעל כמה שכתוב ותקבל, לא שלם מחיר בסיס + כמה שכתובמה גם אני לא בטוח שהייתי קונה מאתר שמשנה את מודל התשלום שלו כל כמה דקות נערך 2014 באוגוסט 1211 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים אז הם צריכים לעבוד על הניסוח שלהם...Pay more than ... To get צריך להיות כמו שזה נשמע, שלם מעל כמה שכתוב ותקבל, לא שלם מחיר בסיס + כמה שכתובמה גם אני לא בטוח שהייתי קונה מאתר שמשנה את מודל התשלום שלו כל כמה דקותקיבלתי את כל המפתחות אחרי דקה ואני שילמתי דרך פייפל אז אני דיי רגוע
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים שילמתי דרך פייפל 5.75 דולר כמו שכתוב בשביל לקבל הכל אבל קיבלתי רק את החבילה הבסיסית בלי כל ההרחבות שהייתי צריך לקבל נדפקתי נכון?
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים שילמתי דרך פייפל 5.75 דולר כמו שכתוב בשביל לקבל הכל אבל קיבלתי רק את החבילה הבסיסית בלי כל ההרחבות שהייתי צריך לקבל נדפקתי נכון?אין מצב שקיבלת חצי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.