עבור לתוכן

ת'רד חנויות דיגיטליות

Featured Replies

• תגובות 990
  • צפיות 838.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש משחק אחד בשם

[h=2]Sang-Froid - Tales of Werewolves[/h]הוא הופיע כמה ימים בהאמבל באנדל

ועכשיו עוד מופיע ב

http://www.indiegala.com/

בבאנדל עם עוד כמה משחקים בדולר וחצי

רק עכשיו אמרתי נשחק בזה קצת המשחק הרשים אותי

עוד רק התחלתי אבל כבר אני מחבב אותו

משחק מלא אווירה ודבר מצחיק בטוטוריאל מדבר איתך קול של איש שאני מדמיין אותו בן 60 עם זקן ושעיר לבן

כנראה היוצר של המשחק גם הקליט את עצמו מסביר טוטוריאלים לא ראיתי דבר כבר במשחקים כבר עשור + חח זה חמוד

פורסם

חייבים להיות תושבי ארה"ב או להשתמש ב-VPN :).

פורסם

לא חייב, עבד לי בלי זה... אבל באתר של orcs must die אתה צריך להעביר ל- north america - english בבחירת שפה בצד ימין למעלה, זה מעביר אותך לאתר אמריקאי נפרד (יש אתר נפרד לגרסה האירופאית ולגרסה האמריקאית. באירופאית אי אפשר להוסיף את המפתח שמקבלים)

פורסם

אהה טוב בכל מקרה השתמשתי ב-VPN אבל תודה על המידע. המהירות ההורדה אצלי לא משהו בכלל, אחרי שהלאנצ'ר נפתח 30kb/s ולפעמים קובץ לאיזור המאה.

פורסם

אולי אתה עדיין על VPN? הוריד לי על 3.5 MB...

פורסם

יש לי שאלה בקשר לקלפים בסטים - מקווה שאני שואל במקום הנכון.

כרגע יש לי 5/6 קלפים של בורדרלנדס 2 ועוד אחד אני יכול לקבל את ה Badge הזה..

השאלה מה זה נותן לי? נותן לי קלף אחר? סתם מביא לי XP בסטים?

אולי עדיף כברל מכור אותם במרקט וזהו?

פורסם

זה יותר מתאים להיות בדיון על steam.

בכל מקרה, זה נותן לך XP לחשבון סטים שלך, רקע לפרופיל שלך, אמוטיקון לצ'אט, ואולי עוד איזה קלף (סיכוי ל- foil ששווה הרבה יותר מקלף רגיל, ל- foil יש באדג'ים משלהם)

פורסם

עוד משהו שכנראה יותר חשוב זה שמספר החברים שיכולים להיות לך קשור לרמה שלך ב STEAM.

פורסם
יש לי שאלה בקשר לקלפים בסטים - מקווה שאני שואל במקום הנכון.

כרגע יש לי 5/6 קלפים של בורדרלנדס 2 ועוד אחד אני יכול לקבל את ה Badge הזה..

השאלה מה זה נותן לי? נותן לי קלף אחר? סתם מביא לי XP בסטים?

אולי עדיף כברל מכור אותם במרקט וזהו?

רק עכשיו בגלל האירוע בזמן שאתה עושה קראפטינג ומקבל BADGE אתה גם מקבל קלף של האירוע שנמכר ב 0.18 כרגע (בהתחלת האירוע נמכר 0.60)

אחרי שהאירוע יסתיים אם תעשה קרפטינג לסט קלפים תקבל BADGE אבל לא תקבל שום קלף

ככה שעדיף לשמור סטים של קלפים ולעשות להם קראפטינג רק שיש אירועים כאלו עונתיים ואז לעשות קרפטינג לכל הסדרות קלפים בדיוק בהתחלת האירוע ולמכור את הקלפים שמקבלים בערך הכי גבוה שאפשר לפני שהוא יורד

בכל מקרה לא חייבים לעשות את כל זה אם רוצים להרוויח נטו הכי "הרבה" כסף הכי טוב למכור ולהפתר מכל קלף שמגיע לך לידיים

כל ההשקעה בהשלמת סטים של קלפים גם היא עולה כסף במצטבר ומקסימום אפשר להחזיר הוצאות באירועים כאלו ובדרך להעלות את הפרופיל סטים

אגב להעלות פרופיל סטים כרגע נפל לי BOOSTER PACK

בשבוע שבועיים האחרונים נפלו לי אולי 4 כאלו בגלל שהעלתי רמת סטים מ 20 ל 43 והתדירות שלהם עולה

בוסטר פק כזה מכיל שלושה קלפים בדרך כלל אפשר למכור ב 0.35 סנט במינימום ולפעמים יותר

אגב קלפים הנה הבן אדם שכל אירוע מפיל כמה אלפי דולרים בקרפטינג

http://steamcommunity.com/id/palmdesert

יש לו כרגע LEVEL 2703 בקלפים של האירוע :| הסתכלתי אתמול היה 1600 הוא כנראה מנסה להגיע לרמה 400 בפרופיל סטים

אני במקומו הייתי מוכר שטח פרסום בפרופיל שלי כי הגיוני לחשוב שמאות אלפי איש ממשתמשי סטים מכירים את הפרופיל שלו ובאים לבדוק אותו

פורסם

עם הכסף שהוא הוציא מעניין איזה מחשב יש לו, בטח משחק כבר על מסך 8K והוא ממן חלק מהפיתוח :)

פורסם

בעיקר מממן את העובדים של VALVE

פורסם

אדמין בבקשה למחוק את כל התגובות שלו הוא מספים מספר רק של פוסטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים