עבור לתוכן

ת'רד חנויות דיגיטליות

Featured Replies

• תגובות 990
  • צפיות 838.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה !

קניתי מ-GAMES PLANET עכשיו בהורדה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

GOG שחררה גרסה דיגיטאלית של Silent Storm :Gold . זה משחק אסטרטגיה בתורות עם סביבה הריסה ונשקים של מלחמת העולם השניה עד בערך 1947 ( יש AK47 וSKS בשלבים מאוחרים של המשחק) . המשחק כלכך נדיר שגירסת GOLD שלו שווה בערך 80$ משומש. עכשיו המחיר צפוי לרדת כי GOG מוכרת ב10$ . יש תיקונים למשחק שמסדרים את בעיות הזיהוי של כרטיסי מסך חדשים ואני חושב שGOG בטח השתמשו בזה בשיחרור או לפחות קיבלו גירסה מתוקנת מהמפיצה הרשמית .

http://www.gog.com/en/gamecard/silent_storm_gold

פורסם

אתה יודע אולי מה קורה עם NIVAL המפתחים ? חברה מוכשרת מאד ומאז HEROES V וההרחבות לא שמעתי מהם על שום משחק חדש.

פורסם

לפי האתר שלהם הם עדיין פעילים.הם מוציאים הרחבה לking's bounty זה הדבר ה mainstream העיקרי שהם הזכירו. זאת חברה הפצה רוסית. אם הבנתי נכון הם עשו את HoM&M 5 בשביל UBI .הם פעם עבדו על vaporware שנקרא Jagged Alliance 3 מבוסס מנוע silent storm אבל מחזיקת הIP בזמנו, strategy first לא היתה מרוצה. היום המחזיקים בJA IP היא bitcomposser הגרמנית שהוציאו את JA:BIA ועובדים כרגע על JA online (אני חושב פלטפורמת web ) טעיתי זאת היתה akella . בכל מקרה זה הישג ש Silent storm הגיע להפצה דיגיטאלית משחק מאוד נחמד אבל קשה מאוד להשיג אותו.

פורסם

זה נראה כמו איזו גרסת פייסבוק ל - KING'S BOUNTY, מאכזב מאד שהם מתעסקים בשטויות כאלה כמקום משחקים אמיתיים (ETHERLORDS חדש למשל...)

פורסם

תגידו, אם אני קונה את המשחק הזה בגרין מאן גיימינג, אוכל לאקטב אותו בסטים?

פורסם

הם לא שולחים לישראל וזה דיל טוב אבל זו הגירסה הרגילה (שאפשר להשיג אותו בגרין מאן במחיר דומה)

את גירסת הדלוקס אפשר להשיג ב 42$ אחרי קודים.

פורסם

גרין מאן יצאו במבצע מעולה להזמנה מוקדמת של Ghost Recon: Future Soldier במחיר של 40$

ואחרי הקוד הבא המחיר יגיע ל 36$ ! (לינק בתמונה למבצעים) המשחק ישוחרר בעוד 8 ימים

GESTU-REOFT-HANKS

כל הפרטים על המשחק בדיון המקדים שפתחנו כאן בפורום

089e076d0e0ec9bdc30fc6a03b5670d7.JPG

פורסם

ב-Gamersgate יש 75% הנחה על סדרת Total War

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים