עבור לתוכן

כרטיס מסך GeforeFX 5200 ומסך מאג lcd

Featured Replies

פורסם

שלום חברה, יש כאן סיפור קצת ארוך בשבילכם...

לבן אחותי יש מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך RivaTNT2 ישןיחסית ומסך lcd דק של חברת Mag (לא זוכר את הדגם).

החלטתי לקנות לו מתנה כרטיס מסך חדש GeforceFX5200 עם 128 ראם זיכרון.

ניסיתי בהתחלה להרכיב לו את הכרטיס בלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אבל מיד לאחר ה reboot, בשלב איתחול המערכת, המסך החל מהר מאוד לשנות את צבע הרקע מצבע שחור (הלוגו של חלונות XP בשלב העליה) לצבע לבן בוהק, מסנוור ממש...

אחרי כמה איתחולים, שאף אחד לא ממש עזר (גם לא ב Safe Mode) החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות מחדש.

ההתקנה עברה חלק והכל נראה בסדר, אך עם עליית חלונות, שוב פעם אותו סמפטום של הרקע השחור שהופך לבן (כאילו כרטיס המסך חזק מידי למסך...)

להבדיל מהפעם הראשונה (לפני ה Format) עכשיו חלונות עולה, עם אותו מסך שחור - לבן, אך הכל "כאילו" מסתדר כאשר מגיעים למסך הכחלחל של Windows XP

סמפטומים:

1. לאחר עליית חלונות המסך רועד כאשר אני משנה אותו לRefresh של 70 ומעלה. הוא "מעדיף" להשאר תקוע על 60.

2. הרזולוצייה האפשרית במסך היא 800*600 או 1024*768 (רק שתי אפשרויות)

3. חלונות הגדיר את הצבע ל 32 ביט. אם אני מנסה לשנות ל 16 ביט - הוא מתחיל לרעוד.

4. ניסיתי מספר פעמים לשחק עם ה auto configuration של המסך - ללא הצלחה יתירה.

5. מרוב יאוש לקחתי את המחשב עם הכרטיס החדש אלי הביתה וחיברתי אותו אצלי למסך MAg 17 שטוח XJ700T). אצלי הכל פועל פצצה, רזולוציה, refresh וכל מה שצריך.

השאלה המתבקשת היא, האם יתכן שהכרטיס פשוט חזק מידי למסך הדק ? מה עושים ? להחליף מסך ? כרטיס ?

המון תודה

עמית

פורסם

תימחק את אחד מהת'רדים.....

פורסם

שלום חברה, יש כאן סיפור קצת ארוך בשבילכם...

לבן אחותי יש מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך RivaTNT2 ישןיחסית ומסך lcd דק של חברת Mag (לא זוכר את הדגם).

החלטתי לקנות לו מתנה כרטיס מסך חדש GeforceFX5200 עם 128 ראם זיכרון.

ניסיתי בהתחלה להרכיב לו את הכרטיס בלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אבל מיד לאחר ה reboot, בשלב איתחול המערכת, המסך החל מהר מאוד לשנות את צבע הרקע מצבע שחור (הלוגו של חלונות XP בשלב העליה) לצבע לבן בוהק, מסנוור ממש...

אחרי כמה איתחולים, שאף אחד לא ממש עזר (גם לא ב Safe Mode) החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות מחדש.

ההתקנה עברה חלק והכל נראה בסדר, אך עם עליית חלונות, שוב פעם אותו סמפטום של הרקע השחור שהופך לבן (כאילו כרטיס המסך חזק מידי למסך...)

להבדיל מהפעם הראשונה (לפני ה Format) עכשיו חלונות עולה, עם אותו מסך שחור - לבן, אך הכל "כאילו" מסתדר כאשר מגיעים למסך הכחלחל של Windows XP

סמפטומים:

1. לאחר עליית חלונות המסך רועד כאשר אני משנה אותו לRefresh של 70 ומעלה. הוא "מעדיף" להשאר תקוע על 60.

2. הרזולוצייה האפשרית במסך היא 800*600 או 1024*768 (רק שתי אפשרויות)

3. חלונות הגדיר את הצבע ל 32 ביט. אם אני מנסה לשנות ל 16 ביט - הוא מתחיל לרעוד.

4. ניסיתי מספר פעמים לשחק עם ה auto configuration של המסך - ללא הצלחה יתירה.

5. מרוב יאוש לקחתי את המחשב עם הכרטיס החדש אלי הביתה וחיברתי אותו אצלי למסך MAg 17 שטוח XJ700T). אצלי הכל פועל פצצה, רזולוציה, refresh וכל מה שצריך.

השאלה המתבקשת היא, האם יתכן שהכרטיס פשוט חזק מידי למסך הדק ? מה עושים ? להחליף מסך ? כרטיס ?

המון תודה

עמית

לא נראה לי שזה אפשרי, יכול להיות שרכיב אחר במערכת לא "מסתדר" עם הכרטיס או שפשוט לא תומך בו.

פורסם

ניסית לעדכן דריברים ?

פורסם

תעדכן את הביוס של המחשב של בן אחותך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים