עבור לתוכן

התאמה של המחשב לכרטיס 4870X2

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שלום לכולם!

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לביצוע חישובים מתמטיים כבדים.

על מנת להתאמן בתכנות על כרטיסים כנ"ל חשבתי לקנות את הכרטיס 4870X2.

המחשב שלי מורכב ממעבד Q8300 וזיכרון של 4GB. כרגע קיים במחשב ספק כוח גנרי.

הבנתי שעל מנת שהכרטיס יעבוד בצורה תקינה אני אדרש להחליף את הספק כוח לאחד בעל הספק של לפחות 650W.

זה הספק הזול ביותר שמצאתי:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1380

האם הוא מתאים?

בנוסף, הבנתי שהכרטיס הנ"ל נוטה להתחממות. איזה קירור ניתן להרכיב עליו?

אם יש למישהו המלצות לכרטיסים אחרים שיכולים לעבוד ללא תוספת של ספק כוח (או עם אחד זול יותר) וללא קירור נוסף אני אשמח לשמוע

(הדרישה שלי מהכרטיס היא כוח חישוב של יותר מ - 1GFlop ובסדרה חדשה יותר מ8XXX של nvidia או 4XXX של AMD)

תקציב לכרטיס: 400-1000.

חריגה: כמה שצריך, אם יש סיבה ממש טובה.

מפרט:

מעבד Q8300

זכרון 4GB

כרגע ללא כרטיס מסך

(המחשב לא מיועד למשחקים)

פורסם

א. ה 4870*2 כרטיס חזק אבל מיושן...

ב. לא כתבת תקציב ! וגם לא את המחיר שאתה יכול להשיג את ה 4870*2....

ג. כתבת שהית שמח אם לא צריך להחליף ספק אבל לא ציינת איזה יש לך !? (מעבר לזה שהוא גנרי -מה ההספקים שרשומים עליו ?- וכנראה בכל מקרה כדאי לך להחליף....)

ד מה בעצם השימושים שאתה מצפה מהכרטיס - לא כדאי לבחון כרטיסים רק לפי ה GFLOPS.....

פורסם
  • מחבר

א. ה 4870*2 כרטיס חזק אבל מיושן...

ב. לא כתבת תקציב ! וגם לא את המחיר שאתה יכול להשיג את ה 4870*2....

ג. כתבת שהית שמח אם לא צריך להחליף ספק אבל לא ציינת איזה יש לך !? (מעבר לזה שהוא גנרי -מה ההספקים שרשומים עליו ?- וכנראה בכל מקרה כדאי לך להחליף....)

ד מה בעצם השימושים שאתה מצפה מהכרטיס - לא כדאי לבחון כרטיסים רק לפי ה GFLOPS.....

א. צודק

ב. צודק, ערכתי. אם יש הזדמנות מיוחדת מבחינת מהירות חישוב/שקל אני מוכן להשקיע יותר.

ג. הסיבה היא שאני לא בבית ליד המחשב כרגע, ולכן לא יכולתי לספק את הפרט הנ"ל. אני אוסיף אותו כשאוכל.

ד. כמו שאמרתי, חישובים מתמטיים - עיקר החשיבות היא על הGFLOPS וכמות + איכות הזיכרון של הכרטיס (לפי הסדר הזה)

פורסם

כשאתה אומר כרטיס לחישוב מתמטי כבד, למה אתה מתכוון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים