עבור לתוכן

Xstreamer Side Winder - שוקל לקנות במבצע של KSP, כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

הי

אני רוצה לקנות מתנה להורים שלי את ה- Xstreamer Side Winder בעקבות המבצע שיש בימים הקרובים ב- KSP.

קראתי על המוצר אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא יודע.

1. האם יהיה נוח להורים שלי (הבנה בסיסית בתפעול מחשב) להשתמש במכשיר הזה?

2. איך המכשיר ניגש לסרטים שנמצאים על מחשבים אחרים ברשת? האם התפעול של הפונקציה הזו נוחה?

3. האם גישה ל- Youtube נוחה?

4. הארדיסק - הבנתי שמומלץ לקנות למכשיר הארדיסק 'ירוק' של 5400 RPM מכיוון שהמשכיר לא דואג לקירור שלו כל כך טוב. על מה הייתם ממליצים? (כדאי הארדיסק שיש גם ב- KSP) עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכדאי גם 500GB או פחות...

אשמח לתשובות מהירות..

תודה! :)

פורסם

1. מבחינת תפעול המכשיר מאוד נוח ומגיע עם תמיכה עברית מלאה. הרבה חברים שלי שלא מתעסקים במחשבים שמו אותו בבית וממש מתפעלים אותו בקלות.

2. זה דורש הגדרה חד פעמית של תיקיית שיתוף אבל מהרגע הזה זה הופך להיות שקוף לגמרי. נניח אתה יכול לעשות להם את ההגדרה והחיבור לרשת בכלל שזה גם לא כזה מסובך, ומהרגע הזה הם יכולים לדפדף בסרטים בלי בעייה.

3. הגישה מאוד נוחה והמכשיר מנגן את הסרטים גם באיכות די סבירה ובלי קפיצות. כמובן שזה גם תלוי במהירות החיבור שלך לאינטרנט.

4. הרדיסק הוא ממש לא חובה למכשיר. במיוחד אם אתה מתכנן לראות סרטים דרך תיקיית שיתוף.

אני אישית ממליץ לך לקנות בבאג, יש הפרש של אולי 20 שקל, ואם תהיה בעיה אתה מעדיף את השרות של באג ולא של KSP.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה על התשובות המפורטות!

נראה לי שאם אני ארצה לנגן סרטים ב- HD (או לפחות ב-1080p) אני אהיה חייב הארדיסק, אז אולי לא נקנה עכשיו אבל בטח מאוחר יותר נרצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים